Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - lukas68

16.10.2022 18:16

Přezdívka: lukas68

Věk: 16

Zkušenosti: přes 1000h rp na Skimu

Komunikační dovednosti: Čeština a okrajově angličtina. Pokud je možnost a nálada tak si klidně popovídám s tou osobou nebo klidně i napíšu.

Mám čas: převažně Večer kvůli škole ale vetšinou to bývá déle než 2h.

Další informace o mně:

Ahoj mé jméno je Lukáš pochazím z MSK s okresu Opava a bydlím na vesnici. Mám určíté zdravotní problémi jako například: Astma, alergie a nízký tlak. Mám také problémy s chybama a to kvulí vadě řeči:Dislexi a Disortografie (ale nebojte se pokud udělám chybu o, které vím tak ji opravím ) Aktualně jsem žákem 1. ročníku STŠ v oboru Zámečník. Jsem dost aktivní co se tíká koníčku. Mé koníčky jsou to co mně naplnuje a zárověn posunuje dál ve zkušenostech. Nedávno jsem začal pracovat v programu Blender kdy se vždy snažím o ten nejlepší výsledek. Také mám v oblibě Závody a to na kole kdy se mi už pár krát podařilo dostat na bednu. Celkově se držím sportovního ducha a vždy podpořím nebo pomůžu spoluhračovy nebo i jinačím lidem při nouzi. Taktéž rád Hraju počitačové hry ,které si uživám například RP hraju už přes 4roky. Hraju také rád Simulatory jako například: ETS2 nebo serie FS 17,19,22. Hráju také ostatní hry ale ty mně moc často nelákají. Mám samozdřejmně více koničku ale myslím si že pokud to bude člověk vědet tak se mně na to clověk zeptá a já mu rád odpovím. Sám o sobě si myslím že jsem Pracovitý a to z toho důvodu že bydlím na vesnici kde si všichny zároven pomáháme. A je pro mně normalní pracovat celou sobotu. Dále je společenský. Rád se připojím do konverzace a dám svůj názor nebo nápad. Samozdřejmně se nevyhybám Humoru ale mám také určité limity. Jak se psal víš tak rád se učím novým věcem, které mně zajimají nebo dokonce baví. Píju rád Kafe ne jenom kvulí chuti ale také kvuli memu zdravotnímu problemu, který je víše. Samozdřejmně dám si rád i nealko pivínko :D. Dále nevím co bych vám zde napsal. Člověk si na mně musí udělat názor a hlavně mně poznat. Na závěr děkuji všem co si to Přečetli až do konce. Za chyby se omlouvám ale myslím si že to pochopíte. S pozdravem Lukáš.

Kokolino

Hráč

52
16.10.2022 19:16

za mě ANO! tvoje rp v HZS je topové + skvělé rp obecně dokážeš pomoc když je potřeba i sranda je kreativní RP

16.10.2022 21:19

Jestli hledáte někoho kdo se na pozici hodí je to právě lukas68.Jeho RP je velmi na vysoké úrovni. Když jsem začínal u HZS a potřeboval jsem pomoct vždy jsem se obrátil na všechny ale první vždy odpovedel Lukas68 určitě bych si dokázal ho představit i jako admina je velmi aktivní a vždy je tu pro hráče za mě má jasnou

16.10.2022 21:58, odstraněno 16.10.2022 23:07 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Opět trollíš, nejsi vtipný ani zajímavý, kašli na to. :)
28.10.2022 21:17

Ahoj Lukáši,

děkuji ti za pěknou přihlášku, s níž sis dal očividně práci.

Jsem upřímně moc rád, že se věnuješ i jiným zálibám než hraní her, je to rozhodně prospěšné nejen po fyzické stránce, ale především po té psychické. Socializace je rozhodně důležitá a plně tě v tom podporuji.

Taktéž mne dosti potěšilo, že máš čistou historii. Nezapojuješ se tedy do potyček, snažíš se svým RP předávat dalším hráčům to nejlepší a dokonce sis za to ode mě vysloužil Trusted Playera. Jen tak dál, takové hráče tu potřebujeme.

Nalijme si však čistého vína. Víme, že trpíš nějakou poruchou, kvůli níž máš problémy s gramatikou. Já v tom nevidím sebemenší problém, naopak máš můj respekt, že s tím dokážeš veřejně vystupovat. Ale jsi na internetu a především v RolePlay komunitě, hráči jsou tu zlí, toxičtí a nenechají být jedinou příležitost, kdy by tě za to mohli ponížit. O chování hráčů vím své, je to taky hlavním důvodem, proč jsem takový, jaký jsem. Nebudu to však brát jako nějakou překážku a ani ti nebudu stavět zeď, prostě s takovýmhle chováním musí člověk na internetu počítat a musí se s ním umět vyrovnat.

Pokud ty sám jevíš. i přestože jsem tě upozornil na nepříliš pěknou skutečnost, zájem o vstup do našeho týmu, zkontaktuj mne prosím na Discordu Dzardys#3287, kde si spolu domluvíme ústní pohovor na TeamSpeaku, během něhož se lépe poznáme a s FLYERem ti řekneme, jak to u nás funguje.

Nevyhovuje-li ti ústní forma, určitě se dá domluvit i na písemné. Přesto však preferuji TeamSpeak, dřív nebo později se tam budeš muset stejně ukázat.

Přihlášku považuj tedy za schválenou, já ti tímto gratuluji a přeji ti případně mnoho štěstí.

S pozdravem

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu