Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unperma (prosím)


Jakub96

Hráč

1
18.1.2023 16:48, naposledy upraveno 18.1.2023 17:22 uživatelem Jakub96

Zdravím váš všechny, před par dny, jsem dostal ban na tomto serveru..

Jsem jsi vědomí že za ban můžu já a moje emoce, tím pádem si dávejte pozor a kontrolujte se.. ne jak sem to udělal já. 

Rád bych teda poprosil o unban, jelikož jsem si uvědomil že za to mohu já, a sám vím že jsem udělal hloupost, za mojí chybu mohu já ale například až někdo z vás, dostane nebo má ban.. Tak jsi uvědomte že kdyby jste se chovali/ uvědomili jsi co dělate, tak by jste ten ban neměli a nemuseli by jste psát toto jako já :D. A-team na tomto serveru je spravedlivý, a ví co má dělat. Prosím teda o unban, a když se to nepovede což doufám že povede, tak alespon další hráči ten ban nemají, a ví co dělaji, Děkuji.

18.1.2023 17:13

Zkus si přečíst tento příspěvek od Džardyse kde je popsáno jak má taková žádost o unban vypadat, jelikož máš permu tak bych se být tebou inspiroval a žádost trochu upravil případně se i více rozepsal, určitě ti to přidá na šancích a na daného admina to udělá větší dojem.

Jakub96

Hráč

1
18.1.2023 17:23

Hotovo. 

28.1.2023 15:46

Je hezké že dáváš takové rady, co dělat ale sám jsi to neudělal. Taktéž tam není  žádný důvod proč bych ti ten unban měl udělit, takže to zamítám a příště zkus napsat lepší žádost než jenom tohle.


Powered by LeoSight IFS
LT~35

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo