Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - JixFade


JixFade

Hráč

2
27.10.2022 19:09

Přezdívka: JixFade

Věk: 20

Zkušenosti: /disappear, /giveitem, /takeitem, /ri, /er, /cr,/restartcarshops, /giveitem [ID hráče] [ID itemu] množství, /setintfaction, /makeshop, /nearshop, /getkey, /auncuff, /setintname, /watch, /setvehfaction, /ann, /sendto, /gethere, /getveh, /sendveh, /freeze, /unfreeze, /addnewint ,/setintprice, /recon

Komunikační dovednosti: 8/10

Mám čas: Skoro furt, pokud nejsem zrovna v práci

Další informace o mně:

Ahoj, jmenuji se Tomáš, je mi 20 let, pracuji ve známém Casinu Kings v Rozvadově, rád pomáhám lidem kteří to nejvíce potřebují. Koníčky - Auta, Motokáry a různé věci co ti naplní adrenalin, rychlost a riskování, jsem pracovitý a ochotný člověk, pokud se věci týká něčeho důlěžitého jsem schopný to udělat a vyřešit hned, MTA hraju od roku 2019 a myslím si že jsem dost zkušený, Admina/supporta/vct jsem dělal dohromady 800h a i u této pozice si myslím že jsem zkušený, například servery kde jsem dělal v A-T - FantomRP po každé změně majitele, mám pocit že jsem měl být ZK.Support na RZ ale porouchal se mi počítač.

28.10.2022 20:37

Ahoj JixFade,

bohužel jsem dnes poslem špatných zpráv. Ačkoli ti děkuji, žes tuto přihlášku sepsal, nemohu tě v tuto chvíli vzít do našeho týmu. Mám pro to několik důvodů. Za zmínku stojí především dva, konkrétně skutečnost, že u nás k této chvíli máš nahráno dohromady 63 hodin, což je méně, než uvádím v požadavcích, a dalším, celkem velkým problémem je tvá historie.

Je tam ten ban v hodně nedávné době, proto se svou přihláškou raději ještě měsíc dva počkej.

Na závěr si jen dovolím podotknout, že jako zkušenosti bys příště mohl vypsat své zkušenosti s obdobnou prací, nikoli příkazy, na které si jako helper na Skimu nikdy nesáhneš.

S pozdravem

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~36

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024