Přezdívka: Jozkozjecmikar
Věk: 11
Zkušenosti: programovani ve scratchi, progroamovani lego robotu
Komunikační dovednosti: umim se vyjadrovat v rovnicich (jsem dobry v matice)
Mám čas: zrovna kdyz nechodim na robokrouzek a matematiku tak mam casu hodne
Další informace o mně:
cau ja jsem pepa je mi 11 a hraju minecraft a skimo rp a roblox rp na mrp a a sem dobry v matice. hraju skimo rp a vyhral sem treti misto v matematice olympiada krajkse kolo a umim programovat ve scratchi a kazdy den si algoritmuju od rana do vecera (tohle je taky soucasti algoritmu) zbytek dopisu zitra nuc me nenapada musim na obed. uz jsem spet u ceho jsem skoncil .. mam rad sunkofleky (mamka ma nej) a umim erpit
I réalnej zivot vcetne ilegalu kradeni v obchode (jedno ú jsem omilem zapomnel v kapse lizatkob)
-jozkozjecmikar
Přezdívka: Jozkozjecmikar
Věk: 11
Zkušenosti: programovani ve scratchi, progroamovani lego robotu
Komunikační dovednosti: umim se vyjadrovat v rovnicich (jsem dobry v matice)
Mám čas: zrovna kdyz nechodim na robokrouzek a matematiku tak mam casu hodne
Další informace o mně:
cau ja jsem pepa je mi 11 a hraju minecraft a skimo rp a roblox rp na mrp a a sem dobry v matice. hraju skimo rp a vyhral sem treti misto v matematice olympiada krajkse kolo a umim programovat ve scratchi a kazdy den si algoritmuju od rana do vecera (tohle je taky soucasti algoritmu) zbytek dopisu zitra nuc me nenapada musim na obed. uz jsem spet u ceho jsem skoncil .. mam rad sunkofleky (mamka ma nej) a umim erpit
I réalnej zivot vcetne ilegalu kradeni v obchode (jedno ú jsem omilem zapomnel v kapse lizatkob)
-jozkozjecmikar