Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - zlatysamicek


neznamy#6563

Smazaný účet

41
30.1.2023 00:38, naposledy upraveno 30.1.2023 00:45 uživatelem neznamy#6563

Přezdívka: zlatysamicek

Věk: 18

Zkušenosti: S pozicí helpera, či jiné staff pozice na MTA žádné, nicméně co se týče znalostí ohledně fungování Skima/commandů, tak si myslím, že dostatečně velké (/me si odkašlal, Keksi může vyprávět, aneb návod na vyndání hydrauliku z auta pro GM)

Komunikační dovednosti: Preferuji psaní před mluvením, ale když je třeba, tak i do toho voicu dojdu - zde mám rád tak maximálně 4 lidi včetně mě v jedné roomce, nemám rád, když se tam lidi překřikují, pak jsem z toho zbytečně zmatený a nevím, na koho se mluví. Co se týče gramatiky a pravopisu, tak si troufnu říct, že to ovládám skvěle.

Mám čas: Času mám více než dost, to také naznačuje moje aktivita na serveru, kde jsem prakticky furt.

Další informace o mně:

Nebudu se tu rozepisovat o svém životě, za mne jsem nezajímavý člověk, ač spousta lidí tvrdí opak. Ale než tu vypisovat o tom odkud jsem, co dělám a podobné klišé, tak mi přijde lepší zde vypsat důvody, proč bych se hodil na pozici helpera.

Začněme ale pěkně od začátku. Na LeoSight jsem se registroval 26.8. 2021 a jelikož bylo Skimo můj první RP server, tak jsem bohužel schytal dost banů. Nebudu tvrdit, že si za to nemůžu sám, ale v mé historii se najde i pár banů, které byly přehnané a které nemusely padnout.

Můj "převrat" začal někdy na přelomu roku 2021/2022, v tu dobu jsem začal RPit s F3nixarem, který v té době byl ještě helper. Spoustu věcí jsem od něj pochytil a v tu dobu jsem už nedostával bany tak často, teda. Pár banů jsem dostal i poté, mimoto i dvě permy, které jsem dostal opravdu za blbosti a dodnes jich lituji. A proč že si dávám přihlášku do HT, když mám tak obsáhlou historii? Well, v první řadě jde o to, že si myslím, že jsem se ze svých chyb opravdu poučil a v druhé řadě o skutečnost, že jsem si povšiml, že v Helper Teamu je člověk s horší historii, než mám já (popravdě jsem nekontroloval, kolik z jeho banů jsou unbany/zkrácení [vlastně jenom zkrácení...unbany v banlistu nevidím a k /history přístup nemám], což jsem u sebe kontroloval...minimálně má ale dost podobnou historii).

Dále bych zde chtěl rozebrat mé chování na Discordu, což hádám že bude důvod ke spoustě nesouhlasů a nejspíše i k zamítnutí přihlášky. Bohužel, bohudík, záleží na úhlu pohledu, jsem zkrátka až moc upřímný člověk a když se mi něco nelíbí, tak projevím svůj upřímný názor, který ne vždy musí být v souladu s pravidly. Ovšem mé chování na Discordu nereflektuje mé reálné chování, pokud bych se dostal na Helpera, tak bych toto samozřejmě změnil už jen z důvodu zachování hodnosti Helpera, případně abych nedělal "špatnou reklamu" portálu.

(před)Poslední odstavec bych rád věnoval svému RP, neboť jelikož nepůsobím v žádné IZS frakci, tak spousta z Vás, hráčů, o mně nebude vědět skoro nic. Na Skimu mám v současné době něco málo přes 2000 hodin a RPím hlavně ilegál, ve kterém se rozhodně nezaměřuji na okrádání kamionů, či únosy random osob. Ve své předešlé přihlášce jsem zmínil, že mi dělá problém RPení injuries...tak to se, řekl bych, změnilo k lepšímu a nyní zvládnu zaRPit i solidní injuries (avšak snažím se jezdit tak, abych boural minimálně, protože i přesto, že už RPení injuries ovládám, tak to stále není RP které bych dobrovolně vyhledával). Co se týče ostatního RP, tak se snažím RPit fakt vše co nejlépe to jde, nicméně samozřejmě se najde i chvilka, kdy nemám chuť něco zdlouhavě RPit a proto to "flákám", takové chvilky se ale najdou minimálně.

Ať už přihláška dopadne jakkoliv, tak přeji krásný den všem, kteří ji dočetli až sem. Také předem děkuji za veškeré ohlasy, ať už pozitivní, tak negativní. Celkem mě mrzí, že tu na ty přihlášky je nějakej novej systém a nevidím, kolik to má slov, ale co nadělám. Mějte se krásně a tak, zlatysamicek out 😉.

 

E: koukám, že se mi úplně pokazily ty odstavce...tak to jdu zkusit nějak opravit.

30.1.2023 10:08

Rozhodně ne. Nevím jestli se tvé chovaní nějak změnilo k lepšímu či ne, ale podle mě by jsi neměl někomu radit. Čistě můj názor. Zdravíčko a klid na duši :)

 

Mynyus

Hráč

15
30.1.2023 12:44

Vážně důvod proč tě vzít udáváš že je v HT někdo s horší historii ? To nezní moc profesionálně.😅

30.1.2023 13:17, naposledy upraveno 30.1.2023 13:17 uživatelem Dzardys

Ahoj.

Tak k přihlášce velice stručně. Ačkoli vidím v tvé osobě, alespoň co se týče herních mravů, nápravu, pakliže ti byl poslední trest udělen v srpnu minulého roku, stále nemohu přehlížet skutečnost, že máš na svém kontě přes dvacet záznamů, z toho dva permabany. V takovém případě si nemyslím, že je necelý půlrok dostačující dobou pro pomyslnou tlustou čáru.

Ale i kdybych ji udělal, stále se můžeme podívat například na Discord, kde se vyjadřuješ vlastně úplně ke všemu, což by sám o sobě ani nebyl takový problém, kdybys však nedostával pomalu každý týden trest za své projevy. S takovou budeš mít mnohem blíže k dalšímu banu na Discord než vstupu do HT.

Byť věřím tomu, že našemu týmu máš nejen z hlediska aktivity co nabídnout, a zároveň bych potřeboval do týmu aktivní a schopné lidi, v tuto chvíli tvé žádosti nedokážu vyhovět, především z důvodů výše uvedených. Zkus trochu zmírnit své projevy vůči členům Discord serveru, současně s tím se pokus sekat latinu i ve hře, a třeba mě časem dokážeš zlomit.

Je mi líto, že jsem poslem špatných zpráv, třeba to vyjde příště. 😉

S přáním pěkného dne

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~106

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo