Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-438] Vyhlášení voleb do Kongresu - listopad 2022

1 2



24.10.2022 12:05, naposledy upraveno 24.10.2022 12:19 uživatelem Rataj

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS :: KONGRES SAN ANDREAS :: VLÁDA SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas Kongres San Andreas


Rozhodnutí vrchního soudu San Andreas

o vyhlášení voleb do Kongresu San Andreas


Vyhlašujeme volby do Kongresu San Andreas na volební období listopad 2022 ve volebních obvodech Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson. Volby probíhají od 1. 11. 2022 do 3. 11. 2022.

Vrchní soud San Andreas vyhlašuje volby do Kongresu San Andreas a volby na starostu obce Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson.

Každý občan starší 21 let s právem volit má právo kandidovat právě do jednoho volebního obvodu.

Kandidaturu oznamte nejpozději do 31. 10. 2022 dopisem na adresu:

Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154
(( odpovědí do tohoto příspěvku ))

Dopis musí obsahovat vaše celé jméno, datum narození a volební obvod, ve kterém kandidujete. Dále musí mít formu otevřeného dopisu a bude uveřejněn všem občanům k nahlédnutí, můžete jej tedy použít jako součást své kampaně.

Volby budou probíhat od 1. 11. 2022 do 3. 11. 2022. Kandidát s nejvyšším počtem hlasů v daném volebním obvodu se stává vítězem voleb, novým starostou příšlušné obce a členem Kongresu s mandátem platným od 4. 11. 2022 do 4. 12. 2022.

Každý občan starší 18 let smí volit právě jednou v každé obci (pět hlasů dohromady).

Své hlasy odevzdávejte na příslušných místech:

volební obvod Blueberry - obecní úřad Blueberry
volební obvod Montgomery - obvodní oddělení Policie San Andreas v Montgomery
volební obvod Palomino Creek - pobočka národní banky San Andreas v Palomino Creek
volební obvod Dillimore - čerpací stanice Dillimore
volební obvod Fort Carson - pobočka národní banky San Andreas ve Fort Carson


 

 

Honza4125

Hráč

13
30.10.2022 11:49

Odesílatel:

Hanz Caser

 Obecní úřad Blueberry

Adresát:
Vrchní soud San Andreas

 Las Venturas 1154


 Informace o kandidátovi:
Jméno a příjmení:
Hanz Caser
Datum narození: 12.10.1987
Volební obvod: Palomino Creek



Kandidatura na volební obvod - Palomino Creek


Dobrý den vážení spoluobčané, jmenuji se Hanz Caser a někteří mě znáte. Podruhé  v životě jsem se rozhodl kandidovat a vybral jsem si obvod Palomino Creek, krásnou vesnici ale bohužel i zohavenou některými věcmi. Například různé malůvky, tagy, špinavé silnice od lidí co schválně dělají smyky po této krásné vesničce a ničí nám ji. Taktéž auta, které nám kolikrát blokují cesty, chodníky a nebo odpadky poházené po okolí. Touto kandidaturou bych chtěl zahájit takový projekt, či plán jež se nazývá - Pomoc pro Palomino Creek, kde Vám jednoznačně znovu zařídím krásné bydlení v této vesnici. Bude to spočívat v tom, že se budou mazat všechny malůvky a tagy, odtáhneme všechny chátrající a zavazející vraky, zbavíme se odpadků a ostatní "špíny" která nám kazí vesnici. Taktéž jako ostatní kandidující, bych chtěl obnovit zeleň v Palomino Creek, jakožto uchazeč o post starosty této vesnice.









PatheticsXddd

Hráč

2
30.10.2022 16:00, naposledy upraveno 30.10.2022 16:10 uživatelem PatheticsXddd

Odosielateľ: 

Juliett Wright

Obecný úrad Blueberry

Adresa: 

Vrchný súd San Andreas

Las Ventruras 1154

Informácie o kandidátovi:

Meno a Priezvisko:  Juliett Wright
Dátum narodenia: 14.10.2000
Volebný obvod: BlueBerry

Kandidatúra na volebný obvod - Blueberry

Vážený , ctení spoluobčania volám sa Juliett Wright ,  prihováram sa vám s dobrým úmyslom zmeniť našu dedinku a mnoho vecí v nej. V prvom rade by som sa zamerala na životné prostredie , posadila by som v našom životnom prostredí viac zelene , stromov , viac kvetov. Ako druhé by som chcela postaviť viac detských ihrísk , chcela by som opraviť cesty , taktiež nakúpiť do dedinky viac lavičiek do prírody , taktiež nejaké búdky pre vtáky. Budem sa snažiť zabezpečiť dedinku tak , aby dochádzalo k čo najmenej nehodám , taktiež chcem aby sa rodičia detí nebáli svoje deti púšťať von samé , mali by možnosť ísť na ihrisko ktoré by bolo bezpečne ohradené pred akoukoľvek hrozbou pre deti . Taktiež chcem postaviť do dedinky útulok pre psov , mačky , ďalej v mojom pláne je postaviť motokárovú dráhu a taktiež mnoho iných vecí ktoré by ste mohli robiť vo svojom voľnom čase. Ako uchádzačka o post starostky vám chcem pekne poďakovať za prečítanie mojej kandidatúry na starostku dedinky Blueberry.

Mynyus

Hráč

15
30.10.2022 16:05, naposledy upraveno 30.10.2022 20:52 uživatelem Mynyus

Adresát:
Vrchní soud San Andreas

Las Venturas 1154


Odesílatel:

Dimitri Losevsky

Datum narození:13.4.1995

Kandidatúra na volebný obvod - Fort Carson

Vážení Soude a spoluobčané San Andreas Mnozí z vás mě asi neznají,¨proto se vám představím jmenuji se Dimitri Losevsky je mi 27.let a pracuji jako hasič. Už nějakou dobu si všímám problémů v Fort Carson jeden z hlavních a to není jen zde ve Fort Carson je kriminalita. Proto se budu snažit aby Fort Carson bylo bezpečnější a čistější. Dalším velkým problém je aktivita IZS složek a spolupráce mezi nimi. Sám za sebe můžu říct že komunikace mezi složkami je minimálně až skoro mizivá. Proto se pokusím tento problém vyřešit. Jak jsem již zmínil budu se snažit aby Fort Carson bylo čistější, už jak od opuštěných vraků tak od grafitů který tak překrásný místo jako je Fort Carson je odpuzují od návštěvníků.Pokusím se dostat Fort Carson na špičku mezi městy a budu bojovat za každého občana San Andreas.Váš Dimitri Losevsky

 

Informace o kandidátovi:
Jméno: Dimitri Losevsky
Datum narození: 13.4.1995
Věk: 27
Trvalé bydliště: Fort Carson

Podpis:Losevsky

SM073

Hráč

8
30.10.2022 16:19, naposledy upraveno 30.10.2022 19:47 uživatelem SM073

Odesílatel:

 

JUDr. Jurij Sergejevic

 

 Obecný úrad  Blueberry

 

Adresát:

Vrchní soud San Andreas

 

 Las Venturas 1154

 

 Informace o kandidátovi:

Jméno a příjmení: JUDr. Jurij Sergejevic

Datum narození: 30.06.1976

Trvale bydlisko: blueberry 

Volební obvod: Blueberry

 

 

Kandidatura na volební obvod Blueberry 

 

Milí priatelia, milí občania Blueberry. 

Volám sa JUDr. Jurij Sergejevic volím do kongresu preto lebo chcem aby sa v našej dedine žilo lepšie. Mojim cieľom je vybudovať modernu a inteligentnú dedinu, súčasťou ktorej bude dostatok pracovných miest, lepšia občianska vybavenosť, kvalitné služby či kultúrne podujatia pre občanov Blueberry. 

Plán revitalizácie Blueberry 

Občania Blueberry si zaslúžia kvalitnú občiansku vybavenosť. Preto chcem vybudovať:

• Dedinské letné kúpalisko 

• Multifunkčné a workoutové ihriska 

• Vybudovanie dopravného ihriska 

 

Pre mladé rodiny 

• Dostatočný počet pracovných miest 

• Výstavba nových nájomných bytov pre mladých a sociálne slabších 

• Oddychové a relaxačné zóny 

 

Bluebery potrebuje profesionálov s dobrými vzťahmi, ktorí o projektoch nebudú len rozprávať, ale sú schopní ich aj zrealizovať. 

Priateľa kampaň je u konca chcem sa vám poďakovať za Vašu podporu počas celej volebnej kampane. Viem, že to malo zmysel a verím, že táto kampaň bola úspešná.

Ďakujem ❤️❤️

 Vidíme sa u voľbách 

 

                                                JUDr. Jurij Segejevic

zeldinko

Hráč

45
30.10.2022 17:27
Odesílatel:
Matthew McCarthy
Pobočka pošty, Montgomery
Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

 

Vážený súd, vážení spoluobčania a vážení kandidáti,

týmto otvoreným listom smerovaným k občanom štátu San Andreas by som rád oznámil svoju kandidatúru ako starosta obce Blueberry, člen krajského zastupiteľstva a člen kongresu San Andreas. Rád by som svojou angažovanosťou k veciam a nápadmi zlepšil kvalitu života a nastolil poriadok v životoch obyčajných občanov i vo veciach verejnej sféry.


Mnoho občanov ma zrejme nepozná, teda, Volám sa Matthew McCarthy, mám 30 rokov a vyštudoval som odbor Medzinárodných vzťahov a diplomacie v doktorandskom stupni štúdia a momentálne pracujem ako príslušník Polície San Andreas.

Mám rád, keď je vo veciach poriadok, plané sľuby a klamanie voličov vo svojich kandidátkach je už pasé a je čas konečne na zmenu, preto by som rád zhrnul moje volebné plány do niekoľko menších bodov, počinajúc tými, ktoré sú ľahšie vykonateľné a pravdepodobnosť ich úspechu je mnohonásobne väčšia.


  • Návrh na zrušenie trestu smrti - Trest smrti nemá v našej spoločnosti miesto, poprava nie je ani etickým, ani logickým a ani uspokojivým riešením, obzvlášť nie v 21. storočí.
  • Kompletizácia vyhlášok obce - Blueberry pred nedávnom prišlo o všetky svoje vyhlášky vydané predošlými starostami, namiesto toho boli nahradené novými a nezmyselnými. Vďakačomu je teraz úplne legálne búchať ohňostroj a ohrozovať hocikoho v akýkoľvek všedný deň.
  • Zriedenie koncesovaných živností a preventívna kontrola - Už to bude nejaký piatok, čo bola kongresu daná právomoc schvaľovať koncesie pre spoločnosti, avšak ďalší proces už nikoho nezaujíma. Samo o sebe dôkazom je register koncesovaných živností na odťah vozidiel, v ktorých je milión spoločností, avšak máloktorá vozidlá skutočne odťahuje. Prípadne sa majitelia živnosti s koncesiou môžu dopúsťať donekonečna trestnej činnosti, pretože ich už nikto nikdy spätne neskontroluje.

Na záver by som len chcel dodať, že predom ďakujem za prejavenú podporu, všetci, ktorí majú príležitosť využiť svoje volebné právo, nech tak urobia hlavne v dňoch od 1.11 do 3.11. I keď Vám nemusí sedieť žiadny z kandidátov, vždy je oveľa lepšie voliť menšie zlo, ako vôbec nikoho.


Matthew McCarthy, 23.5.1992, kandidát na volebný obvod Blueberry

nnRayy

Hráč

29
30.10.2022 17:27
Odesílatel:
Zoryana Serdyukova
Dillmore
Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

Vážený soude, Vážení občané,

Já, Zoryana Serdyukova, narozena dne 24.02.1998 Vám chci oznámit svou kandidaturu na starostku obce Dillmore.

Představím se zde, protože né každý mě bude znát. Dříve jsem působila ve sboru Police San Andreas, kde jsem vykonávala službu zhruba devět měsíců. Momentálně jsem výkonná ředitelka firmy Binatec. Momentálně žiju v obci Dillmore, takže vím, jak obec vypadá. Vždycky když projíždím obcí Dillmore, či tam trávím svůj volný čas, tak nevnímám nějakou závažnou kriminalitu, nějaké procento kriminality v obci Dillmore ale je. S tím bych ráda bojovala a pokusila se snížit kriminalitu na nulovou. Nejvíce mě trápí nepořádek po Dillmore, vždycky když se koukám kolem sebe, vidím odstavená vozidla na silnici, poházené odpadky na chodníku, různé tagy na zdích, vidím ty bezohledný řidiče, co driftují veprostřed silnice a nechávají stopy po gumách.

Moje plány do budoucna v Dillmore jsou takové, že bych město kompletně vyčistila od tagů, odpadků na zemích, stopy po gumách. Ráda bych začala dělat různé akce v obci Dillmore, jelikož to jsem zde ještě neviděla, aby někdo udělal nějakou akci. Né všechno bych chtěla nechávat na Technických službách Red County, ráda bych zapojila spoluobčany a udělala Veřejný úklid v Dillmore. 

Veškeré dotazy ohledně mé kandidatury, či čehokoliv jiného, co se týká Dillmore směřujte na můj Iris, či Post.

Společně můžeme dosáhnout velkých změn, volte mne v obci Dillmore od 1.11.2022 do 3.11.2022, jakožto starostku Dillmore.


Děkuji všem, za přečtení přečtení mé kandidatury,
všem kandidátům přeji hodně štěstí, 

S pozdravem Bc. Zoryana Serdyukova.

31.10.2022 09:06


Odesílatel:

James Mason
Pošta Montgomery, San Andreas

Adresát:
Vrchní soud San Andreas
Las Venturas 1154


Jméno a příjmení: MUDr. James Mason
Datum narození: 1.10.1979
Národnost: San Andreas
Volební obvod: Montgomery


Vážení spoluobčané a vážený soude,
jmenuji se James Mason. Už pár měsíců působím na pozici ředitele Zdravotnické záchranné služby a v říjnu jsem obsadil místo starosty v Montgomery.

Rád bych opět toto volební období kandidoval na starostu v obci Montgomery. Do této obce bych chtěl kandidovat opět z pár různých duvodu. Jedním z důvodu je právě opět naše benzinka v Montgomery. Už v minulém období jsem jí chtěl řešit, ale kongres se k tomu dostal až ke konci měsíce, takže jsem to nestihl vyřešit celé. Dalším důvodem proč chci kandidovat právě do Montgomery je ten, že mám s pár občany domluvené nějaké jejich návrhy a jedním z návrhu jsou parkovací místa u známého klubu Belleville v Montgomery. Další věc co bych v Montgomery chtěl řešit, tak jsou opět přeplněné podzemní garáže. Už jsem našel kompetentní firmu pro odtah právě špatně zaparkovaných vozidel v této garáži. V minulém období jsem také začal řešit v záchrance nějakou novou podzemní garáž pro naše zaměstnance. 


Nezapomeňte jít všichni k volbám a volit svého favorita do kongresu!

 

Dne 31.10.2022
MUDr. James Mason
ředitel Zdravotnické záchranné služby a kandidát na starostu v obci Montgomery

Cosmmo

Hráč

21
31.10.2022 12:47, naposledy upraveno 31.10.2022 13:03 uživatelem Cosmmo

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

Jméno - Marco Boswell
Datum narození - 8.8.1995

Volební obvod: Palomino Creek


Vážený soude, vážení spoluobčané,

Tímto já, Marco Boswell oznamuji svou kandidaturu na starostu obce Palomino Creek.  

Mnozí z vás mě nejspíš neznají, dovolte mi, abych se v krátkosti představil. V San Andreas žiji již pár let. Mé příjmení nejspíš můžete znát od mého bratra - Bruce Boswell, byl to starosta Blueberry a nadporučík v PSA. Chtěl bych pokračovat v jeho stopách a zajistit co největší bezpečí pro občany státu San Andreas. Bezpečí a zdraví občanů je mojí prioritou. Pro tuto kandidaturu jsem rozhodl, jelikož se ve mně probudil zájem v podílení se na rozvoji obce a vytváření lepšího prostředí pro občany.

Přísahám že vždy budu jednat v zájmu obce a zachování jejího dobrého jména.


Dne 31.10.2022 v Palomino Creek

acaBeNendohzoR

Hráč

69
31.10.2022 14:00

Odesílatel:
Giuseppe Falco

Palomino Creek 1-1

Adresát:
Vrchní soud San Andreas

 Las Venturas 1154

 


Giuseppe Falco
narozen: 25.11. 1972
volební obvod: Palomino Creek


Vážený soude, vážení spoluobčané

Tímto dopisem oznamuji svoji kandidaturu na starostu obce Palomino Creek.
Navazuji tak po delší odmlce na mé předešlé působení jako starosta a člen Kongresu. Za své působení nejen v politice, ale také u soudu, či ve státních organizacích. Podílel jsem se na tvorbě a prosazení mnoha stávajících zákonů. 
Za tu dobu jsem se naučil i další věc, a to že nemohu slíbit žádné konkrétní gesto. Volební období je krátké a legislativný proces dlouhý a proto udělat jednu konkrétní změnu leckdy trvá více jak jeden měsíc. Co však slíbit mohu je to, že Využiju všech svých znalostí abych zlepšil život obyvatel nejen obce  ale celého státu, budu vždy a vytrvale hájit zájmy obyvatel a snažit se posunout naši zemi zase o kousek výš.

Děkuji za pozornost.


V Palomino Creek 31.10 2022

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~140