Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - kocvin

24.9.2022 01:26, naposledy upraveno 24.9.2022 01:50 uživatelem kocvin

Přezdívka: kocvin

Věk: 28

Zkušenosti: Žádné

Komunikační dovednosti: Čeština mluvenou i psanou formou, slověnština a angličtina pasivně.

Mám čas: Každý den odpoledne od 16:00 do noci a o víkendu samozřejmě více.

Další informace o mně:

Vítám vás všechny u mé přihlášky do helper teamu. Někteří mě možná znají, no velká část zřejmě ne.
Jmenuji se Jiří, v IT světě se vyskytuji už léta pod přezdívkou Kocvin, je mě 28 let a pocházím z okresu Frýdek - Místek. Vystudoval jsem střední školu v oboru automechanik a nyní se tím i živím.

Mezi moje záliby a koníčky, patří klasicky auta a vlastně všechno co smrdí benzínem, nebo naftou, mám svou sbírku sportovních aut a veteránů. Jinak rád hraju hry, jak na počítači, tak i ty stolní, především karty. V létě hraji nohejbal a v zimě hokej, jsem členem výjezdové jednotky hasičů u nás v obci, pracuju občas i s mladými hasiči. Rád poslouchám a sbírám hudbu v podobě LP desek, i eleketronicky. Taky rád sleduji a hodnotím filmy. Občas hraji známým na menších akcích jako jakýsi "DJ", jelikož dalším mým koníčkem, je sbírání zesilovačů a stavba audiosoustav. V mém životě mě pak nemíjejí ani motorky, kterých taky pár vlastním.

K mé osobě asi tolik, že jsem člověk od přírody klidný a vstřícný. Introvert co má rád svůj klid, ale když je nálada tak nemá problém ani s kolektivem a zábavou. Ze špatných vlastností je to pak určitá forma lenosti a to, že spoustu věcí beru na lehkou váhu a spoustu jich ani nejsem schopen dotáhnout do konce, člověk se s tím snaží bojovat, ale je to těžké. Ve škole jsem měl velké problémy kvůli toho, že nenávidím lež, křiváctví, křivdu a jsem schopen za svou pravdu, možná někdy až nezdravě bojovat.

K hraní počítačových her, jsem se dostal už v ranném věku, na základní škole a doprovází mě až dodnes. Dlouhá léta s kamarády pořádáme LAN párty, na které si zveme všelijaké známé, kamarády nebo i cizí tváře. Vlastníme hernu kde je cirka 20 funkčních počítačů pro tento účel. Díky tomu, jsem se skoro před třičtvrtě rokem dozvěděl, že existuje Skimo a taky něco, čemu se říká RolePlay. Od té doby tady hraji téměř nepřetržitě a do dnešních dnů mám nahráno zhruba 1000 hodin. Z počátku jsem sice chytal nějaké bany a hodně pomalu zjišťoval co a jak, hlavní pro mě byl výdělek a majetek ne RP. Následně díky tomu téměř poslednímu od Dzardyse a díky jedné další osobě(není potřeba jmenovat), která mě vtáhla do světa RP a ukázala mi jeho smysl, jsem absolutně změnil přístup k hraní a začal na sobě postupně pracovat. Přišel jsem konečně z kamionu mezi lidi a zjistil o čem to vlastně celé je. Začal jsem své RP pilovat, přidal se k HZS a vím, že mě ještě čeká dlouhá cesta, ale dovolím si tvrdit, že jsem se za posledních pár měsíců dost zlepšil. A to jak v RP tak z hlediska dodržování pravidel.

Helperem bych se tady chtěl stát hlavně proto, že bych moc rád pomáhal nováčkům, kterých potkávám na serveru spousty a hlavně je vidím tápat stejně, jako jsem tápal na začátku já. Lidem co příjdou do tohohle obrovského herního světa, vysvětlit první krůčky a základní pravidla, aby se vyhnuli nechtěného porušování pravidel a mohli se co nejdříve rozvinout v kvalitní hráče. Moc rád bych byl komunitě užitečný i z tohoto postu a také byl Skimu, jako takovému, na oplátku přínosem, jelikož jsem si jej i jeho komunitu neskutečně oblíbil.

Odhodlání sepsat a podat tuto žádost, jsem několikrát odložil a nebyl si jistý, zda-li je ten správný čas. No jestli je a nebo není, to už je teď na vás. Děkuji za přečtení, s pozdravem Váš Kocvin.

15.10.2022 19:11

Ahoj kocvine, předem se omlouvám za trochu pozdní odpověď, nicméně měl jsem toho dost na práci ve světě mimo Skimo a tak nějak jsem neměl moc chuť řešit přihlášky. Na druhou stranu mne omlouvá skutečnost, že jsme měli víc času na to tě sledovat a případně podchytit nějaký problém. 😄

Přihlášku jsem si svědomitě přečetl celou, actually mi tvé koníčky přijdou dost cool, máme toho dost společného a ve finále si myslím, že spolu můžeme najet na spoustu společných témat. To je vždy obrovské plus.

Co se týče tvé zmínky ohledně nápravy, jsem moc rád, že jsi jedním z hráčů, kteří si svou chybu uvědomí a neomezují se pouze na to, že ukazujou na toho a na toho, že jsou "svině", protože jsi od nich dostal ban. Ostatně člověk v tvém věku by to měl mít v hlavě už srovnané, což se, myslím si, i potvrzuje. Historii trestů bychom tedy měli.

Další fakt, který ti nahrává, je stoprocentní podíl souhlasů komunity, k čemuž se jednostranně přiklonili i všichni diskutující členové AT, to máš skoro vyhráno.

No, pokud ti tedy nebude vadit, že ti bude dělat "nadřízeného" ucho, kterému je o osm let méně, myslím si, že spolu můžeme navázat skvělou spolupráci, a především že budeš přínosem pro náš Helper Team. Navíc si konečně nebudu dělat srandu jen z Vlkovoda a Wrighta, že to mají do důchodu o dost blíž než já. 😅

Považuj mou odpověď za schválení této přihlášky a postup do dalšího kola. No a co bude to další kolo? Ozvi se mi na Discord Dzardys#3287, kde si spolu domluvíme termín hovoru na TeamSpeaku, kde si tak nějak pokecáme, blíže se poznáme a s FLYERem tak uvidíme, jestli jsi i psychicky připraven na takovou zodpovědnost. V tvém případě si však dovolím říct, že se nemáš čeho bát. Nebude-li ti vyhovovat voice forma "pohovoru", určitě to můžeme zmáknout i přes písmenka, ale narovinu bych byl radši, kdybychom to provedli přes TS - tam tě stejně v případě nějakého průšvihu dokopu.

Děkuji za pěknou přihlášku, gratuluji k postupu a přeji ti hezký den.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu