Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - VajkoChlpko

9.9.2022 14:54

Přezdívka: VajkoChlpko

Věk: 22

Zkušenosti: S pozíciou helpera žiadne. Skúsenosti mám jedine z chvíľ, keď sa mi zapne hc v hre, prípadne na discorde, kde sa snažím ľudom pri prípadných otázkach pomáhať. Okrem iného aj v hre samotnej, napríklad pri RP akcii v OOC chate ako taký hint.

Komunikační dovednosti: Pomerne obsiahle, pravopis s gramatikou ovládam super, dokážem sa rozprávať s hocikým o hocičom. Som dosť komunikatívny. Z cudzích jazykov ovládam samozrejme češtinu a angličtinu. Niečo dokážem povedať po maďarsky (veď to je slovenčina), nemecky, rusky.

Mám čas: Na discorde som aktívny neustále. V hre dokážem byť v sychravé dni niekoľko hodín, okrem iného je to takmer vždy keď mám chuť a náladu, pokiaľ nie je napätý víkend.

Další informace o mně:

Fuh... tak som sa odhodlal to spísať. Dnes je to presne rok od mojej predošlej "prihlášky", ktorá mala byť na 95% iba na pokus - omyl. S mojim renomé si myslím, že sa táto prihláška bude opäť udávať na tento spôsob, keďže nie som človek, ktorý si v živote verí, takmer vôbec. Keď ma ale nepoznáte, vystupujem pod prezývkou VajkoChlpko / Brego / Vajko / Jirka Král. Na občianskom preukaze mám však napísane David, ale volá ma tak jedine moja mama. Sústredím sa vo svojej profesii na železničnú OZT - oznamovacia a zabezpečovacia technika. V ľahkom preklade sa starám o to, aby bola železničná doprava v poriadku, čo sa týka zabezpečovacích prvkov, ako napríklad koľajové obvody, návestidla (semafóry pre vlaky), a kopec ďalších vecí, ktoré sa týkajú elektrotechniky, na ktorú som od svojich 15 rokov zriedka zameraný, avšak nie som žiadny expert napríklad na tému polovodiče alebo integrované obvody. Okrem hrania hier, vláčikov a vecí s tým spojených som hrával kedysi futbal, ktorý ma však po mojom úraze veľmi rýchlo prešiel, preto som s ním skončil ešte na prvom stupni základnej školy. Keďže som bol od malička okrem mojej závislosti na počítači smerovaný na šport, tak som takisto nadšenec bicyklovania na dlhšie trasy. Avšak po mojom udelení vodičského preukazu, som sa na bicykel tak nejako vybodol. Keď sa ale pozriem na dnešné ceny benzínu, tak sa bojím to auto len naštartovať. 😁 Keď som bol menší, chodil som aj na nejaký ten "výtvarný krúžok", ktorý ma tiež prešiel asi po roku. Celkom som sa hľadal v tom, čo ma naozaj baví. Najdlhšie mi zostala však záľuba v bedmintone, pri ktorom som sa dokázal udržať asi dva roky. Bedminton som dopĺňal mojou druhou záľubou, ktorá je plávanie. Nie som nejaký expert, kilometer som dokázal preplávať za pol hodinu. 🏊‍♂️ Stále sa musím doučiť znak, v ktorom som hrozný. 😥 Na skime som začal myslím presne 4.4. a ako ste si dokázali všimnúť, tak som celkom človek na dátumy a výročia. 😁 Aby som neklamal, zo začiatku som hranie na skime nebral takmer vôbec vážne, prevažne to boli wannabe mafie a podobné blbosti. Vytvoril som si naozaj bohatú históriu banov, ktorá však nebola v posledných banoch zameraná na nejaké prevažné prehrešky, pokiaľ teda nerátame permanentný ban. Chcel som tým poukázať na to, že som "nedíemkoval" každého, koho som len tak zbadal. Osobne si myslím, že som sa preto nikdy nedopustil (pred permou) nejakého závažnejšieho prečinu. Našťastie som sa ale po čase namotal na skimo natoľko, že som ho začal potiť doslova každý deň, a to rovno od rána do rána. Snažil som sa za ten čas spraviť niečo pre komunitu, byť aktívny, zanechať niečo po sebe, úplne som sa odvrátil od starého ja, ktoré chcelo iba robiť na skime blbosti. Avšak po mojom (ne)šťastnom udelení permanentného banu som si uvedomil, že som bol na skime až príliš veľa, a tým som aj začal byť prehnane toxický, provokatívny, v potyčkách som musel mať často krát posledné slovo, vyvolávanie konfliktov a podobne. Dostal som obrovské ponaučenie od udelenia banu, pretože som už nemohol celé dni sedieť iba pri skime a celkovo si myslím, že som dostal poriadne studenú sprchu. Neskôr som si s každým udobril vzťahy, a keď mám povedať sám za seba, momentálne nemám snáď so žiadnym hráčom žiadny problém, a sme minimálne v neutrálnom vzťahu. Viac na túto tému som sa vyjadril vo svojej "ohromne" obsiahlej žiadosti o unban. Od kedy som dostal unban (26.4.2022), som sa viac priučil tomu, aby som sa krotil v týchto mojich aférach, ktoré som pomerne často vyvolával. Viac by sa ale mali vyjadrovať ľudia, pretože mi príde celkom blbé, keď rozprávam sám o sebe také veci, aby som náhodou niečo neprifarbil. Na druhú stranu som zástanca toho, že by mal mať človek určitú dávku sebareflexie a samozrejme aj seba kritiky, preto sa snažím byť aj dosť kritický voči sebe, nech robím čokoľvek, s tým sa spája aj to, že si tak málo verím, a často krát sa nepovažujem v niečom za naozaj dobrého, a už vôbec nie najlepšieho. Aby som sa ale vrátil k času, kedy som dostal po 5 mesiacov unban na skime... počas toho času, čo mám unban, som sa naučil tomu, aby som sa minimálne zapájal do všetkých debát v rámci OOC chatov na discordoch, aby som sa seba nepútal toľko pozornosti, ktorú som predtým pravdepodobne potreboval, keďže som mal pomerne blbé obdobie, ktorým nebudem nikoho zaťažovať. Veci sa dali časom do poriadku, preto som sa uzemnil ako žlto - zelený vodič, a som pripravený pomáhať novým hráčom, ktorých denne prichádza niekoľko, a nemajú absolútne poňatia o nejakom RP, nie to ešte o podrobnejších veciach, keďže skimo je nehorázne obsiahle, a je tu spravených milión vecí, o ktorých by sa malo vedieť k tomu, aby sa niekto vyhol banu, prípadne aby zlepšil svoje RP. Som sám na seba pyšný za to, že sa držím tak dlhú dobu bez banu, čo je iba o dôkaz viac k tomu, že som sa naozaj zmenil, a prevrátil na tú dobrú stranu. Fun factom je taktiež to, že keď si odmyslíme môj permanentný ban, tak som posledný ban dostal 23.10.2021, čo bude už TAKMER rok. Všetci robím chyby, ja sa z tých chýb snažím učiť, keďže sa považujem za dosť učenlivého človeka, aj keď známky zo školy tomu často krát nevypovedali. Na druhú stranu všetci vieme, že školský program je viac broken ako anti - cheat v CS:GO. Na skime mám momentálne dokopy niečo okolo tých 1400 hodín dokopy. Vyskúšal som si všetky základne IZS, v ktorých som si neviedol práve najhoršie, teda, okrem PSA. 😥 Obrovské skúsenosti som však nazbieral hlavne zo social RP, ktoré sa pred mojou permou OHROMNE rozšírilo, teda, aspoň podľa mňa. Rôzne stretnutia a klasické kecanie v kluboch sa na jednu chvíľu stalo samozrejmosťou, postupne s ostatnými uskutočňovanie rôznych RP akcií, bola moja náplasť na môj skazený pohľad na skimo komunitu. Snažím sa vytvárať ICly lepšie podmienky pre hráčov, robiť niečo pre nich čo sa týka kongresu, kde som siedmy krát po sebe, aj keď som sa vždy nezachoval najlepšie, ale stále sa viac menej učím. Ako vraví jedno klišé, učíme sa celý život. 😁 Nedávno som spolu s Petrikom, ktorému takto ešte raz ďakujem za spoluprácu, vytvorili tzv. TSRC event, ktorý trval približne týždeň, aby som nejako rozšíril RP +social RP medzi hráčmi, a aby sa samozrejme dialo aj niečo neobvyklé. Mám v zálohe stále zopár plánov, ktoré chceme uskutočniť. Medzi nimi je aj náš dávnejšie spomínaný fightclub, ktorý je zlomok od toho, aby nabral na plných obrátkach. Týmto klubom sa rapídne rozšíri aktivita hráčov, plus sa do toho zapoja moje a Shefisove nápady, ktorými celú túto našu kampaň okoreníme. Snažíme sa jednoducho spolu vytvoriť nové RP akcie, ktoré tu predtým neboli / neboli tak aktívne. Ostatné zásluhy sú asi skôr postavené na IC, ktoré som takisto už spomenul aj v žiadosti o unban, kde som sa opustil skoro rovnako, ako pri spisovaní tejto prihlášky. Okrem skima som veľmi aktívny práve tu, na fórku, kde aktívne huntím reporty, kvôli aktívnemu porušovaniu pravidiel fórka, ktoré som si samozrejme prelúskal taktiež. Som veľmi ochotný človek práve pre ľudí, ktorý pomoc potrebujú, a majú hlavne o ňu záujem. Helperov je predsa len dosť, ale ja zastúpim práve toho, ktorý by bral každú žiadosť o zaučenie. V prípade že bude niekto požadovať pomoc v helper chate, a budem vedieť správnu odpoveď, samozrejme nebudem váhať a pomôžem. Trpezlivý som dosť, mal som nejaký čas na prečistenie hlavy, takže som sa priučil aj tomu, že mám byť pri nechápavosti hráča trpezlivý. Pracoval som niekoľko týždňov ako čašník (keď som bol mladší), takže mám s komunikáciou s ľuďmi obrovské skúsenosti. Na discorde sa snažím pomôcť kde sa dá, v hre takisto, preto by som bol veľmi rád, keby ste mi dali tú šancu, a pomohli mi posunúť sa na skime niekam vyššie, aby som dokázal komunite pomôcť ešte viac. Pre ľudí, ktorým by napadlo že chcem byť členom helper teamu len preto, aby som sa dostal na admina odkážem nasledujúce, Adminom by som sa na 98% stať nechcel. Je to podľa mňa veľa krát moc chaotická "práca", ktorá mi asi nestojí za to, aby som každú chvíľu musel odpisovať na discorde, fórku,... na ľudí, ktorí sa nedokázali udržať na uzde, a majú neustále poznámky na členov admina, ktoré často krát vyvrcholia do opakovaných sťažností bez hlavy a päty. Je to "práca", na ktorú by som asi ani nemal. Jednoducho (veeeľmi hypoteticky) keby takáto ponuka nastala, neprijal by som to. Ide mi iba o to, vytvoriť na skime lepšie prostredie, pomôcť hráčom, prejaviť ochotu v podpore portálu, postarať sa o bezpečnejšie miesto bez toho, aby tu behali ľudia a DMkovali kade koho. Na záver by som sa chcel poďakovať tebe Dzardys za tvoje seriózne jednanie, a za to, že si vypracoval naozaj skvelý príspevok ako správca HT, ktorým som sa snažil kus inšpirovať. Zároveň sa aj ospravedlniť, za svoje posledné správanie, kde som sa pomerne nepekne vyjadril na tvoju adresu. Snáď sme si to vyrozprávali na teamspeaku. ✊ V druhom rade by som sa chcel spätne poďakovať vám, ktorí ste ma NESKUTOČNE MOC podporili pri mojej žiadosti o unban, ktorá bola už síce nejaký ten piatok dozadu, ale čakal som skôr na situáciu podobnej tejto, kedy sa vám budem môcť takto verejne poďakovať za krásne ohlasy. Úprimne povedané, po svojom správaní som sa veľmi čudoval, díky moc hoši. 🤍 Na úplný záver by som vám chcel ešte popriať pekný zvyšok dňa. Je piatoček, takže všetci, ktorým bolo 18 rokov, choďte si dať jedno pivko, alebo dve aby ste zajtra nekrívali. 😁 #MamTechnickuOtazku

adamsenpai

Hráč

10
9.9.2022 19:30

Ještě si tě pamatuju za dob, kdy jsem dělal rtn. u HZS a zažil jsem poprvé tvé RPení tvých zkušeností a poznatků při DN, musím opravdu říct, že RPit umíš fakt suprově (alespoň z mého pohledu) a furt rád vzpomínám na ty časy v RZA a projížděli celý SA, byla s tebou fakt sranda, hlavně v OOC :D 

A ohledně toho perma-banu si myslím, že chyby dělá každý a pokud se z nich člověk opravdu poučí, tak si myslím, že by měl dostat šanci, což je i u tebe a budu doufat pokud tě přijmou, za mě tedy ANO. :-)

- adamsenpai (Jan Svoboda) :D

11.9.2022 20:54
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

DrHell

Hráč

19
15.9.2022 09:08

S pánom politikom Bregom súhlasím. Má výborné RP aj komunikačné schopnosti a vytvára rozmanité RP aj v rámci politickej časti na Skime, čo nerobí veľa ľudí. Myslím si, že je ochotný a aktívny v rozvoji tohto servera a pozná pravidlá ktoré by Helper mal vedieť. 

- DrHell (dedo Mason)

Julik

Hráč

31
15.9.2022 09:27

Tak, dobré ranko všem. S Bregem se známe už začátků mého RP, myslím si že si se dost zlepšil jak po RP straně tak celková komunikace s stebou je dost v pohodě. Když něco nevím, rád mi pomůžeš a to se mi líbí. A určitě si myslím že máš co nabídnou nováčkům do začátku aby měli co nejlepší požitek z RP. Tím se loučím a určitě SOUHLASÍM 

Pac a pusu, Julik 🧡🤙

22.9.2022 20:18

Nazdar Brego.

Abych byl upřímný, původně jsem přemýšlel, že nebudu tuto slohovou práci číst až do konce, v rámci úspory času. Na druhou stranu mi to však přišlo neslušné a tak nějak i nevhodné, což vedlo k tomu, že jsem to upřímně přečetl až do konce. A chci ti tímto poděkovat za práci, jíž sis s přihláškou dal.

K věci. Sám moc dobře víš, že máš tendence se chytit blbé bandy a pak dělat problémy, asi aby ses zviditelnil. Není to nejlepší vlastnost, sám to moc dobře znám. Ale zjevně sis na to začal dávat pozor a mimo Discord, kde jsi začal vystrkovat růžky, si už moc případů, kde by se to po permě opakovalo, snad ani nevybavím. Další bod pro tebe.

Přestože jsi dostal vcelku dost banů, většinu dokonce ode mě, tvou historii nebudu brát jako předmět hodnocení této žádosti, pravidelně se to snažíš odčinit, až se kvůli tomu mnohdy musíme na TeamSpeaku schovat. To si však nevykládej zle, to jen my jsme zlenivěli a jednoduše nemáme tolik energie stále řešit nové problémy. A protože jsem fyzicky mladší než ty, bude paradox, když řeknu, že se nám tato mladá krev v týmu bude hodit. Samozřejmě určitě chápeš, jak je to myšleno.

Ostatně si nemysli, že máš vyhráno. Čeká tě ještě nějaký ten pokec na TeamSpeaku, tudíž se mi ozvi na Discord (kde si tě budu muset odmutnout), kdy budeš mít čas, a následně si domluvíme termín. A v případě, že by ti to vyšlo, počítej s tím, že si na tebe dám extra pozor, přeci jen jsi mi pár věcí slíbil. Samozřejmě se neboj, že bych ti dělal ze Skima peklo, o to mi vůbec nejde.

Na závěr ti ještě jednou děkuji, gratuluji k postupu do dalšího kola a uslyšíme se, snad, brzy.

S přáním pěkného dne

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu