Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Schokolade


12.10.2022 21:05, naposledy upraveno 12.10.2022 21:08 uživatelem Schokolade

Přezdívka: Schokolade

Věk: 18 a ½

Zkušenosti: Více méně dostatečné, za těch cca 6 měsíců co jsem předtím byl v HT jsem nějaké ty zkušenosti nasbíral a pár desítek nováčku vyučil bez problémů. Chci to zkusit znova v novém kabátě po mé menší pauze od zaučování.

Komunikační dovednosti: Jsem sice introvert, ale pokud si tě oblíbím tak není problém komunikovat klidně i každý den skoro o čemkoliv, pozor bývám asertivní ➔ mám na vše svůj názor a pravděpodobně ho lehce nezměníš🤔. Na druhé stránce dokážu být i velmi defensivní, ale nikdy agresivní. Umím plynule česky, tak i anglicky(B2). Na discordu jsem nejčastěji a také ho preferuji než TS3, ale i tam mě můžeš vidět.

Mám čas: Přes pracovní dny pravděpodobně nejméně a pokud jo, tak maximálně cca 3 hodiny. Přes víkend je to více pohodovější.

Další informace o mně:

Pro ty co mě ještě neznají (..), tak se jmenuji Patrik (jo, ten svatý muž z Irska😇) zde na portálu mě můžeš poznat jako Schokolade, M0N0LOG nebo ten co posílá své RP zážitky z očka policie na fórum(nejčastěji stížnosti). Pocházím z Moravskoslezského kraje, nyní třetím rokem studuji na střední škole, přesněji obor Mechanika strojů a zařízení (CNC) s maturitní zkouškou nebo tzv. nazývanej "zámečník s maturitou" 🤬 u nás na škole. Co mě mrzí ohledně oboru je, že předtím byl dělán i s výučním listem, takový záchranný kruh pro lidi, kteří by neprošli zkouškou, budu se tak muset pilně vzdělávat 🥴. Na RP scéně jsem už asi staříkem, těch 8 let strávených u RP a to když se zmíním, že můj první nástup na tzv. Profesionální Hasičský RP(GTA Real), jen civilní a hasičská auta, jezdilo se na všechny výjezdy spojenými s hasiči, a na tu dobu detailní mappingy. Sice uznám, že v 10 letech jsem nejspíš nebyl ještě profesionálem, ale komunita bohudík byla víc než přátelská a zaučila i ty nejtvrdohlavější. Potom se to vlastně rozrostlo z pouze jen hasičského na záchranáře a policii, z čehož se stal vlastně takový základ pro dnešní RP servery. Takhle čas letěl a server se rozrůstal nejen v legálním ale už i ilegalním měřítku a nakonec kolem roku 2018 se server uzavřel. To byla moje fáze přechodu na MTA, což mi vyrazilo dech, neboť propracovanosti a různorodosti bylo více než dost a MTA nabízí nejen více možností, ale i více zábavy. Také nerad bych chodil kolem horké kaše a tak přiznám, že jsem hrával na RZ a to podstatně delší dobu než jsem si svým názorem vůči chování vedení vysloužil (neoprávněný 🤔😇) blacklist a jsem vlastně za to rád. Ono možná si to někteří neuvědomí, ale přechod z tehdejšího hardcore RP stylu na RZ, byl velký skok a to se taky za ty dva roky projevilo na všem co jsem si "odpracoval" a tyto nedostatky jsem musel dohánět zpátky na Skimu. Troufnul bych si říct, že takových 20-30 tisíc hodin celkově na RP mám (když beru v potaz školu, čas venku, apod.). Kdo by měl zájem znát víc může mi napsat a pokecám o mé historii(dokonce i účasti v natáčeném seriálu 🤫). Na závěr asi dodám, že mám rád praskání bublinkové fólie, čaj(btw bez mlíka), rock a metal muziku(rammstein taky někdo?), a dnes i nějakou tu mmorpg. Třeba pokud někdo pozná Wynncraft, to teď docela pařím. No a na závěr, co je horší.. rožni nebo přijdu dýl?

17.10.2022 11:30

Ahoj Schokolade.

Výjimečně jsem se dokopal k dřívější odpovědi na přihlášku, protože před sebou mám ještě dost práce a chci mít aspoň ty přihlášky hotový. Win situace pro tebe.

Děkuji za pěknou přihlášku, ačkoli mě trochu mrzí, žes psal spíš o své historii v RP, než o tom, jaký jsi mimo virtuální svět. Ale mám pochopení pro ty, kteří se nechtějí úplně otevírat všem.

No, poptal jsem se adminů, co si myslí o tvém návratu do HT, a myslím si, že je pro tebe dobrá zpráva, když ti řeknu, že máš od našich adminů velkou podporu. Stejně tak nemůžu brát ani nějak seriozně nějaké nesouhlasy pod touto přihláškou.

Jednoduše řečeno - napiš mi na Discord, kdy se ti hodí se stavit na "pohovor" na TeamSpeaku se mnou a FLYERem a ber tuto odpověď jako schválení tvé přihlášky.

Gratuluji ti a přeji pěkný den.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~52

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

dnes 16:00

tootsao hledá spoluhráče na Counter-Strike 1.6 dnes v 22:00
Kdo je online?
Vysocak

70Kč dnes v 08:51

AsiLucker

280Kč včera v 20:34

Jablkoo

154Kč včera v 17:28

Nejnovější uživatelé
Adameek58

Registrován 20.4.2024

Sumakts

Registrován 19.4.2024

Dantero

Registrován 19.4.2024