Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na člena AT - VlkoVod

akyoxq

Hráč

6
23.11.2022 00:47, naposledy upraveno 23.11.2022 01:10 uživatelem akyoxq

Zdravím, byl mi udělen za mne naprosto nesmyslný ban od admina @Awoo, za jak by on řekl DM, přitom tam šlo jen a pouze o to že jsme prostřelily kola od kamionu, který jsme chtěli okrást 

Zde jde vidět konverzace mezi mnou a dotyčným VlkoVodem, kde mi napsal, jak mužete vidět na screenu "jen tak jste začali střílet na kamion", "proč?". Já mu na to odpověděl, že ujížděl a jak můžete vidět jeho odpověd "to je DM".
1. nevidím v tom vůbec ale vůbec DM, přijde mi to jako normální když ho chci okrást a na "Stůj" by asi uplně nezastavil, čili mi to při okrádání příjde uplně normální.
2. Já nebyl ten co začal střílet, začal člověk, který okrádal semnou a já začal pálit až ve chvíli, kdy nezastavil a snažil se ujet, čili u mě to na "DM" nevidím už vůbec.

Čili z toho plyne že když už tak ban pouze tomu druhému jelikož já už na to důvod měl a to ten že se snažil ujet a byl jsem v ohrožení, mohl mne udat nebo něco, takže za každou cenu bylo potřeba ho zastavit.

Zde je ještě video kde jde vidět že začal střílet ten co to nahrává, což je kolega spolujezdec (já jsem řídil). 

Jde tam i krásně vidět, že já celou dobu nestřílel.

https://www.youtube.com/watch?v=hPfOpsnk00E

Z mé stížnosti chci shrnutě poukázat na jeho nedukladnou praci a jeho neprofesionalni chovani 

23.11.2022 01:56, naposledy upraveno 23.11.2022 01:58 uživatelem Lolak

Ahoj - přečti si můj post zde 

jinak nadávat nemáš vůbec - ani jedno sprosté slévo

https://leosight.cz/forum/topic/12463

Stačí jedna stížnost, tím že jich uděláš víc neznamená že administrátor dostane retired rank. Smaž to, než to smaže admin.

- lolak

vím že si nenávistný a chceš se vylhat z banu - taky mám zabanovaný seriál bc jsem z jiné země - co už, odpykej si to

BrumicekCZE

Hráč

9
23.11.2022 02:00

Ahoj @Lolak.

Možná dostanu warn za to že se zbytečně vyjadřuji, ale stížnost není zduplikovaná.
Jednu jsem napsal já a jednu tady kolega, jelikož si chceme na admina stěžovat oba.
Tvoje vulgarita a celkově tvoje chování na fóru docela vrcholí.
Kdybych já byl moderátor fóra máš už ban.

Díky, BrumicekCZE.

23.11.2022 02:01

Ahoj @BrumicekCZE

Zbytečně se nevyjádřuješ, máš právo

Moderátor buď když chceš - dej mi ban.

Stačí jedna žádost.

hodně štěstí

-lolak

24.11.2022 15:08

EXCERPT

Předmětem této tandemové stížnosti (viz stížnost 1) je nespokojenost hráčů s udělenými tresty od VlkoVoda.

Jediným rozdílem oproti stížnosti s označením "1" je skutečnost, že tento hráč doopravdy nezpůsoboval deathmatch, byl pouze řidičem někomu, kdo se takového porušení měl dopustit. Mělo by se tak správně jednat o pochybení čistě sémantické, hráči byl udělen trest za jiné porušení pravidel, než kterého se skutečně dopustil (tedy měl dostat trest za nenahlášení porušení pravidel).

Taktéž si hráč stěžuje na nedůkladnost a neprofesionální jednání ze strany VlkoVoda, ostatně tuto skutečnost nepodložil žádným relevantním důkazem.

28.11.2022 23:45

VERDIKT

Ahoj @akyoxq,

na prvním místě bych chtěl ještě jednou poděkovat Džardysovi za sepsání excerptu.

Na druhém místě bych tě rád upozornil, že jsi založil duplicitní téma. Když dostanete dva hráči ban v jedné RP situaci od jednoho administrátora se stejným odůvodněním, není nutné zakládat dvě stížnosti. Naopak, pokud se toto bude opakovat, budu rozdávat varování. 

Na třetím místě ještě jednou zdůvodním, proč je ban platný. AT se již dříve shodnul na tom, že výstřel nebudeme tolerovat jako zahájení přepadávání. Je jedno, jestli míříte na kola, na řidiče, na mřížku motoru nebo cokoliv jiného, prostě to nebudeme akceptovat. S ohledem na to, jak neradi vídáme takové počínání na serveru, můžete být rádi, že byl VlkoVod mírný a udělil vám pouze osmihodinový trest.

Zamítám.