Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - marekvoe


15.9.2022 11:15

Přezdívka: marekvoe

Věk: 18

Zkušenosti: Mám 600+ hodin na Skimu, mám zkušenosti z oblastí Social, Illegál a IZS RP. Stejně tak z OOC pohledů jako jsou příkazy a znalost pravidel. Rád ostatním pomáhám, zatím třeba tak že dokážu ostatním vysvětlit ZZS RP a to hlavně těm co se v něm moc neorientují.

Komunikační dovednosti: Řekl bych že jsem hlavně dost komunikativní, moje gramatika trošku pokulhává ale né zas tolik. Umím samozřejmě česky, slovenštině dost rozumím. Z cizích jazyků je moje hodně silná stránka angličtina, které dokážu velmi dobře porozumět. Učil jsem se i německy ale to doopravdy malinko. Trošku trpím dysleksií občas zapomenu písmenko nebo čárku ale řekl bych že to není zas tak velký problém.

Mám čas: Jsem aktivní jak na portálu tak na Skimu, discordu skoro každý den. Hlavně v odpoledních hodinách.

Další informace o mně:

Takže, jmenuji se Marek, což je z mého nicku jasně viditelné. Nedáno jsem mojí přezdívku na webu změnil ( TruzzCzech ). Aktuálně jsem ve čtvrtém ročníku střední průmyslové školy - obor elektrotechnika. Svůj volný čas nejradši trávím s přáteli, a to jak venku, tak třeba tady na Skimu. Ze celou dobu mám nahráno kolem 600 hodin. Erpím postavy - Lea Santiago, Francis ElMuertos a teď nově i PSA Hamilton Harper, někteří možná znají. Zájem o pozici helper jsem měl už nějakou dobu, ale až do teď jsem neměl odvahu si podat přihlášku. Hlavní účel za mojí přihláškou je pomáhat ostatním v jejich RP, či v oblasti příkazů nebo třeba zda z pohledu pravidel je něco možné dělat, což byl třeba při mém začátku docela problém, proto si myslím, že v tom ohledu jsem dost trpělivý a chápavý. Za celou svojí RP kariéru jsem dostal čtyři bany a můj nejhorší prohřešek byl asi chicken run při mém ilegálním RP. Poslední dobou jsem se, alespoň teda za mě, dost naučil RP, dodržuju pravidla jak nejlépe dokážu. Chtěl bych tyto mé zkušenosti předat začínajícím hráčům, kteří by třeba dělali stejné chyby, jako jsem dříve dělal já. Také bych řekl, že je se mnou docela sranda a dokážu jí pochopit, ale zase nedokážu pochopit, když někdo schválně trollí ostatní a tak jim znehodnocuje jejich prožitek z RP. Trochu mám problém s lidmi co se chovají arogantně dost si zakládám na vzájemném respektu což je základ pro komunikaci. To je asi všechno. Na závěr bych chtěl říct že i když moje přihláška neprojde, dál budu pomáhat komunitě Skima a odkazovat se kvalitnímu RP.

Jozkozjecmikar

Hráč

1
15.9.2022 11:47

Mame nahrano spoustu dohromady , ale stejne nedoporucuju

Phobios udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k přihláškám do HT.

Shade

Hráč

49
15.9.2022 16:01

trošku se k tomu vyjádřím, jelikož Marka tak trošku znám. Takže Marku jsi hrozně v pohodě člověk a za mě se určitě hodíš na Helpera, nejsi nějak výbušný či arogantní, spíš naopak, jsi energický a přátelský člověk, takže za mě rozhodně ANO.

15.9.2022 23:47, odstraněno 15.9.2022 23:55 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
22.9.2022 20:03

Ahoj Marku!

Děkuji za pěkně sepsanou přihlášku, jejíž obsáhlost se stala jedním z důvodů, proč jsem se rozhodl, že postupuješ do dalšího kola náboru. Kontaktuj mne prosím na Discordu Dzardys#3287, kde si společně domluvíme termín, kdy se sejdeme na TeamSpeaku a pokecáme si, abychom se lépe poznali. Nebude-li ti vyhovovat mluvená forma, i textové jsem otevřen, nýbrž ber zřetel na to, že se stejně na tom TeamSpeaku někdy budeš muset ukázat.

Gratuluji a přeji hezký zbytek dne. 🔥

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~77

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo