Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Udělený trest za to co jsem neudělal


DzofreCZ

Hráč

23
3.10.2022 00:15

Ahoj. Upřímně ani nevím jak začít, ale jde o to, že dnes mě a @neznamy#8001 byl udělený ban za to co jsme vlastně ani neprovedli. Abych to nějak shrunul včera 1.9.2022 jsem postávat v klubu Bellevile a octla se tam partička chlápku v zeleném oblečení po chvilce jejich povídání se zaměřili na dvě slečny. Chtěli pozvat na drink slečnu Grace Roggers přičemž já (Tomas Donatello) jsem jim řekl že se slečnou už jdu na drink já a že už je tudíž na večer zadaná. V tom mě začli okamžitě slovně napadat a neustále se kolem mě motali a stále mě uráželi a slovně napadali. Přišla chvilka když jsem se z jejich kroužku dostal a řekl jim. Nebojte se ještě je uvidíme to není konec na to se mi však dostala odpověď že v to jen doufaj. Tak jsem začal jednat a to tak že jsem se sešel s mojim ic bratrem a probrali jsme pár věci ohledně této skupinky. Jelikož vím kde se často nacházejí řekl jsem bratrovi že se jim teda ukážeme. Převlékli jsme se vzali zbraně a vyrazili do Grove avšak jsme věděli že v jejich jak bych to jen řekl “hoodu” to nebude úplně bezpečné tak jsme si odjeli nad jejich “Hood” na most a vzali si zbraně do rukou obhlédli jsme si situaci a viděli jsme že pár lidi si nás všimlo a tím to začlo přišel vzkaz a to ten že jsem začal střílet ze zbraně Koch hekler. Poté když jsem jednu osobu sestřelil tak jsem společně s bratrem nastoupil do vozidla a rychle odjel pryč než si pro nás skupinka dojede a něco nám udělá. Cca hodinu na to mi kamarád řekl na vysílačce že unesli slečnu Enie Morgan kterou ic chráním jelikož už se ji pokusilo několik lidí unést a několika se to i povedlo. Řekl mi přesné místo tam jsem dorazil a heklerem jsem zastřelil osobu která držela tři lidi a měla u sebe střelnou zbraň. Tudíž přicházíme k dnu 2.9.2022 když jsem se rozhodl společně s @neznamy#8001 zajet zase na most a trochu si snimi pohrát za to co udělali Enie kterou chráním. Společně z mostu jsme viděli pouze tři osoby a riskly jsme to že jsme objeli celý ten jejich “Hood” a šli jsme ze zadu jim dát co proto. 
Hned co se v “hoodu” dostřilelo tak jsme nastoupil do vozidel a odjeli pryč z místa. Když jsme odjeli tak jsme se každý rozdělili a kamarád se vrátil v tom už tam byl @magovec a @Radekfil tak jsem tedy na místo dorazil i já. 
kompletně se stoplo RP a začli jsme to řešit. 
Hned první co se řešilo bylo DM jelikož jsme k oběma Kropkám měli důvod neviděl jsem v tom problém ale admini si stáli stále za tím že to DM je tak nám za to dali tresty 72h. 
každopaně abych se dostal k tomu proč mám udělený trest za to co jsem vlastně neudělal je že po odpojení ze serveru mi hned vyskočil důvod za udělený trest a to Rozsáhlé DM, NonRP driving a Powergaming. 
teď budu řešit pouze NonRP Driving který jsem vůbec neporušil. Dodám sem jak videa tak i logy 

rád bych dodal že si stěžují pouze za udělený trest nikoli na administrátory. 

https://leosight.cz/logs/YeiQ3ITdaJ

https://leosight.cz/logs/rM0O7e4vXY

https://www.youtube.com/watch?v=5X3nbybd4x4

https://www.youtube.com/watch?v=Z0KeOwTziC4

 

3.10.2022 00:25, naposledy upraveno 3.10.2022 00:26 uživatelem magovec

Krásný večer se přeje.

Vyjádřím se k mé části, tou je ban za NonRP Driving, který zmiňuješ. Jedná se přesně o ten den, kdy jsi jel zachránit unešenou slečnu. Dostalo se ke mně video, kde si to jedeš Audi A8 světelnou rychlostí po terénu do kopečka.
Jelikož máš video veřejně, tak si dovolím ho zde poslat.
Video

Co se týče DM, kvůli slovním urážkám naběhnout na nepřátelské území a začít bez nějaké interakce střílet, je alespoň pro mě, celkem absurdní.

Qermo

Hráč

16
3.10.2022 01:08

Jakožto člen té skupinky se také dovolím vyjádřit. Sám si odpověz, jestli ti přijde v pořádku ve dvou lidech přijet do černošského území, kde nevíš kolik jich tam bude a jak budou ozbrojeni? A ještě jentak vytáhneš hekler a začneš po nás střílet? K tomu si určitě důvod neměl.

Skupinka lidí dělá bordel v klubu, ale nikomu fyzicky neublížila = půjdu je vystřílet? 

A ten nonRP drive - dvě kila s Audinou po polňačce do kopce... Notak.

Nemám k tomuhle víc co říct, ale měl jsem hroznou touhu se vyjádřit a ukázat ti co na tvých jednáních bylo špatně. Doufám, že to pochopíš. Quermo se loučí.

17.10.2022 11:48

EXCERPT

Dzofre si tímto topicem stěžuje na neoprávněné tresty, které s Flixpym od magovce dostali.

Vypráví nám příběh o tom, jak partička zelených postav chtěla pozvat Grace Roggers na drink, ale Dzofre se vyjádřil, že s ní jde na drink on, načež byli oba slovně napadáni. Popisuje následně i to, že se vymanil z jejich "kroužku" s výhružkou na rtech (fear?). Se svým IC bratrem (asi Flixpym, ačkoli mi to pak nedává smysl v další části) se pak vydali do Grove Street a z mostu nad ním začali střílet po těch, které tam zahlédli (wtf).

Po nějaké chvíli, co odjeli, prý někdo unesl Enie Morgan, tak se tam náš hrdina vypravil a zastřelil únosce. Následně se opět vydal (tentokrát s jistotou i s Flixpym) do Grove street a opakoval se stejný scénář.

A nakonec se dozvídáme, že chce vlastně řešit jen to, že se údajně (ne)dopusil nonRP drivingu, k čemuž nám magovec doložil i video ve své odpovědi. Čili 200 po polňačce s A8 👏.

 

27.11.2022 01:38

VERDIKT

Ahoj @DzofreCZ,

v první řadě bych chtěl poděkovat @Dzardys za sepsání excerptu. Dzofre, tvá stížnost je nečitelná. Mnohem čitelnější by bylo, kdyby jsi text rozdělil do několika odstavců, které by se věnovaly jednotlivým částem situace, kterou tu řešíme, v časové posloupnosti. Když jsem tvou stížnost četl, vůbec jsem nepochopil, koho jste vlastně napadli a kdo do které skupinky patřil. V závěru mi to až tak moc nevadilo, díky Džardysovi jsem pochopil, o co jde, pak stačilo jen kouknout na přiložená videa. Logy jsem neotevíral.

Non-RP driving byl doložen ve videu od Magovce a tedy trest za něj je platný.

DM jste se dopustili při střílení z mostu. Při vstupu na nepřátelské území jste se prvně dopustili powergamingu. Přecenili jste své schopnosti a vlezli jste tam, kde by vás zcela jistě zabili. Když jste to zjistili a vzdálili jste se, přesunuli jste se na most, ze kterého jste stříleli na lidi pod ním. Tu zcela jistě můžeme připustit zero tolerance jako součást PG. Protože se jednalo o střelbu bez náležité RP a důvodu, dopustili jste se DM.

Stížnost tímto zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~64