Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban


BabyLuk1no

Hráč

3
16.12.2022 13:20

Dobrý den včera jsem dostal ban ale nevím za co důvod babu je (Zdravý rozum) nevím co to je a ani nevím za co nick Lukasino Rossi

 

16.12.2022 13:56, naposledy upraveno 16.12.2022 14:09 uživatelem kocvin

Ahoj @BabyLuk1no, dovolím si reagovat. Z tvého krátkého textu není úplně zřejmé, jaký je jeho účel. Zda žádáš o unban, a nebo si pouze přeješ vysvětlit za co ti byl ban udělen. Každopádně bych ti doporučil přečíst si pravidla, které nalezneš zde - https://leosight.cz/forum/topic/2263 . Je tam vysvětlen i tvůj konkrétní případ ohledně zdravého rozumu.

Pokud by ses příště chystal psát tuto žádost, zkus se zamyslet nad tím, co si udělal špatně, popiš situaci která udělení banu předcházela. Následně zkus uvést proč by ti měl být unban udělen a na konci případně označ administrátora, který ti jej dal. 

16.12.2022 16:28

Ahoj, včera na večer jsem po Vás všech sbíral ty nesmyslný věci, jak po benzínce v Montgomery, tak na Vánočním trhu. Trochu rozumu do toho, hraješ RP, určitě taky nechodíš tam kde bydlíš a nevyhazuješ random věci jako je televize či rádio jen tak na vozovku či někde po benzínce. Je to herní zóna a nepůsobí to dobře, příště už to nedělej, blíží se Vánoce, tak ti to pro tentokrát zkrátím a můžeš si jít zahrát. 


Powered by LeoSight IFS
LT~31