Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban - SovietDog DM, MetaGaming, Zdravý Rozum, Non RP injuries, Pravidlo 8 + bohatá historie (Permanent)


neznamy#7300

Smazaný účet

6
28.11.2022 16:01, naposledy upraveno 18.12.2022 00:49 uživatelem neznamy#7300

Rád bych se dostal znovu na skimo. Hrozně mi to chybí a polovina skoro školy přechází na skimo kvůli mě a kamarádovi, ovšem hrozně mě to štve. chybí mi mé auto a komunita. Za tých 9 měsícu jsem se dostatečně poučil a nadále takové blbosti již nebudu dělat.

 

Co jsem porušil a o co jde?

Dobrý den, chci se omluvit ještě jednou za to co jsem porušil řečeně Metagaming, Zdravý Rozum. NonRP Injuries , Pravidlo 8 a Deathmatch (DM). Abych začal od nuly tak byl večer a s kámošem jsme se nudili, tak jsme se rozhodli okrádat aby byla nějaká ta akcička. Nechtěli jsme se jen projíždět a neměli chuť ani převážet nic jen takovou menší akcičku.

 

 

Jak jsem se z toho poučil? (aspon takhle jsem to pochopil)

MetaGaming - jako že se dozvím něco na discordu a použiju to ve hře.

DM - Nezajíždět random lidi na selnici.

Zdravý Rozum - zamyslet se nejdříve než začnu něco rpit.

Non RP injuries - dát si status a zarpit /do, př. /do při nárazu se bouchl o volant.

Kamarádova Strana - Pokuď uvidím jakéhokoliv hráče porušovat pravidla tak F2

 

Situace

Meta byla krásně vidět, chtěli jsme jet na místo a cestou jsme potkali člověka a když kamarád jel rovně řekl jsem mu na discordu ať to otočí a jede zpátky a ať ho zajede, ale to zachází s dalším problémem a to je DM. Zajel ho a to se stahuje taky pod Zdravý Rozum, samozřejmě on to udělat nechtěl, věděl o tom. Proč jsem ho nenahlásil? nenahlásil jsem ho protože jsem ho v tu dobu nechtěl dostat až k banu a hlavně jsem si myslel že když už si nějakej hráč podal report, tak to bude řešit admin přes jednoho, chtěl jsem to taky i docela udělat snadší ale marně, je to chyba a toutou chybou jsem se již také poučil. Víme že na začátku se řešilo RP Injuries, odkud jsem to měl a proč jsem to zrušil? Nevím to prostě přesně, tohle je jedinej poslední záznam co mám, ale myslím si že jsem to pravidlo jednoznačně porušil. Myslím si že jsem ten status už měl takovej jakej byl a z takové hlouposti co jsem udělal jsem se také poučil a nadále už s tím nebudu mít problém.

 

odkaz ze screenu.          Čas 0:13

 

 

 

 

S přáním hezkého dne, Gamud.

 

 

23.12.2022 00:22

Ahoj @neznamy#7300,

Jsem rád, že jsi konečně sepsal žádost, která je čitelná a zbytečně jsi na ni neupozorňoval. Proto jsem se rozhodl, s ohledem na to že se jedná o tvůj první permanentní ban, že ti unban udělím.

Počítej s tím, že další permanentní ban bude s největší pravděpodobností již skutečně permanentní. Doporučuji ti si projít pravidla, která můžeš v případě zájmu konzultovat ve hře s helpery, stačí zažádat v /hc o zaučení. Pokud zrovna nezastihneš dostupného helpera ve hře, můžeš se na kolegy z HT obrátit na našem veřejném Discordu v roomce #help. Prosím, pokud bys využil tuto cestu, netaguj roli @ help, nejde o prioritní problém.

Unban zajdu do hry dát za chvilku. Hezké svátky a příjemnou hru. 


Powered by LeoSight IFS
LT~36

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024