Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - ivikk420


ivikk420

Hráč

5
3.1.2023 04:07

Přezdívka: ivikk420

Věk: 17

Zkušenosti: žiadne

Komunikační dovednosti: Viem slušne komunikovať aj pod zápalom nervov a hlavne veci riešiť s chladnou hlavou

Mám čas: Každý deň minimálne 5 hodin.

Další informace o mně:

Tak zdravím, ja som Ivan. Pochádzam zo západného Slovenska. Chcem si skúsiť pozíciu helpera, pretože by mi to mohlo do budúcna pomôcť. Rád komunikujem z ľudmi a veci riešim s chladnou hlavou. Skimo mám už celkom nafetované :D keďže od kedy som sa prvý krát prihlasil som nevynechal ani jeden deň :D. Samozrejme že mám odskúšané a dosť zarpené aj na iných serveroch, ale skimo mi prirástlo k srdcu a rád by som dopomohol admin teamu. :) S pozdravom ivikk420

3.1.2023 13:02

Ahoj.

Bohužel tě budu muset zklamat nejen krátkou odpovědí, ale i zamítnutím tvé žádosti. Tvá historie trestů mne přesvědčila, že sám ještě potřebuješ mnoho pomoci, viz například tvůj poslední ban.

Věnuj se proto prosím více hraní a snaž se během toho neporušovat pravidla, zkusit to můžeš znovu za pár měsíců a třeba ti to vyjde.

S pozdravem

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~27