Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - takjono


takjono

Hráč

7
7.1.2023 22:49

Přezdívka: takjono

Věk: 15

Zkušenosti: 800h+ na skimu, zaučování by mi šlo, už takhle když hráč nevěděl co a jak se dělá, tak jsem mu to vždy vysvětlil, samozřejmě že už byl zaučen, ale může na to zapomenout, na větší pozice AT nemám v plánu jít. Zkušenosti s AT mám z her jako je třeba minecraft nebo Counter-Strike 1,6.

Komunikační dovednosti: Jsem introvert, Bavím se s lidma který znám jen fakt opravdu dlouho, Češtinu myslím že ovládám dobře, také nějaké ty drobné chyby se vbloudí, Angličtinou se domluvím, Ruštinu se učím, ale také bych porozumněl.

Mám čas: Skoro furt po škole, Občas se někam jede jako třeba o víkendu nebo o týdnu někam zajet. Když nic v plánu není, mám čas celý den.

Další informace o mně:

Jmenuji se Jan, Pocházím z Plzeňského kraje, poblíž Šumavy, Baví mě věci okolo aut a motorek, Také hraní na počítači. Jsem přátelský typ, i když introvert. Když si nedám kafe, nebo něco jiného s kofeinem, bývam toxický, často jsem spíše ticho při volání, a říkám random blbosti když je ticho, Rád prozkoumávám přírodu a jezdím na motorce, Baví mě hry jako je GTA, My Summer Car, Gas Station Simulator, ETS, Hrával jsem i CS:GO, nyní už ne, RPit mě baví nejvíce, protože si mohu dělat to, co v životě chci dělat a prostě se do RP zapálím denně třeba na 4h, potom koukám dlouho na videa a LeoSight na aukce, co se děje, Poslouchám písničky jako je Rap a občas Phonk. Dík za přečtení, Čáves.

29.1.2023 21:44

Ahoj.

Tak dnes velice krátce. V důsledku nesouhlasu komunity a především obsáhlé historie trestů budu poslem špatných zpráv, protože tě pro nesplnění podmínek pro vstup do HT nemohu vzít. Je mi líto, pokus se napravit a zkus to třeba za pár měsíců. 🫡

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~34

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024