Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Dzardyse


KukisTV

Hráč

38
29.8.2022 14:30, naposledy upraveno 29.8.2022 14:31 uživatelem KukisTV

Zdravím, rád bych napsal stížnost týkající se discord komunikace v diskuzi.
Během dnešní odpolední hodiny se Dzardys vyjádřil k tomu, kdy jeden z helperů (@Jacko88) odpověděl na dotaz, co je za problém, když v #vývoj se stále zmiňuji problém s koly.
Nyní se budete psát, proč jsem se k tomu vyjádřil? Protože já jakožto normální smrtelník nemám přístup do ticketů pro ověření informace [základní pravidlo internetu](to je asi jasný že tam nemám přístup), tak se snažím na problém takto upozornit a dosáhnout opravy.
Jeho odpověď zněla tak, že začne rozdávat bany a že je rád za informaci takto z rána. (Chápu, každého uspokojí něco jiného)

Co se vlastně stalo: Dostal jsem ban
Důvody, proč si myslím že je to nesprávné:

1. Každý si spam reakcí představuje jinak, já tedy spam vidím taky jinak. Reakce jsou na nových zprávách, hlavně na zprávách kde se píše o nadcházejícím updatu, kdy očekávám že se tento problém opraví.
2. Problém ale vidím jiný, přijde mi že si z hráčů tak spíše dělá srandu a neváží si jich. S tím že hráč musí hrát několik hodin aby si koupil auto, projít určitým RP (př.: vstup do frakce), prací pro frakci, nákupem auta, tuningem auta zase za drahý peníze, nákupem polepu čímž podpoří server. A následně když se s autem stane problém a začnu to oznamovat, tak se neřeší problém který zde jde, ale řeším se já, když na něj upozorňuji.

Myslím si, že mnohem lepší přístup by byl, kdyby to někde oznámil a napsal: Na problému se aktivně pracuje, omlouváme se za vzniklé problémy (tím by podpořil celý portál LS tím, že se ho zastane). Ale to se nestalo, dostal jsem mute a tím se bere věc za vyřešenou.

Důkazy: 
Ban:

Takto si představuji spam:
Můj "prohřešek" - reakce na jeho zprávu:


Čeho chci docílit:
1. Oprava bugu
2. Unmute
3. Lepší chování v příštích situacích

Mír a klid v duši -Karlík

29.8.2022 15:02

Ano, protože spamem reakcí a takřka nulovou tolerancí toho vyřešíte hodně. Raději budete jako opičky dál spamovat reakce a dokazovat nejen sobě, ale i svému okolí, že se váš mentální věk zjevně pohybuje od toho fyzického. Svojí stížností jsi mi jen opět dokázal, že nevíš, jak stížnosti fungují, a je mi v tuto chvíli opět hodně líto SedliXe, který to později bude muset řešit. A samotnou reakci na mou zprávu považuji pouze a jen za provokaci, kdybys tedy mute neočekával, nešel bys to dělat.

29.8.2022 15:06, odstraněno 29.8.2022 15:08 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

KukisTV

Hráč

38
29.8.2022 15:25, naposledy upraveno 29.8.2022 15:30 uživatelem KukisTV

Tady je to co myslí zlatysamicek:
-Zakládat to na tom kolik kdo dal písmen reakce je mi jedno, šlo jen o ten koncept toho. Hlavně mi jde o jeho řešení problému

Četl jsem si pravidla stížností a rád bych se držel bodu 9, ale to že mi začneš říkat že jsem retardovanej fakt není ideální. To že na mě takto napadneš a tvůj cíl útoku je, že jsem: retard, postih (založeno od slova mentální retardace tj.: mentální postižení) není dobrý a není to normální odpověď a díky, teď se cítím špatně, protože takto nadávat někomu koho neznáš si může taky pohrát s psychikou. Nenapsal jsi nic co by mělo vypovídající hodnotu a obohatilo mě o nějakou informaci (to co jsem již zmiňoval nahoře). Zatím jsi jen vytáhnul nadávky kterýma mi škodíš a nejdeš vstříc řešení tomu problému
Edit: 1) fotka kde jde vidět kdo dával reakce.

29.8.2022 21:13, naposledy upraveno 30.8.2022 11:08 uživatelem SedliX

VERDIKT
 

Ahoj @KukisTV,

k tvé stížnosti se vyjádřím jasně a stručně. Vyjádření platí pro všechny a ne pouze tebe.

Jacko odpovídal Killerovi, který se ptal, proč lidé neustále dávají reakce s textem "kola" v kanále #vývoj. Odpověď byla, že problém s koly je nahlášený a aktuálně zařazený v ticketech k řešení. Nejedná se o prioritní problém a proto snese odkladu. Džardys vás v reakci na to upozornil, že protože nyní již všichni vědí, že problém s koly je nahlášený, AT o něm ví, jeho opakované připomínání bude považovat za zbytečnou a provokativní reakci. Džardys není jediný, koho tento bezpředmětný spam reakcí, který navíc porušuje pravidlo č. 10 týkající se rozumné komunikace, irituje. Na problém bylo v kanále #vývoj upozorněno od 17. 8. 2022 již 11x, teď navíc i minimálně jednou v #diskuze. 

Jinak řečeno. Tyto reakce jsou nežádoucí, repetitivní a iracionální. Jedna věc je formou reakcí "okomentovat" jeden screenshot, který je umístěný v kanále #screeny, kam pravidla neumožňují vypisovat textové odpovědi. Něco jiného je opakovaně připomínat bug, o kterém již víme, hráči vědí, že o něm víme, v sekci, kam se psát dá. A ještě třešničku na dortu přidáte, když takhle zareagujete na upozornění Džardyse, byť pronesené s trochou nadsázky, ale jasně uchopitelné, že za další připomínání problémů o kolech tímto způsobem budou padat tresty. To už může být považováno za cílenou provokaci.

S Džardysovým rozhodnutím souhlasím, nepochybil. Rád bych upozornil i ostatní, že pokud někde uvidím opět tuto reakci, jsem ochotný také sáhnout po pauze na LeoSight Discordu.

Závěrem jen zmiňuji, že stížnost zamítám, k pochybení z Džardysovy strany nedošlo. 


Powered by LeoSight IFS
LT~82