Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - Kenny15


Kenny15

Hráč

19
29.5.2020 15:49

Přezdívka: Kenny15

Věk: 15

Zkušenosti: Admin + Support na serverech, které jsme neuvedli ani pořádně do provozu, nicméně zkušeností mám až dost, ale stále se učím novým kouskům.

Komunikační dovednosti: Vlastním TS3 + Discord, také mikrofon, mluvím česky, sem tam něco i anglicky a občas i německy.

Mám čas: Téměř každý den, hlavně spíše na večer, občas se ukážu i ráno.

Další informace o mně:

Takže, mé jméno je Štěpán, pocházím z malé vesnice v okrese Hodonín, Jihomoravský kraj. Na MTA CZ/SK scéně se pohybuju už tak 5 let. Moje RP kariéra počala na serveru GTA Real ( první RP server). Hlavně mě zná spousta lidí, protože na moje legendární RP jméno Kenny Cápek, se zapomenout nedá. Dále se taky zajímám o myslivost a hasičinu. Tu mám opravdu v lásce. A hlavně, proč se hlásím do A-Teamu na MTA? Chci lidi učit, aby měli chuť se zapojit do RP, jsem ten typ člověka, co rád zkouší nové věci, občas přemýšlím i jak zabavit lidi prostřednictvím RP akcí, aby neztráceli chuť do RP života. Na svém kontě mám odehráno více jak 1000 hodin, co se týče RP. Vždycky jsem si říkal jednu věc...je možné, abych se vůbec někdy dostal do A-Teamu na vysoce kvalitních RP serverech? Ty zkušenosti tam jsou, ale abych se vůbec někam dostal, tak to chce odmakat kus tvrdé práce.... Myslím si, že jsem dobrý člověk co na to má... S pozdravem Kenny 15.

Kenny15

Hráč

19
29.5.2020 16:48

Prosím o smazání. Díky

 

15.6.2020 18:43

Ahoj, je mi to ľúto ale nepostupuješ na pozíciu MTA Support.

Ďakujeme Ti za tvoju ochotu stať sa členom nášho tímu.


Powered by LeoSight IFS
LT~43