Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - DzofreCZ


DzofreCZ

Hráč

23
11.9.2022 14:49

Přezdívka: DzofreCZ

Věk: 18 let

Zkušenosti: Zkušenosti ohledně At na RP serverech nemám. Co se týká RP tak zkušenosti mám jelikož na skimu působím už nějakou chvilku.

Komunikační dovednosti: Čeština za mě dobrá. Anglicky taky něco dokážu poskládat.

Mám čas: Mám čas skoro furt. Poslední dobou jsem na skimu dost aktivní.

Další informace o mně:

Ahoj mé jméno je Tomáš. Už třetím rokem se učím na kuchaře a troufnu si říct že úspěšně. Je mi osmnáct let k RP serveru jsem se dostal tak že jsme s kamarády byli venku a jeden zmínil Roleplay hru nějak jsem se o to začal zajímat a postupem času jsem se dostal díky kamarádům na Skimo. Začal jsem se postupně učit a po nějakém čase jsem pochopil o co jde. Na postavě Tomas Donatello mám současně nahráno 1754 hodin. I přesto že jsme stále student tak i tak se snažím dávat všechen svůj volný čas do skima. Jsem poměrně klidný, přátelský člověk který se rád seznamuje s novými lidmi a jsem komunikativní. Mezi mé koníčky patří míčové hry jako je fotbal florbal, basket a samozřejmě hraní na skimu. Nesmím zapomenout na mé kamarády díky kterým vím co je to Roleplay a kvůli ním sem poznal super komunitu tady na skimu. Rád bych ještě dodal že skimo je můj úplně první Roleplay server na kterém jsem hrál a stále hraju. Řekl bych že mé RP je průměrné stále je co zlepšovat. Jsem si vědom těch chyb které jsem udělal ale i přes mé chyby jsem dobrý člověk který by rád pomáhal jak novým tak i starším hráčům. Chtěl bych předat mé zkušenosti hráčům aby nedělali stejné chyby které jsem dělal já.

22.9.2022 19:38

Ahoj Dzofre,

děkuji za hezky sepsanou přihlášku, jsem rád, že sis s ní dal práci. Nebudu to však příliš protahovat, v tuto chvíli si nemohu dovolit vzít tvou osobu mezi helpery, mám pro to vícero důvodů. Mezi ty hlavní patří vcelku obsáhlá historie, nesouhlas komunity a především to, že nejen mně pravidelně dokazuješ, že tvá znalost pravidel není úplně perfektní.

Ostatně nezoufej, není všem dnům konec. Zkusit to budeš moct třeba jindy.

S přáním pěkného dne

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~44

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MrKys

300Kč dnes v 01:26

thex

60Kč dnes v 01:26

Streexy

87Kč včera v 21:46

Nejnovější uživatelé
mokonkoooo

Registrován 23.4.2024

Zeemon

Registrován 23.4.2024

rwmmike

Registrován 23.4.2024