Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na administrátora Pakandžu.


Salsiii

Hráč

29
18.12.2022 02:40, naposledy upraveno 18.12.2022 02:40 uživatelem Salsiii

Dobré ráno,

sepisuji tuto stížnost na základě mého podezření, z neoprávněného udělení banu ze strany administrátora. Abych vás uvedl do děje, tak mi byl udělen ban za neadekvátní roleplay, v závorce opakované odjíždění z místa nehody a powergaming. Myslím si, že dokud nemám zranění takové, že nejsem schopen řídit vozidlo, nejedná se o porušení pravidel, a jelikož se jednalo o náraz z boku, tak bych řekl, že vozidlo by pojízdné do jisté míry bylo, taky jsem s tím ujel pár metrů do garáže. Neadekvátní roleplay a powergaming moc nechápu, status jsem měl obsáhlejší než druhý účastník dopravní nehody, který ten náraz měl čelní. Nechápu, proč bych nebyl schopný řídit vozidlo, když druhý účastník byl schopný donést k mému vozidlu hydraulické nůžky a otevřít s nimi dveře mého vozidla, ale asi to bylo tím velmi adekvátním injuries. A opravdu jsem se místo bezpředmětného čekání jel ošetřit do své garáže, jednak mě to tam nebavilo, a už jsem si chtěl jít lehnout. Helper by si příště mohl odpustit poznámky v local chatu, na které nikdo nemá náladu, díky.

Spoiler

Podobný ban mi byl udělen v pátek, kde se očividně vůbec nebraly v potaz vozidla, ve kterých sedíme a jejich prvky. Neříkám, že šestibodový pás zabrání všem zraněním, ale nevím, proč se tedy něco takového přidávalo, když to není bráno v potaz. Zde bylo mé injuries hodnoceno podle druhého účastníka nehody, který seděl ve vozidle z 90 let, mimo jiné po nárazu ještě naboural do "skály", kterou měl před sebou. Údajně měl mít ve statusu těžké zranění, v tom případě netuším, jak byl schopen mluvit do vysílačky. Každopádně během této akce byly páchány sebevražedné antentáty na mou osobu člověkem, který měl okolo 10 fps a nebylo tak možné určit rychlost jeho vozidla, za to potrestán nebyl, samozřejmě. Od nehody jsem ujel protože jsem nechtěl být chycen policií, ošetřil jsem se za nádražím kousek od místa události. Screenshot mého statusu nemám, ale obsahoval převážně lehčí zranění ve velkém množství, takže jsem schopen s vozidlem odjet byl, nebo ne?

Spoiler

 

 

 

18.12.2022 12:05

Za vzniklé potíže související s členem Helper Teamu se tímto omlouvám, celou záležitost jsme s Pakandzou probrali a helpera tímto potkala spravedlnost. Excerptu se budu věnovat později, toto ber tedy jen jako prvotní omluvu z mé strany.

22.12.2022 13:41

EXCERPT

Feferonova stížnost cílí na udělený ban administrátorem Pakandza. Konkrétněji se bavíme o tomto banu:

Mělo dojít k dopravní nehodě, během níž měl být Feferon nabourán z boku. Dle doložených screenů tak hráč RPil nějaké injuries včetně jejich následného ošetření, to, jak se k situaci postavil člen HT, je má zodpovědnost, jíž jsme vyřešili, proto ji dále nebudu rozebírat. Feferon krátce po nehodě tedy odjel a šel se ošetřit.

Pakandza měl toto však shledat jako neadekvátní RP. Nedokážu posoudit, jak to bylo doopravdy, vidím názor jen jedné strany, osobního pohledu se zdržím.

Podobný ban dostal Feferon pár dní před touto událostí při obdobné nehodě, z níž ujel za účelem vyhnutí se policii. Ke všemu jsou doloženy screeny a dokonce zde máme videa, určitě bych však ocenil i originální logy do mých nebo SedliXových soukromých zpráv.

Feferon jednoduše argumentuje bezpečnostními prvky a závažností nehody, posuzovat toto byl vždy problém a proto si myslím, že je zcela na místě, aby se k této stížnosti nadále vyjádřil právě SedliX.

25.2.2023 23:36, naposledy upraveno 26.2.2023 10:07 uživatelem SedliX

VERDIKT
 

Ahoj @Salsiii,

omlouvám se za zpoždění, s jakým stížnost řeším, byl jsem z osobních/pracovních důvodů dosti zaneprázdněn, a děkuji Džardysovi za zpracování excerptu.

Tvá stížnost je na řešení složitá. Je pravdou, že v danou hodinu, kdy k incidentu došlo, je poměrně racionální chtít jít spát. Nerozumím, k čemu přesně došlo, ale pokud daný hráč, který se s tebou srazil, měl dostupné hydraulické vyprošťovací zařízení, zřejmě měl vozidlo o mnohem větší hmotnosti než ty. Boční nárazy obecně patří mezi ty nejvíce nebezpečné a vozidlo nejvíce poškozující. Ale ze screenu, který jsi dodal, mechanismus nárazu nedokážu posoudit. Myslím, že by efektivnější bylo si podat žádost o unban. Bohužel v této situaci nelze uznat, kdo z vás dvou, jestli ty nebo Pakandža, má pravdu. Domluvím se s Pakandžou a pokud nebude mít problém, ban ti z banlistu ve hře odstraním. Přesto nepovažuji stížnost za vyřešenou ve tvůj prospěch, spíše za stížnost skutečně neřešitelnou.

Za vyřešení situace se zúčastněným helperem děkuji Džardysovi.


EDIT: Celou situaci jsem s Pakandžou řešil v soukromých zprávách. Náraz měl být poměrně velký, boční, kdy do tebe najel Suburban. Ten tě měl odmrštit a narazit na skálu, tedy rychlost, při které ke srážce došlo, nebyla zrovna nízká. Z toho důvodu ti ban z historie mazat nebudu, měním vyhodnocení žádosti jako nepochybení ze strany AT. Pokud bys měl zájem o odstranění tohoto konkrétního banu z historie, můžeš si podat žádost o UB, zmínit tam mě i Pakandžu a společně se o tom všichni tři, event. i vč. Smayla, pobavíme.


Powered by LeoSight IFS
LT~78

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
8676 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
sqmal

212Kč včera v 20:43

KaiserCrowley

150Kč včera v 19:29

TOMxd

8Kč včera v 17:19

Nejnovější uživatelé
mirkomiri

Registrován 10.5.2024

AntonioCZE

Registrován 9.5.2024

Rytmausz

Registrován 9.5.2024