Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - chlebyy


chlebyy

Hráč

17
27.12.2022 14:45

Přezdívka: chlebyy

Věk: 15 let

Zkušenosti: Jako člen AT, tak pouze na minecraft serverech. Také jsem dělal moderátora na několika Discord serverech a Youtube streamech.

Komunikační dovednosti: Dovolím si říct, že českou gramatiku ovládám celkem dobře. Ovšem se někdy vyskytne nějaká ta chybka. Slovenštině samozřejmě rozumím, a i s angličtinou se dokážu nějak domluvit. Ruštině porozumím celkem těžce, ale azbuku ovládám dobře.

Mám čas: Čas na hraní mám téměř vždy až po škole. O víkendy jsem na skimu buď celý den, anebo vůbec. Co se týče webu nebo discordu, tak tam se poslední dobou snažím být aktivní často, a to i ve škole.

Další informace o mně:

Jmenuji se David, ale mám raději, když se mi tu říká "chleby" nebo "chlebíku". Myslím si, že jsem přátelský a ochotný člověk. Pocházím z okresu Mělník, což je středočeský kraj. Na Leosightu jsem se zaregistroval před více než rokem, a tu dobu jsem na skimu nahrál pouze něco přes 900 hodin, ale i za tuto kratší dobu jsem se toho spoustu naučil, a stále se v RP snažím zlepšovat a získávat nové zkušenosti. Mám zkušenosti jak s ilegálním RP, tak s legálním RP. O pozici helpera se ucházím, protože bych rád pomáhal nováčkům a celkově celé komunitě. Rád vysvětluju lidem, se kterými RPím a jsou na serveru nový, jak to tu chodí. Dokážu udržet trpělivost a chladnou hlavu i s hráči, kteří si nechtějí nechat poradit nebo pomoc.

27.12.2022 15:33, naposledy upraveno 27.12.2022 15:33 uživatelem marekvoe

Jelikož chlebyho trochu znám a RPím s ním docela často, tak jsem si nemohl odpustit se nevyjádřit. I přes to, že je mu teprve patnáct je rozumný a od osmnáctiletého člověka bych ho nerozeznal. Jeho RP je velice kvalitní a to převážně to ilegální, které jsem měl tu čest blíže poznat. Řekl bych, že právě jeho kvalita RP, ochota a rozum jsou ty důvody proč by se na helpera hodil. ANO 

27.12.2022 16:26

Přeji hezký den všem, kteří si toto čtou.

Málo kdy se vyjadřuji k přihláškám ovšem u tebe udělám výjimku.

Měl jsem čest s tebou párkrát erpit i si povídat na tsku, je s tebou zábava a máš pěkné RP. Několikrát jsme spolu erpili u nehody či přímo nehodu. Musím říct, že i když občas tápeš v tom co kde a jak se erpí, tak se optáš ovšem chápu, že jsi měl docela pauzu od ZZS RP tak si to již tolik nepamatuješ. ZZS RP ti jde pěkně. Taktéž oceňuji, že kolikrát, když jsem si stěžoval, že je na serveru 8 členů ZZS a nikdo nereaguje a já či jiný admin musíme pak povolovat passivní ZZS. Tak jsi se sebral a šel jdi do služby. Za to ti děkuji a cením si toho.

Tento člověk má určitě co nabídnout nováčkům tak i stávajícím hráčům, věřím, že dokáže pomoci.

Přeji ti úspěch snad že uvidím u modrých, držím palce! 

Za mne ano. ❤️

laceyabysss

Hráč

35
27.12.2022 17:46, naposledy upraveno 27.12.2022 17:47 uživatelem laceyabysss

Krásný večer přeji všem, jelikož s Chlebyym občas RPím, tak se k tomuto též rád vyjádřím.

RP má na skvělé úrovni, je to jeden z nejaktivnějších ZZS zaměstanců (přijde mi to, ZZSsáci, nezbořte mě za to)

Známe se vcelku delší dobu a musím říct, že toho klučinu mám fakt rád. Je rozumnej a rád pomůže, v hovorech na TS či na DC je též v pohodě, skvěle se s ním povídá. Je nápomocen hráčům a na post helpera by se dle mého náležitě hodil.

Přeju mu tímto hodně štěstí a doufám, že také nasadí modrou kravatu. 👔

 

s pozdravem černý hasič Abysss.

29.12.2022 10:12

Ahoj!

Považuj za obrovské štěstí, že ti přihlášku vyhodnotím dva dny po jejím odeslání, zkrátka bych to vše už rád měl z krku a zbytek roku už jen odpočíval.

Tvá přihláška není úplně nejobsáhlejší, nicméně není na tom ani tak špatně, abych to nějak zohledňoval. Se týče tvého RP a tvé historie, máš ode mě Trusted Playera (nešálí-li mě paměť) a historii máš čistou, to je vcelku vypovídající.

Ze strany komunity tu vidím obrovský souhlas a dokonce máš přízeň i od našich administrátorů, což opět považuj za výhru.

Po zohlednění tohoto všeho jsem se rozhodl tvou přihlášku schválit a poslat tě tak do dalšího kola, které proběhne na TeamSpeaku ve společném hovoru se mnou a FLYERem. Kontaktuj mne tedy na Discordu Dzardys#3287, kde se společně dohodneme na vyhovujícím termínu a následně se sejdeme.

S přáním pěkného dne, zbytku roku i roku příštího

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~87