Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - Dominick

Halucinace

Hráč

29
5.6.2020 15:45, naposledy upraveno 5.6.2020 15:57 uživatelem Halucinace

Přezdívka: Dominick

Věk: 16 let.

Zkušenosti: Bohužel s touto pozicí žádné, ale s RP si myslím, že veliké.

Komunikační dovednosti: Sám si myslím, že dostačující.

Mám čas: Většinou spíše po večerech, pokud zrovna nejsem s přáteli. (Většinou se k PC dostanu mezi osmou hodinou večerní a půlnocí.)

Další informace o mně:

Kde bych začal? Možná zkusím tohle. Mé jméno je Dominik (obviously) a nějakou tu dobu už používám nick Dominick (ano, jsem velice kreativní). Narodil jsem se ve Vrchlabí (Královéhradecký kraj.), několikrát jsem se stěhoval a teď sedím za počítačem v Ústeckém kraji ve městě Štětí.

Moje koníčky? Většinu volného času trávím poslední dobou s kamarády, nebo na počítači, ale k tomu ještě občas hraji na kytaru. 

Moje dejme tomu, motání se okolo RP začalo zhruba tři až čtyři roky zpět, kdy jsem začínal na MTA a myslím si, že zkušenosti s RP mám adekvátní k tomuto postu. Samozřejmě se zase jedná o čistě můj posudek. Nadále plynule ovládám Češtinu, domluvím se Anglicky a možná bych se domluvil i Německy, ale tomu sám moc nevěřím. No a co mě vede k tomu, abych se hlásil na tuto pozici? Mé sadistické já chce trestat hráče, kteří pravidelně porušují pravidla. A mé dejme tomu dobré já chce poskytnout pomoc nováčkům, co se týká RP. Co se týká mě osobně, tak já se prakticky do styku s jinými hráči vlastně ani pořádně nedostanu, takže na serveru až na nějaké gridnění vlastně nemám co dělat. To znamená, že bych měl i více času na reporty, než někteří Supporti a Administrátoři.

No.. A tímhle bych možná mojí přihlášku ukončil. Předem děkuji za vyřízení přihlášky.

- Dominick.

Nirox

Hráč

16
5.6.2020 16:43

YES PLEASE!!

neznamy#15 udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č. 10 & 19

Kenny15

Hráč

20
5.6.2020 21:57

Ačkoliv tě moc nemusím, Vráno, tak jo. Já bych byl s tebou nad míru spokojený, je s tebou větší domluva jak se Sandlerem.

Lofanek

Hráč

34
6.6.2020 00:08

Mám trošku menšie výhrady voči tvojmu RP (post prezidenta a následný ilegal moc k sebe nesedí), ale inak voči tebe nič nemám. 

Som určite za!

6.6.2020 11:28

PRO, jen trochu ta aktivita

Halucinace

Hráč

29
6.6.2020 22:54

Ahoj Lofánku, děkuji za odpověď. K tomu RP na mou obhajobu, nejedu ilegální RP úplně přímo, spíše si organizuju lidi, do kterých následně investuji a něco málo se mi vrátí, buď službami, nebo finančně. Ale co se týče mé aktivity, jsem spíše podnikatel a něco málo si vždy uleju. (jakoby se nějaký to ulejvání peněz na daních nikdy irl nestalo :D)

13.6.2020 16:35
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
15.6.2020 18:45

Ahoj, gratulujem Ti k postupu na pozíciu MTA Support.

V blízkych dňoch budeš kontaktovaný vedením serveru.

Ďakujeme Ti za tvoju ochotu stať sa členom nášho tímu.