Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na admina Phobos


JixFade

Hráč

2
9.12.2022 00:25, naposledy upraveno 9.12.2022 00:32 uživatelem JixFade

Stížnost na Admina *Phobios*

Řeknu to jednoduše.

Jel jsem najednou jsem měl lag a za mnou auto, koukám za sebe zda do mě nenarazil, v ten moment jsem vyletěl ze silnice a dopadl na dálnicí pod ní, neletěl jsem z výšky, pouze jsem sjel z kopce a do ničeho nenarazil, kdyby ano dám si větší status nom, dal jsem si status "v šoku, naražená ruka, rozseklé obočí" s tím že se mě pak ptá zda jsem spokojený se svým statusem říkám ano, najednou si zapl duty a myslel si, že si za svou pravdou nebudu stát, tak jsem mu řekl "boural jsi někdy když soudíš zda je to dostačující? a on ano ve 20km/h, na to jsem mu odpověděl no já v 90km/h vletěl jsem čelně do pangejtu tam jsem se otočil na prdel a vyletěl jsem zpátky na silnici, následoval ban. Chtěl bych říct při té nehodě jsem měl pouze odřené koleno :)

jen bych touhle stížností chtěl říct ať se naučí co je nedostačující a dostačující inj status

viz foto mé nehody.

9.12.2022 01:20, naposledy upraveno 9.12.2022 01:22 uživatelem Phobios

Ahoj,

Tak si to shrneme.

Jel si ve svém osobním vozidle, a jel si směrem z mostu, chtěl si jet nejspíše přes můstek přes dálnici směrem do Fort Carson (to už nevím) nezvládl si jízdu svého vozidla a doslova jsi vyletěl s autem ze silnice a dopadl jsi na dálnici pod námi, zde jsem již neviděl, jelikož nemám rentgenové oči, mno ale viděli jsme že jsi sletěl tak jsme jeli za tebou, poskytnout ti první pomoc.. A nebyl jsem jediný kdo toto viděl. Viděl to i řidič, který se mnou jel, ten lagy nemá běžně, v danou chvíli neměl. Přijeli jsme k tobě a jediné co jsi měl ve statusu tak bylo, že máš nataženou nohu? Ruku? Již fakt nevím je čtvrt na dvě ráno. Tak jsme se tě slušně zeptali, či ti přijde tvůj status dostačující. Ty jsi řekl, že ano. Já jsem tě tedy slušně požádal, aby jsme zbytečně se nedohadovali či nedávali ban a kazili si večer, či by jsis něco nepřidal, načež jsi se ty mne ptal, zda jsem měl autonehodu, zde jsi to již vypsal ty, tudíž to nebudu psát znovu. A ono co si budeme, je rozdíl narazit do svodidla a spadnout s autem z nějakých dejme tomu 4m? To by ti asi nebylo úplně nic. Chtěl jsi se dohadovat tak jsem ti udělil ban na dvě hodiny, což mi přijde dosti směšný čas na to, kolik hodin jsi již v banech strávil ale to je vedlejší.

 

V případě potřeby nemám problém doložit log osobě, která to tu bude řešit. Video ani screenshot sám nemám tudíž zde mohu jen log.

Zatím se měj hezky, ban ti za hodinu vyprší. 

 

9.12.2022 09:59

EXCERPT

Stížnost na admina "Phobos" se týká nesouhlasu s uděleným trestem:

Mělo dojít k nějaké nehodě, upřímně nechápu pořádně ani k jaké (což může být chyba na mé straně) a hráč měl mít údajně (ne)dostatečné injuries. Phobios se s ním měl zřejmě bavit o tom, jestli mu to přijde vhodné, a když hráč řekl, že ano, tak mu Phobios dal ban.

K situaci nebyly doloženy žádné důkazy, ačkoli je Phobios ochoten doložit logy, stále je to slovo proti slovu a dle mého názoru tím pádem celá stížnost postrádá hodnotu a smysl. Plus tomu samozřejmě nepomáhá ani to, že se hráč odvolává na nějakou svou skutečnou nehodu, která s touto situací nemá vůbec nic společného. Ale kdo tady lépe vysvětlí, jak dopadají lidé po nehodách, než pan doktor SedliX... :)

10.12.2022 02:04

VERDIKT

Ahoj @JixFade,

děkuji Džardysovi za sepsání excerptu a přiřazení banu z banlistu.

Jak Džardys už situaci shrnul, nedodal jsi žádné důkazy a Phobios, ačkoliv si vážím jeho aktivního přístupu, nemá povinnost dodávat materiály ke stížnostem hráčů. Na serveru mimo jiné platí pravidlo č. 3, které si dovolím vložit do spoileru:

Spoiler
3. Každý hráč je povinen respektovat členy AT. Člen AT, který právě přihlíží RP akci, má konečné slovo a může ji ovlivnit, je-li to třeba. Nesouhlasí-li hráč s rozhodnutím člena AT, může si podat stížnost na fóru portálu (leosight.cz/forum), nemůže se však přímo ve hře odvolávat členům AT s vyšší úrovní. Člen AT ve službě není součástí IC světa.

Na základě uvedeného stížnost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~54