Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Honziik


Honziik

Hráč

29
30.12.2022 16:16, naposledy upraveno 30.12.2022 16:18 uživatelem Honziik

Přezdívka: Honziik

Věk: 16

Zkušenosti: Dříve jsem působil jako Helper na pár malých projektech, ale jsou to tak 2 roky dozadu, takže jsem toho docela hodně zapomněl. Pak jsem působil na této pozici i na FiveM serverech, kde jsem často někomu vysvětloval pravidla.

Komunikační dovednosti: Řekl bych o sobě, že se dokážu dobře vyjadřovat, jen moje gramatika pokulhává ale snažím se vždy vše napsat spisovně správně, snažím se po sobě větu víckrát přečíst a vyhledat chyby. Nedělá mi problém si s člověkem povídat hodiny v kuse, když je o čem se bavit a jedná se o konverzaci na úrovni. Občas mi dělá problém dát správně písmenko, popřípadě vhodně umístit čárku ve větě, jelikož trpím od malička dyslexií. Nedělá mi problém cokoliv danému člověku vysvětlit, popřípadě poradit a uvést věci na správnou míru.

Mám čas: Můj čas se odehrává podle toho, jaký je zrovna týden, jeden týden mám praxe a druhý týden školu. Ale na discordu jsem aktivní dá se říct neustále. Vždy když přijedu na internát, tak si udělám potřebné věci do školy a zapínám počítač. Jakmile zapnu počítač, tak se většinou ihned přihlásím na server, kde jsem poměrně aktivní.

Další informace o mně:

Jmenuju se Honza, což můžete poznat podle volby mého herního jména. V lednu oslavím své už 17 narozeniny, ani nemohu uvěřit, jak ten čas letí. Pocházím z malého městečka v Pardubickém kraji. Minulý rok jsem ukončil povinnou školní docházku, nastoupil jsem na střední školu kousek od Brna přesněji na obor s výučním listem. Jedná se o obor Elektrikář-silnoproud který mě zaujal již od mého útlého věku, protože otec je taky elektrikářem a od malička mě k tomu vedl, vždy mě ta práce s ním na tom bavila. Vybral jsem si školu daleko od domova, jelikož jsem se chtěl naučit samostatnosti. Školu bych si rád dodělal a stal se certifikovaným elektrikářem, ale některé předměty jsou z mého hlediska nezáživné. Spíše mě nadchnula praxe, tam nás už mistr vzal na novostavbu zapojovat zásuvky či světla, to mě hodně bavilo a praxe jsem si vždy užíval. Po škole bych se chtěl dostat do zahraničí, kde bych si chtěl najít práci v oboru. Nejvíce mně láká Německo, ale kdo ví, co bude až dodělám školu, zda se stále budu chtít podívat do Německa, či budu chtít zůstat v České republice. Můj volný čas rád trávím spíše sám, označil bych se za introverta, jelikož nemám moc rád kontakt s lidmi. Přes Teamspeak či Discord si rád povídám, ale jak má přijít kontakt face to face, tak jsem nervózní a nevím co povídat. Dříve jsem rád hrál hokejbal, jenomže po třech letech hraní, jsem si v zápasu ošklivě zlomil ruku. Poté jsem tenhle koníček zavrhnul a znovu jsem hrát nezačal. Dále se rád věnuji hraním her na počítači, či kecáním přáteli na TeamSpeaku či Discordu. Moje oblíbená hudba jsou tvůrci jako například: Schyzo,Meiton či Medooza. Možná se ptáte, proč zrovna tyhle tvůrce, odpověď je jednoduchá a prostá, protože jejich hudba se mi velice líbí a pomáhá mi nějak zvládat moje problémy. A jestli jste si moji přihlášku přečetli až sem, tak bych Vám chtěl poděkovat a taktéž popřát příjemný zbytek dne. S pozdravem Honza

3.1.2023 13:17

Ahoj!

Dneska tě bohužel nepotěším, to ti říkám už předem. Není to ani měsíc, co jsem tě měl u soudu a dostaly se mi tak pod ruku tvé logy.

První problém vidím v metě, jíž ses snažil vyvolat v konverzaci s jedním z mých helperů.

Pak se můžeme bavit třeba o tvé úrovni RP.

Zkrátka a jednoduše mám prozatím pochybnosti, zda bys nám v této fázi mohl být přínosný něčím jiným, než je aktivita, jíž projevuješ na našem portále. Bohužel však aktivita není vše a měl bys ovládat RP i znalost pravidel na víc než základní úrovni. Navíc tu nehraješ tak dlouho a už jsi stihl nasbírat několik banů.

Prozatím tedy zamítám, zkus to prosím za pár měsíců, až si to RP osvojíš.

S pozdravem

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~37