Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Kokolino

Kokolino

Hráč

53
17.10.2022 12:41, naposledy upraveno 17.10.2022 12:42 uživatelem Kokolino

Přezdívka: Kokolino

Věk: 15

Zkušenosti: Co se týká zkušenosti v a-týmu tak mám s pozicí support admin a hlavní admin na nejmenovaným serveru co se týče s pozici helpera jsem ještě nebyl a chci to rád zkusit

Komunikační dovednosti: Hovořím česky anglicky a lehce i německy němčina není můj oblíbený předmět takže ten ještě moc neumím nemám vůbec problém s mluvou dorozumím se s každým

Mám čas: skoro furt ale hlavně večer kolem 19-20 hodině víkend skoro pořád

Další informace o mně:

Tak ahoj moje jméno je Lukáš pocházím z kraje vysočina je mi 15 let chodím do 9 třídy moje zájmy patří florbal basket a fotbal ve florbale jsem utočník florbalu se věnuji cca 8 roku z toho mám už dost vyhraných zápasů nebudu to radši počítat :D ale i tak mě to baví na dále, basket hraju cca 2 roky hraju takový pouliční basket je to sranda ale určitě mám v plánu se přihlásit do nějakého klubu co zde ve městě máme, fotbalu se věnuju tak obrazně patřím do školního klubu nebo jakoby školní akce asi tak to nazvu jsem tam brankář na jaře máme zase nějakou akci takže se těším se, tak něco málo o mě 

Jak jsem se dostal na MTA?

píše se rok 2021 den 23.3 co mě kámoš dovedl jsem bohužel už nehraje ale cením si že mě dovel sem a já že zde můžu hrát a pomáhat když je potřeba, ano je to rok a něco co jsem zde za tu dobu jsem si toho prošel dost par banu není jich moc myslím že 5-6 určitě jsem si z toho ponaučení vzal noo dál za tu dobu co tu jsem jsem toho dost poznal naučil jsem se zde rp atd nahrál jsem tu už 1317h což není málo ani hodně je tu víc lidí co má víc než já jestli se nepletu dokázal jsem pomoc nováčku zlepšit jím rp atd myslím si že dokážu pomoc nemyslím si že jsme nejlepší na skimu mě můžete poznat jako Karel Houska ano přezdívka (chlebo) ano ten z HZS

tak za mě asi vše děkuju za přečtení a doufám že se v rp někde potkáme

28.10.2022 20:53

Ahoj kokolino,

tak nadešel tvůj čas a já se konečně dostal k tomu, abych ti odpověděl.

S přihláškou sis nějakou práci dal, to jsem rád, aspoň jde vidět, že to neděláš "jen tak". To je plus pro tebe.

Ve hře vystupuješ docela aktivně, tuším, že jsi snad i u HZS, párkrát za den tě vídám, když lítám kolem. Takže ani v aktivitě ti nemůžu nic vyčítat, je to určitě něco, co by HT užil. Historie - ta už není tak perfektní, ale vše se dá za určitých okolností přehlédnout.

Jednoduše, podmínky tak nějak splňuješ, ale...

Sám jsem si nebyl jist, co s tebou, většinu kroků týkajících v HT vždy probírám i se zbytkem Admin Teamu, stejně tak tomu bylo i u tvé přihlášky. Nechal jsem si zaslat nějakou zpětnou vazbu (neboj, nikdo tě nikterak neurážel) a došel jsem k závěru, že ve tvém případě bude rozumné, když ještě nějakou chvíli před vstupem do HT počkáme. Hodíme si na tebe očko, co a jak děláš, jak se snažíš pomáhat ostatním a vše zohledníme u tvé případné příští přihlášky, kterou si, prosím, podej nejdříve za dva měsíce. Bude to dostatečná doba pro obě strany, abychom si ujasnili, na čem jsme.

Nezlob se, že tě tentokrát musím zklamat, ale třeba ti to příště vyjde lépe.

Přeji ti hezký zbytek dne

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu