Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Dave323


Dave323

Hráč

32
20.12.2022 21:47

Přezdívka: Dave323

Věk: 16

Zkušenosti: Zkušenost ve formě pár naučení kamarádů RP a pravidel Skima.

Komunikační dovednosti: ovednosti: CZ/SK zvládám bezproblémově. Co se týče EN, tak taky na dobré úrovni.

Mám čas: Většina času v týdnu, víkendy nemám možnost hrát, na DC stále aktivní.

Další informace o mně:

Zdravím všechny, jak už z nicku vyplývá, mé jméno je David a rozhodl jsem se, že si k narozeninám konečně napíšu přihlášku do řad HT. Co se týče mých zkušeností, brzy to budou dva roky, kdy účinkuji na Skimu, za tu dobu jsem stihl nahrát víc hodin, než by bylo normální :D Abych byl více konkrétní, je to něco maličko nad 3200h. Podat si přihlášku na pozici helper mám v plánu již delší dobu, ale bohužel, čistě MOJÍ vlastní chybou jsem stihl nachytat pěknou historii banů, která mi to znemožnila. Nechci se obhajovat tím, že něco bylo neprávem apod. Všechny bany jsem si zasloužil. Tudíž mám na svém kontě 18 záznamů. i když v některých případech šlo o nováčkovské chyby. Největší zlom nastal druhého listopadu 2021, kdy jsem dostal permaban za nenahlášení bugu a jeho zneužívání. V tu dobu jsem zapadl do nelegálu, kdy šlo o čisté DM a našli jsme bug na neomezené množství nábojů. Zpětně lituju a je mi zle, že mi to přišlo normální. Ban trval cca měsíc a půl do 24.12. Během této doby jsem si dosti uvědomil, že Skimo je nenahraditelné. Abych si RP nahradil, hrál jsem na ostatních serverech, ale nic se nevyrovná. Po této chvíli jsem obdržel další dva bany, jeden z nich byla první akce, při které padl trest za rush při PSA přestřelkách, druhý za nevážení si života. Nyní je to necelých 9 měsíců od obdržení posledního banu a jelikož jsem co se týče hraní zkušený, chtěl bych pomáhat ve formě odpovědí v helpchatu a zaučování nováčků. Své šance díky historii jsem si vědom, na druhou stranu, mám hodně zkušeností z věcí, co se dělat nemá a dokážu to podat nováčkům ve formě, jaké to má následky. Ať už osobní (pocity, uvědomění si, co byla chyba) tak už historie. Snažím se kohokoliv, koho na Skimo dostanu vést správným směrem a už ze začátku vysvětluju, které věci jsou ty nejhorší a v žádném případě to ani nezkoušet, viz. DM v podobě přepadávání v "ilegálním" RP. Jsem komunikativní typ, snažím se co nejlépe zapadnout do každé komunity a nemám problém s komunikací jak textovou, tak mluvenou formou. Nyní se v RP snažím stále jen zdokonalovat. Objevuji se častěji v akcích a SocialRP, kdy se setkám s hodně zkušenými hráči a přebírám své nedostatky. Děkuji všem, kteří si mojí žádost přečetli, děkuji vedení HT za posouzení mé přihlášky. Všem hezký zbytek dne, Dáva. ✌

29.12.2022 10:08

Ahoj!

Tak dnes v produktivitě pokračuji a vrhnu se rovnou na tvou přihlášku, ať to máme za sebou.

Jsem rád, že sis s přihláškou dal takovou práci a že si retrospektivně všechny chyby uvědomuješ. Stále se však potýkáme se skutečností, že tvá historie obsahuje 18 záznamů, což upřímně není v pořádku. Jistě, věřím v nápravu, sám jsem jí svědkem, každopádně to není úplně reprezentativní, ještě když tam je ten permaban.

I to bych dokázal přehlédnout, ale máš očividný problém s agresí, který sice v poslední době eliminuješ, stále to však není optimální...

A i to bych nakonec dokázal přejít, nicméně v poslední době nejsi z důvodu internátu dvakrát nejaktivnější a bohužel v tuto chvíli v našem týmu potřebujeme převážně aktivní lidi, když jsem ty nejaktivnější poslal do AT.

Je mi tedy líto, že ti i přes Vánoce a narozeniny nedokážu vyhovět, nicméně neházej flintu do žita a zkus to za pár měsíců znovu, přinejmenším se hlavně zaměř na vše, co jsem ti tu vyjmenoval, a myslím si, že bys mě přiště mohl už obměkčit.

Příjemné prožití zbytku tohoto roku a celého roku příštího ti přeje

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~48

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024