Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sťažnosť na GM Pakandza


5.9.2022 20:34, naposledy upraveno 5.9.2022 20:38 uživatelem Lakay34

Zdravím chcem sa opýtať ohľadom jedného problému ktorý sa mi dnes naskytol. @Pakandza

Firmu sme aktívne nevyužívali asi rok a potom sme sa dostali nápad keď sme mali už tú firmu že by sme ju trocha nakopli. Založili sme si discord server a pekne všetko zariadili ohľadom neho, čiže schávlenie IC discord serveru, a opýtali sme sa admina @Phobios či by nechcel robiť na našom discord serveri dohľad. Admin súhlasil a všetko šlo super. Do dnešného dňa sme tak pokračovali a po krátkom dialogu s GM Pakandza som dostal ban. Ban som dostal za Dlhodobý Metagaming. Začal som teda zisťovať čo sa deje lebo admin Pakandza sa pred mojim banom opýtal ako dlho máme firmu. Tak som začal hľadať dôvod banu no a až dnes som sa dozvedel že náš discord server stratil overenie ako IC discord server. prvý screen je len chvíľka pred banom keď som bol ešte v domienke že je s discordom všetko v pohode. Vôbec sa ku nám nedostala správa že náš server už nepatrí medzi IC overené discordy.

No ako vidíme na druhom screene pýtal si sa ako dlho máme firmu nie ako dlho vedieme discord server. Firmu vedieme už od roku 2021 no s discord serverom je to inak ten sme založili tento rok v júny to viem že tiež je dlhodobo no kebyže ti poviem že sme si discord založili len včera aj to by bol dlhodobý metagaming? A tým poukazujem na to že si si neoveril zdroj ale napísal si mi 3 PMky a už letel ban bez akejkoľvek mojej obhajoby a bez toho aby som vedel že náš discord server stratil overenie. Bol by som rád keby sa ku mne pred banom dostalo celé vysvetlenie problému. Väčšinou pred tým ako som dostal ban od niekoho iného tak sa ku mne vždy dostalo podrobné vysvetlenie problému a vždy som presne do bodky vedel za čo som konkrétny ban dostal. Týmto však nehovorím že si zlý Admin veľa krát si mi pomohol pri reportoch bez problémov ale iba chcem poukázať na problém ktorý vznikol a aby sa už takéto veci nemuseli opakovať aj z mojej strany aj z tvojej. Tebe Pakandza prajem veľa šťastia v roli Admina. A ostatným ktorí si to prečítali až sem prajem pekný zvyšok dňa. S pozdravom Lakay.

+ discord server bol zmazaný pre zabráneniu šíreniu ďalšieho metagamingu

5.9.2022 20:54

Než se dostanu k sepsání excerptu, pokud se toho neujme kdokoli jiný, tak mi spíš z logiky věci vyplývá, že Pakandža úplně nemůže za to, že o tom nic nevíte, a spíš by vás o tom měl informovat Phobios, který vám tam údajně dělal dohled. Možná jsem jen nepochopil text, i to se samozřejmě může stát, a za to se případně omlouvám, v tuhle chvíli mi to ale přijde spíš tak, jak tvrdím.

5.9.2022 21:08, naposledy upraveno 5.9.2022 21:11 uživatelem Pakandza

Ahoj, kontaktoval jsem majitele firmy i Discordu před banem, nedostala se mi odpověď. Discord nebyl schválený a byl dokonce napsaný v banlistu ohledně IC Discordu. Pod tabulkou schválených discordu máš rovněž varování, že ho nemůžeš používat jako IC chat, v chatu jste probírali koncese a máte ho pojmenovaný jako firemní chat. Tudíž jste jasně všichni tři (Lakay34, VickerEssential, MeNix07) co jste v chatu figurovali dostali ban za Metagaming. Firemní chat má datum až do 19.4.2022. 

Přidávám screen, kde je vidět, kolik IC sekcí na severu máš: LOCAL CORPORATION

5.9.2022 22:48, naposledy upraveno 5.9.2022 23:40 uživatelem MeNix07

Ahoj, chcem podotknúť že správa z 15.8. a nižšie sme mali overený discord server plus ako si spomínal že si kontaktoval majteľa firmy aj Discordu tak firma je písaná na Vladislava_Petrovica čiže Lakaya a Discord server taktiež založil Lakay čiže si kontaktoval nesprávneho majteľa discordu a firmy by bolo ešte prijateľné keby si povedal spolumajteľa a keď už spomínaš to kontaktovanie majteľa tak práve posielam logy z celého mojeho hrania za dnešok. @Pakandza viem že si dobrý admin a nechcem mať fakt problémi ale fakt si ma nekontaktoval.

5.9.2022 22:48, odstraněno 5.9.2022 22:49 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
5.9.2022 23:23

Já tím majitelem firmy ani Discordu nemyslel tebe. Psal jsem ve hře postavě Vladislav_Petrovic. Celý ten Discord server z vaší strany je jeden velký Metagaming, za který si nese vy zodpovědnost. Na chybu jsem poukázal a řekl, že server nesmí být na tohle používaný. Přihlédl jsem taky k faktu, jak moc mohl tento server ovlivnit neoprávněně děj v IC světě. 

5.9.2022 23:53

Chápem že je to metagaming od istej správy ale inak je tam skoro všetko napísané ešte keď tam to overenie bolo. Maximálne tie dve správy čo si vyššie poslal už boli metagaming lebo to overenie tam nebolo a neboli sme si vedomí že tam nie je. Chcem tým povedať že je chyba aj na našej strane že sme si to nekontrolovali ale nemuselo to tak dopadnúť ako to dopadlo pretože sme fakt na serveri neurobili nič zlé a ak by sa to riešilo mierne mohlo by to byť nejaký trest z nedbalosti alebo poukázanie na to či sme si toho vedomí že nemáme overenie. Sorry ak hovorím bludy ale aspoň ako to ja vnímam tak to nemuselo až tak zle dopadnúť. Chcem aj poďakovať za to že odpovedáš a nehádžeš zo za hlavu.

6.9.2022 04:30

Ahoj,

Jelikož má být údajně chyba na mé straně dám sem vyjádření.

Jakmile vidím, že discord byl využit před několika měsíci naposledy. Tak se Vás ptám či jej stále uživate, či jej mám nechat zrušit. Dělám to u každého discordu, vždy se ptám. Jmenovitě můžu například užít @Artistiques u kterého jsem taktéž dělal dohled a následně jsem se ptal, či discord využívají či jej mám zrušit. Tudíž pokud jste nijak nemanipulovali se zprávami na Vašem discordu. Stále tam bude.

Přeji hezký den.

8.9.2022 19:30

EXCERPT

Pointou této stížnosti je hráčova nespokojenost s bany, který společně s přáteli od daného admina dostal.

Dle všeho dostali bany za užívání Discord serveru, který se nenachází v seznamu, jelikož už byl pro údajnou neaktivitu ze seznamu odebrán a nalezneme jej tak v topicu pod označením Spoiler.

Je samozřejmě otázkou, jestli byli skutečně hráči o zrušení validity serveru informováni, byť Phobios tedy tvrdí, že ano, což v podstatě stačí k tomu, abychom si byli jisti, že informováni byli. V celé stížnosti dále nevidím nic podstatného, co by se mělo brát jako bod stížnosti, možná ještě vyzdvihnu nespokojenost se způsobem řešení problémů ze strany admina - údajně jim před banem nešel nic vysvětlit. To však, jak jistě všichni víme, není naší nutnou povinností.

8.9.2022 23:12, naposledy upraveno 8.9.2022 23:12 uživatelem SedliX

VERDIKT

Ahoj @Lakay34,

ze všeho nejdříve bych rád poděkoval @Dzardys za sepsání excerptu. Nyní již ke stížnosti. @Phobios žádal o odebrání Discordu frakce Local Corporation ze seznamu schválených serverů dne 17. 8. 2022. Dle Phobiosovy výpovědi vás o odstranění Discordu dostatečně informoval. Protože Discord skutečně není v tabulce schválených IC serverů, nedošlo z Pakandžovy strany k žádnému pochybení. Proto nemůžu stížnost uzavřít jinak než zamítnutím.

Na závěr snad můžu jen doporučit, aby sis s 24 hodinovým banem nelámal hlavu. Nedorozumění se dějí, není důvod k panice. Příjemnou hru.


Powered by LeoSight IFS
LT~79

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MrKys

300Kč dnes v 01:26

thex

60Kč dnes v 01:26

Streexy

87Kč včera v 21:46

Nejnovější uživatelé
mokonkoooo

Registrován 23.4.2024

Zeemon

Registrován 23.4.2024

rwmmike

Registrován 23.4.2024