Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - baladaaa


22.9.2022 21:41

Přezdívka: baladaaa

Věk: 16

Zkušenosti: Co se týče zkušeností, tak těch pár mám, ale nemám jich tolik. Nejsou na té nejlepší úrovni, ale na nějaké dobré úrovni určitě budou. Párkrát jsem byl Admin na serverech hry Minecraft. Samozřejmě, že zkušenosti s RP tak nějak mám, podle mě bych tuto pozici zvládal.

Komunikační dovednosti: Ohledně komunikačních dovedností, co se týče jazyků, tak plynule ovládám češtinu, angličtinu a hodně málo umím i němčinu. Aktivní jsem na Discordu skoro pořád, nemám problém někdy zapnout TSko, či jinou komunikační aplikaci. Jsem člověk typu, který rád s někým volá, vůbec to nemusí být spojená komunikace ohledně Skima. Ohledně textu, píšu háčky, čárky, píši spisovnou češtinou a správným pravopisem.

Mám čas: Na Discordu jsem aktivní skoro pořád, studuji, takže čas tak nějak mám, většinou od 14:00 do 23:00, víkendy jsem aktivní více. Skoro dennodenně RPím, čas mám prakticky pořád, samozřejmě se můžou najít stuace, kde nebudu aktivní, ale to nebývá tak časté. Jednou za čas si od noťasu odskočím udělat své povinnosti, co se týče školy.

Další informace o mně:

Začnu od začátku. Mé jméno je Jakub, je mi 16 let a pocházím z Rychnova nad Kněžnou. Už druhým rokem studuji obor Kuchař - číšník na vyšší odborné škole v Rychnově nad Kněžnou, obor mě v půlce prvního ročníku dost zaujal a začal mě hodně bavit, avšak některé předměty mě vůbec nebaví. K oboru mě dostala celá moje rodina, nemohl jsem se rozhodnout, na který obor půjdu. Jsem blázen i do jiných věcí, třeba jako auta, počítače. Školu bych rád dodělal, poté si udělal ještě nástavbu na maturitu, ale bůh ví, co bude za 2 roky, nikdo neví. Kuchař s maturitou? Ano, zní to divně, ale je tomu tak, že to lze udělat. Sám znám jen dva kuchaře s maturitou. Můj sen je vlastnit restauraci/hospodu/hotel, určitě toho chci jednou dosáhnout, ještě bych se chtěl ze začátku zaměstnat někde v zahraničí, dnešní kuchaři nejdou pod 40 tis. měsíčně. Záleží na tom, jak člověk zvládá vaření atd. Věnuji se hodně i autům, jednou za čas pomohu i tátovi v garáži, když něco dělá na autě. Hry hraju rád, patří mezi ně: GTA 5, GTA SA, MTA SA, Far Cry 5, AC: Syndicate, Minecraft, Roblox. Co poslouchám za hudbu? Hudbu poslouchám obecně všechnu, nejvíc mám rád rap, mezi mé oblíbené umělce patří: Renne Dang, Jay Diesel, Schyzo, Psycho Rhyme, Sergei Barracuda, PTK, Řezník, Desade, Sodoma Gomora a tak dále, vyjmenovávat bych mohl až do aleluja. Myslím si, že ohledně svého osobního života, jsem řekl věcí, víc než dost. Teď se rozepíšu o druhém tématu, a tím je Skimo. Na Skimu jsem začal RPit 8.3.2021, začal jsem RPit na své první postavě Jakub_Balada, na které jsem si později dal CK. Ode dne 8.3.2021 jsem na Skimu naeRPil něco přes 1300 hodin, jednu dobu jsem Skimo hrával hodně často, byl jsem na tom závislý, teď už tomu tak není. Občas mi přiletěl i ban, ale za moje chyby. Ohledně MTA:SA, tak k MTA mě přivedl Dvorkiss, můj nejlepší kamarád, který bydlí cca 150 metrů ode mne. RP bych řekl, že mám na úrovni, ale to nedokážu posoudit, Trusted Playera jsem zatím nezískal, ale ani o něj neusiluji, dá se žít i bez něj. Dříve jsem hrával pouze GTA:SA, Samp, jelikož mi to bratr stáhl na počítač. Párkrát jsem RPil i ZZS, ale vůbec mě to nechytlo, znalostí tolik nemám. Často na Skimu potkám lidi typu ''nováčci'', rád bych je zaučil, ale nemohu, jelikož jsem se do Helper Teamu zatím nedostal, ale rád bych je zaučoval, jelikož nemají o RP ani ponětí. Avšak nemám kvalitní RP, ale zaučovat bych zvládl. Ocením pozitivní ohlasy, ale určitě i negativní, nevadí mi to, né každý se do HT dostane, ale rád bych se tam už konečně dostal. Za mě je to vše, jak říkám, nevadí mi negativní ohlasy, nehrotím to. S pozdravem baladaaa

6.10.2022 21:53

Ahoj balado!

Děkuji ti za pěkně sepsanou přihlášku a omlouvám se za trochu pozdější odpověď, samozřejmě jedním z důvodů bylo nějaké pozorování, jestli nejsi problémový.

Nad tvou přihláškou jsem trávil poměrně dost času, nakonec jsem o tom nedokázal rozhodnout sám, je zde hodně faktorů, které dělají z odpovědi jeden velký otazník. A přesto jsem nakonec došel k verdiktu.

Vzal jsem v potaz veškeré podmínky, které jsem pro vstup do HT nastavil, a bohužel tě v tuto chvíli i přes souhlas komunity nemohu vzít. Historii bych dokázal překousnout, ačkoli není úplně nejčistší, nicméně po menší poradě jsem musel dát za pravdu těm, kteří zastávají názor, že nemusíš být na práci helpera z hlediska úrovně RP ještě úplně připraven. Dáme tomu tedy ještě nějakou dobu, než se pobavíme o tvém vstupu do HT, mezitím si lépe ověříme, zda budeš dobrým kolegou. Mohu ti doporučit nebýt tolik zbrklý a trošku zapracovat na RPčku.

Díky za pochopení a nezlob se. Zkus to za pár měsíců znovu, třeba změníme názor. :)

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~61

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo