Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Mart1ny


Mart1ny

Hráč

13
14.10.2022 22:32

Přezdívka: Mart1ny

Věk: 17

Zkušenosti: Skusenosti s Helperom mám, nie velké ale mám. Dosť často som bol Helperom na takých menšich minecraft serveroch. Viem že to nie je nič moc ale myslim si že sa to počita

Komunikační dovednosti: Čo sa týka komunikatívnych dovednosťi, tak pri zoznamovani s novými ľudmi som docela hanblivy a neistý. Samozrejme čeština, slovenčina a docela viem aj tu anglištinu :D

Mám čas: Čas mám každy deň, hlavne vo večernych hodinach

Další informace o mně:

Takže ahojte, moje meno je Paťo. Mám 17 rokov a som z malej dedinky na západnom Slovensku. Momentálne študujem informatiku, no viac v tej škole spím ako pracujem. Naučil som sa pár základných programovacích jazykov ako HTML, CSS, PHP, a teraz sa učím dva jazyky a to PHYTON a JAVU. Vždy som chcel vedieť jazyk JAVA už len kôli tomu že som dávnejšie hrával Minecraft a predstavoval som si že budem programovať pluginy a módy a budem na tom zarábať tažký cash$$. No ako som sa na tu Javu tešil tak som aj prestal. Vôbec ma ten jazyk nebaví, je zbytočne tažký a je treba naprogramovať velkú časť kódu aby vznikla úplne primitívna vec. Skôr mi viac vyhovuje PHYTON, no ale nebudem tu vypisovať recenzie na programátorské jazyk. Skimo hrávam už skoro rok a zatiaľ si myslím že mi to RP docela ide. Nikdy som nemal žiadny permaban a ani nejaký vetší ban napríklad na 72h. Momentálne docela dosť rpím PSAčko za postavu Carl Drozdov Smith. Skimo som si neskutočne obľúbi a stalo sa mojou každodennou rutinou. Vždy si po škole rád zaRPim, potom samozrejme vypadnem na pár hodín von aby som nebol nolifer, ale večer zo Skimom pokračujem. Prihlášku som si už podával ale nikdy som sa nejak nerozpísal, a hlavne som tam mal krížky, z čoho usudzujem že som si na Skime asi nespravil dobré očko. Ubehlo pár mesiacov a tak si prihlášku podávam znova. Skúsil som zmeniť môj RP štýl, a myslím si že ma niektorý hráči začali mať radi. Momentálne sa v mojom živote sústreďujem na vodičák, pretože sa mi nechce stále jazdiť preplnenými autobusmi a vlakmi. Po vodičáku sa asi zamestnám ako taxikár, ale do tej doby je času dosť a môže sa stať čokoľvek Táto žiadosť má byť len pokus omyl a môžem vám zaručiť že ak toto nevide tak už asi dalšiu prihlášku písať nebudem, takže budete mať pokoj. Na záver vám chcem popriať dobru nocku alebo akúkoľvek časť dna v ktorej túto prihlášku čítate.

28.10.2022 21:02

Ahoj Mart1ny!

Děkuji za tuto přihlášku, s níž sis dal práci. Vždy mne potěší, když vidím příspěvek od nějakého kolegy ajťáka.

Musím ti dát za pravdu, Java je otřesný jazyk, Python je rozhodně mnohem příjemnější na psaní. Já osobně mám teda nejraději C# a JS (a díky Skimu jsem si oblíbil i jazyk Lua).

No, dost keců, kterým spousta lidí ani nebude rozumět. 😅

Prošel jsem si tvou historii i aktivitu, v obojím tak nějak ty podmínky splňuješ, navíc tě tak nějak okrajově znám i z toho PSA, kde se bohužel starám spíše o tu OOC stránku chodu, tudíž jsem neměl moc příležitostí s tebou RPit.

Narazil jsem však na jeden docela velký problém. Každou přihlášku, která není úplně jednoznačná, se snažím diskutovat s ostatními adminy, a bohužel ve tvém případě mi mí drazí kolegové nedokázali nic říct, protože vlastně pořádně neví, kdo jsi. A když jsem se nad tím tak zamyslel, tak jsem si uvědomil, že na tom něco bude.

Není to myšleno nikterak špatně, dovol mi ti to ale vysvětlit. Helper Team, Admin Team, obojí obsahuje to slovo Team. Tvoříme nějaký ten kolektiv a všichni se tak nějak známe, někoho méně, někoho více. Ale snažíme se, ať tam panuje důvěra a nějaká fajn atmosféra. U lidí, které v podstatě neznáme, pak nemáme tolik jistoty, že by si s námi sedli, a ve finále by se vlastně mohli i zklamat.

Asi už ti došlo, že tě bohužel v tuto chvíli nemohu přijmout, nicméně ti poradím, aby ses snažil více socializovat, alespoň v rámci naší komunity, kde tě budeme mít možnost poznat, případně mít nějaký základ, na němž stavět další rozhodnutí. Zkus to tedy prosím jindy, budu ti držet palce, ať ti to dopadne lépe.

Nezlob se, že tě musím zklamat, nicméně věřím, že zatneš zuby a zabereš.

Přeji ti hezký den

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~26