Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - kormoo


18.12.2022 20:30, naposledy upraveno 19.12.2022 06:43 uživatelem kormoo

Přezdívka: kormoo

Věk: 18

Zkušenosti: Zkušenosti s vykonáváním této pozice na MTA mám nulové, avšak mám dostatek zkušeností s touto pozicí z jiných her. Co se týče RP tak mám nahráno něco málo přes 1000 hodin, začátky nebyly zrovna nejlepší, ale postupem času se mé RP dost posunulo a začal jsem RPit o něco lépe, každopádně je furt co zlepšovat ale myslím si že na to jdu dobře.

Komunikační dovednosti: Češtinu mám na dobré úrovni, nějakým způsobem ovládám lehce i Angličitnu a něco málo z Ruštiny bych ještě dohromady snad dal. Dovolím si o sobě tvrdit že jsem trpělivý a celkem klidný člověk, ale nemůžu si dovolit říct že nemám své slabší chvilky. Konverzaci dokážu navázat téměř s kýmkoliv, výhodou jsou určitě společně zájmy s danou osobou, celkově rád poznávám nové lidi.

Mám čas: Na fórum či discordu jsem aktivní téměř furt. Aktivita na Skimu se odvíjí zrovna od toho co aktuálně dělám, tím myslím např. školu, práci, nebo další aktivity. Ale pokud mám čas, jsem doma a mám chuť sedět u počítače je to něco kolem 6 hodin denně klidně i více či méně, přes víkendy občas i v týdnu hraju do pozdějších večerních hodin.

Další informace o mně:

Zdar, začnu u toho jak se jmenuju a kdo vůbec jsem. Jmenuju se Tomáš je mi 18 let, kamarádi a všichni ostatní mi říkají Kormo a to přibližně od mých 8 let, ještě před touhle přezdívkou jsem si říkal "KORNOUT22" a poté jen "KORNOUT", naštěstí přišla ta zásadní změna a najednou jsem byl už jen "Kormo".. Přezdívku Kornout jsem odhodil od části mého příjmení, od příjmení mám i přezdívku "Kormo" a číslice 22 je mé oblíbené číslo, to jsem mimochodem používal i na svém dresu když jsem hrál florbal kdyby to někoho zajímalo.😃


Bydlím ve Středočeském kraji přibližně 20 minut od Prahy. Aktuálně studuji obor truhlář již druhým ročníkem, ještě před tímto oborem jsem chodil rok na školu v Praze kde jsem studoval obor spojový mechanik, ale ten mě nijak nezaujal a proto jsem se rozhodl přejít na jinou školu a změnit společně se školou i obor.


Myslím si že rovnou můžeme přejít k mým koníčkům a zájmům, již od nějakých 4 let jsem začínal s florbalem který jsem hrál celkem dlouho a to až do mých 15 let, poté jsem bohužel musel na nějakou dobu se sportem přestat kvůli zdravotním problémům.. Jakmile jsem se mohl ke florbale vrátit už k tomu nebyla taková chuť a ukončil jsem svojí menší "karieru" zda-li se tomu tak dá říkat. V tu dobu jsem se začal věnovat i počítačům, převážně tím teda myslím jen hraní her. Mezi další z mých zájmů patří filmy či různé seriály na které si občas rád zajdu do kina, nebo taky s kamarády rád zaskočím občas do hospody nebo klubu.

Před pár dny to byl rok co jsem se poprvé připojil na Skimo a v té době jsem absolutně neměl páru o tom co je to RP a nějakou chvíli to podle toho taky vypadalo, bohužel jsem si na začátek vybral špatný směr a naskočil jsem rovnou do ilegálu, což jde znát na mé historii. Poté jsem si dal od Skima a počítače pár měsíční pauzu, po návratu jsem si řekl že své RP musím změnit a to se dle mého i vydařilo, přesto že jsem v ilegálu pokračoval, ale už to nebylo jen takové že z každé RP akce musím vyjít jako vítěz já, taktéž jsem si uvědomil že v ilegálu nejde jen o střílení, proto jsem začal své ilegál RP směřovat jiným směrem. Po nějaké době jsem si založil čistě legál postavu na které mám ještě nějaké plány které plánuju uskutečnit. Dovolím si tvrdit že za ten rok se mé zkušenosti v RP posunuly pouze k lepšímu, i když stále natrefím na nějaké ty nedostatky a snažím se z nich ponaučit a vyvarovat se jim.

Děkuji za přečtení a taktéž si dovolím popřát šťastné prožití vánočních svátků. kormoo out ✌️

29.12.2022 10:02

Ahoj!

Tak mám konečně trochu volna, které jsem se rozhodl využít ve prospěch produktivity zde na portále. Takže bych rád měl ještě letos všechny přihlášky vyhodnocené, ber to jako jako menší dárek.

Každopádně..

S přihláškou sis dal dosti práce, což hodnotím velice pozitivně, stejně tak sis získal přízeň komunity. To ber jako takovou malou výhru.

Z čeho úplně radost nemám je tvá historie trestů, v níž mnohokrát figuruje mimo jiné i mé jméno. Definitivně to může být lepší, ačkoliv beru v potaz, že jsi poslední ban dostal v dubnu tohoto roku. Od té doby jsme mimo jeden nedávný incident nezaznamenali žádný problém, takže opět plus.

Nahráno tu něco máš, přihlášku máš pěknou, v RP se snažíš. Já říkám ano. Postupuješ do dalšího kola, proto mi prosím napiš na Discord Dzardys#3287, kde se společně domluvíme na kratším pohovoru na TeamSpeaku, kde tě s FLYERem lépe poznáme a případně přehodnotíme tuto skutečnost. Nemáš se však čeho bát, všechny pohovory vedeme v soukromí a přátelké atmosféře!

Nyní mi nezbývá než ti popřát příjemné prožití zbytku tohoto roku a ještě příjemnější prožití roku příštího!

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~53