Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na GA Sovietdog


Scor

Hráč

63
13.9.2022 22:14

Ahoj, dnes jsem si chtěl koupit na frakci 3x Utility truck na nadcházející WIRING update. Report mi přijal Sovietdog s tím, že jsem dojel na sídlo, kde jsem mu řekl, že bych si chtěl koupit 3x utility truck za frakční peníze. Soviet mi řekl, že si je musím koupit za svoje. S tím jsem neměl problém a jel jsem pro peníze, abych je mohl koupit. Poprosil jsem ho, aby mi je pak přepsal a nezavíral report. Soviet mi pak řekl, že nemá čas a zavřel report. 

O co jde? Jde o to, že já jako hráč, tak nechci čekat, kvůli tomu, že admin nemá respekt vůči hráčům další minimálně půl hodinu na report. Kdyby chtěl, tak ten report má za chviličku, protože si ověřit vozidla, frakci atd. a zadat 3 příkazy fakt není časově náročný. Kvůli tomu, že odmítl počkat pár minut a pak byl ještě asi 10 minut na serveru, i když řekl, že nemá čas, tak musím čekat přes půl hodiny. Kdo by to chtěl?

Řekl bych, že Sovietdog nemá respekt vůči hráčům a není ochotný ani chvilku počkat, kvůli tomu, aby aspoň zkrátil nepříjemnou čekací dobu při reportech. Když už do admin duty jde dobrovolně, tak by snad mohl být alespoň trochu ochotný pro hráče. Toť vše, zatím.

14.9.2022 02:22

EXCERPT

Předmětem této stížnosti je Scorova nespokojenost se Sovietem během řešení jeho reportu na vytvoření 3 vozidel do jeho frakce. Údajně mu bylo sděleno, že si musí vozidla nejdříve koupit a pak si je nechat přepsat na frakci, avšak i přes Scorovu prosbu ohledně neuzavření reportu mu nebylo vyhověno. Další Scorův report jsem přijal tedy až já po nějaké půl hodině od odeslání, bohužel jsem se k tomu dříve nedostal. Nicméně to není předmětem stížnosti.

Scor si taktéž stěžuje na to, že Soviet nerespektuje hráče a není příliš ochotný spolupracovat. Tolik k excerptu.


Pro kompletaci stížnosti by se, @Scor, hodilo, kdybys ke stížnosti přiložil důkazní materiál (čili logy).

19.9.2022 13:58, odstraněno 19.9.2022 14:12 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Scor

Hráč

63
19.9.2022 15:40

@neznamy#8929 Pročti si tu stížnost znovu, prosím tě.. Nejde o to, že bych měl problém s čekací dobou, ale když už si počkám tu dobu, tak by mohl člen AT vyjít vstříc hráčovi a spolupracovat s ním. Protože kvůli tomu, že Soviet nechtěl počkat pár minut, abych si zařídil vozidla, které mohl koupit on sám přes admin příkaz, tak jsem já musel čekat na další report. Taky bych chtěl podotknout, že si ten report vzal on sám z vlastní vůle. Příště si to přečti v kontextu, díky.

Mimochodem je to i v kodexu AT.

20.9.2022 04:03, odstraněno 20.9.2022 04:05 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
27.11.2022 01:25

VERDIKT

Ahoj @Scor,

moc se omlouvám za pozdní reakci. Snad se vyřešilo vše, co jsi chtěl vyřešit v reportu, a nyní zbývá na vyřešení pouze samotná stížnost.

SovietDog v tomto případě zásadně nepochybil. Jak psal @Dzardys v excerptu, za který mu velmi děkuji, hodilo by se dodání důkazního materiálu. Bohužel jsi od poloviny září, kdy Džardys excerpt napsal, důkazy nedodal. Pokud bys chtěl stížnost nadále řešit, kontaktuj mě na Discordu v PM. Pošli mi logy, já je pročtu a se SovietDogem situaci proberu.

Z této stížnosti nebudu vyvozovat žádné tresty, nicméně považuji ji za hodnocení kvality práce AT. Situaci proberu se SovietDogem a v případě, kdy mi pošleš logy, s ním zhodnotím jeho přístup.


Powered by LeoSight IFS
LT~72