Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - Nepodarok55


31.5.2020 12:08, naposledy upraveno 31.5.2020 12:15 uživatelem Nepodarok55

Přezdívka: Nepodarok55

Věk: 17

Zkušenosti: Slúžil som na nemenovanom servery asi pol roka ako admin,takže nejaké skúseností mám, samozrejme nemám problém sa niečo doučiť

Komunikační dovednosti: Myslím si , že moja komunikácia keď chcem je veľmi dobrá a pochopiteľná

Mám čas: Každý deň 4 hodiny isto , hlavne ráno a večer trávim najviac na Artheone kedže iné hry nehrávam

Další informace o mně:

Tak ako som písal hore mam 17 rokov, študujem strojárstvo, veľmi rád chodím von s priateľmi . Rád sa vozím na bicykli , na motorke alebo na aute. Moj život je mať nejaké lacnejšie auto napr. Seat Leon 2003 a vylepšiť si to a užívať s tými najlepšími :) úprimne ma PC absolútne nebaví ale jediné čo ma pri ňom drží je práve Artheon. Som ten typ človeka ktorý vie zachovať chladnú hlavu a nevie sa len tak ľahko naštvať . Keďže budem ešte študovať dva roky ,tak venovať svoj čas na artheone mi nebude prekážať. Momentálne ako trávim svoj čas je chodenie von, brigáda na stavbe a občas to robenie úloh zo školy. Niečo IC: Lukas Hudec, skoro 200hod, rp hrám cez 3 roky.

3.6.2020 17:36
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
15.6.2020 18:43

Ahoj, je mi to ľúto ale nepostupuješ na pozíciu MTA Support.

Ďakujeme Ti za tvoju ochotu stať sa členom nášho tímu.


Powered by LeoSight IFS
LT~31