Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - nikolasek97


neznamy#7807

Smazaný účet

4
16.10.2022 22:52, naposledy upraveno 16.10.2022 22:53 uživatelem neznamy#7807

Přezdívka: nikolasek97

Věk: 15

Zkušenosti: AxelSight, HprizonParadiseRP, HuxPlay, FamexRP, CzechRP - FiveM CitylifeRP.

Komunikační dovednosti: Dokažu mluvit srozumitelně česky a základně anglicky, gramatika na dobré úrovni.

Mám čas: min. 4h denně.

Další informace o mně:

Zdravím, já jsem Nikolas většina z vás mě zná, jsem také permanentně zabanován na serveru SkimoRP a rád bych i přesto, že na server nemůžu stal Helperem, věnuji se boxu, sportu a cvičení obecně, mám taktéž moc rád auta, s auty trávím skoro veškerý svůj čas, můj budoucí obor je automechanik, protože mě tato práce bude bavit a naplnovat mě. Co se týče mého chování, dokážu se bavit jako průměrný 15i letý kluk, nic víc v tom není, dokážu být i inteligentní, jediný problém u mě je ten, že se často zaplétám mezi špatné lidi a díky nim dělám taktéž špatné činy... (Jak mnoho z vás ví), ikdyž ze sebe nechci dělat svatého, za své chyby můžu jen a jen já a nic už to nevrátí, upřímně, je mi jasné, že tato přihláška bude zamítnuta z důvodu mého permanentního banu, ale aspon vám to přiblíží moji osobnost, děkuji za pozornost, hezký den/večer.

16.10.2022 23:23

No, nemusím se dlouho rozepisovat, tuto přihlášku ti rovnou zamítám, se svou historií a aktivní permou bohužel nemůžeš přijmout místo v našem kolektivu. Další přihlášku si prosím nepodávej.


Powered by LeoSight IFS
LT~37