Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Natka


Natka

Hráč

10
20.11.2022 23:27, naposledy upraveno 21.11.2022 01:03 uživatelem Natka

Přezdívka: Natka

Věk: 21

Zkušenosti: Predchádzajúca skúsenosť na Skime na pozícií Helpera a následne TGM

Komunikační dovednosti: Tým, že som robila v telekomunikačných službách, myslím si, že na výbornú

Mám čas: Skoro každý deň

Další informace o mně:

Volám sa Natka, som malé neposedné šidlo, ktoré neobsedí a musí skoro stále niečo robiť aj keď už s bolesťami chrbta, na ktorý sa sťažujem. Ale to je tým vekom :D Každý kto ma pozná vie čo som zač a občas čo dokážem, keď ma niekto nahnevá.

Už nejaký čas tu hrám. Presnejšie od decembra 2020. Prešla som si tu burlivými chvíľami. Buď som hrala alebo nie. Momentálne sa chcem znova vrátiť a pomáhať tam kde som skončila. Nováčikom, ktorý prichadzajú na server a aj tým, ktorým RP moc dobre nejde a majú niekde aj chyby. Bola by som rada o novú šancu. Mám už aj viac času čo sa týka hrania. V práci sa to uvoľnilo a môžem hrať podstate kedykoľvek :)

 

 

Predchádzajúca prihláška 😇

https://leosight.cz/forum/topic/3639

20.12.2022 14:04

Ahoj!

Omlouvám se za opožděnou reakci, nicméně máme před Vánoci, všude panuje stres, tlačenice a nikdo pořádně nemáme dostatek času. Tedy alespoň ne my, kteří občas zavítáme i mimo virtuální svět.

Což si myslím, že máme společné, protože jsme spolu s kolegy sledovali tvou aktivitu od podání přihlášky a nalijme si čistého vína, není to tak optimální, jak se zdá být. Naprosto rozumím tomu, že se potřebuješ teď pověnovat osobnímu životu, nicméně již nějaký ten týden tu opět nejsi tak aktivní, jak je potřeba (konkrétně jsme tě tu viděli naposledy sedmého prosince)! 

V podstatě nemám problém s tím tě do HT vzít, komunikativní i ochotná jsi, komunita je taktéž pro, bohužel to v tuto chvíli udělat nemohu. Náš tým opustili ti nejaktivnější, které jsem posunul do Admin Teamu, což mě vede k tomu, že řady helperů potřebuji posilnit aktivními lidmi.

Pokud se rozhodneš svou přihlášku podat znovu, v což jistě spousta lidí doufá, dbej prosím na to, abys byla i v té hře více aktivní. Nechodit na Skimo během čekání na vyhodnocení není ta správná cesta, byť naprosto rozumím kterémukoli důvodu pro tuto skutečnost.

Je mi líto, že tě takto před Vánoci pravděpodobně nepotěším, nicméně budeme jistě rádi, když se zastavíš třeba na TeamSpeaku a tam si o tom budeme moci promluvit o něco více, budeš-li mít zájem.

S přáním pěkného dne, hezky prožitých svátků a především vší opatrnosti

Game Admin Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~74