Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadost o unpermu od Dzardysa.


neznamy#8755

Smazaný účet

4
17.11.2022 16:50

Ahoj komunita. Dnes som sa rozhodol zažiadat o unban. Ban je permanetný. Cielom tejto žiadosti je dostat pristup na vaš server. 

 

dna 9.10.2022 mi bol odobraný pristup 🔐 

Dego Dzardys Odpojení z RP akce za účelem vyhnutí se IC postihu + historie trestů

 

                                                                              Zhrnutie:📌

Takže 22.7.2022 som registroval tento účet. Nevedel som vôbec, čo je to RolePlay na tuto komunitu ma dotiahol kamarát. Začínal som samozrejme z ilegalom. Uvedomujem si, že to bola veľmi zla voľba na začiatok moje RP skúsenosti boli zle. Nevedel som vôbec rpit jedine, čo som robil je, že som vykradol banku a potom to hneď leavol. Lebo som si myslel, že na mňa niekto nepríde, ale vždy sa na mňa prišlo takto som urobil vždy do vtedy do kedy @Dzardys nepukla trpezlivosť a dal mi permu. Premýšľal som tak nad tým a pomaly uvedomoval to, že skimo ma x možnosti, ktoré sa dajú využiť. Lenže ja som ich nevyužil. A, preto si žiadam o druhu šancu na vašom servery, aby som tie x možnosti využil. Za tu dobu, čo som na serveru nebol som skúšal pozerať rôzne Tutorialy a RP pojmy, ako začať niečo som si z toho zobral ešte pred tým som si prečítal 2 x krát pravidla a som pripravený znovu vstúpiť na tuto komunitu.

 

                                                                   Záver Žiadosti:📝

takže ešte raz sa chcem ospravedlniť za moje chovanie, tato žiadosť o Unban neni moc extra veľké prvé  vyjadrenie plus žiadosť o Unban je tu https://leosight.cz/forum/topic/12131. Viem @Dzardys napisal že unban mi povoluje najmenej za mesiac. Ale chcem to skusit dnes z toho dovodu že mam volno a ten čas by som chcel venovat skimu. Ešte raz dakujem za pozornost.

Vaš Hrač Dego.

17.11.2022 19:54

Od července jsi nasbíral přesně takovouhle historii. 2 permy, opakující se tresty. Nevidím moc smysl v tom, že tě opět vpustím na Skimo, přesto to však udělám. Ale příští perma bude trvalá.


Powered by LeoSight IFS
LT~23