Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Podáni stížnosti na člena sboru PSA


jbtpravidla

Hráč

20
3.2.2023 21:18

Podatel: Jef Brzeczyszczkiewicz

Věc: Podáni stížnosti na člena sboru PSA s odznakem 330.


Odůvodnění: Zdravím milý soude. Dne 3.2.2023 jsem byl zatčen členem sboru PSA s odznakem 330 z údajneho důvodu řízeni letadla bez pilotního oprávnění. Neuvědomuji si že jsem pilotoval letadlo jak bylo řečeno. Je pravda že jsem byl na místě udajneho letadla ale zaroveň jsem přišel k mému vozidlu Nissan 350Z růžove barvy. Jak jsem zde psal, letadlo jsem já neřídil pouze jsem byl svědkem, taktéž pan strážnik mi nezdělil mé práva na ktere mám nárok.


Záměr: Odškodnění za pokutu ve výši 30.000 korun českých. A odškodněni ve výši 50.000 korun českých za falešné obvinění/ pobyt v cele

Přílohy: Žádne

8.2.2023 17:39, naposledy upraveno 8.2.2023 17:42 uživatelem Kolpanek

Podatel: Jef Brzeczyszczykiewicz (( @jbtpravidla ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Brzeczyszczykiewicz

Váš podnět jsme zpracovali a rozhodli jsme se vaší žádosti nevyhovět na základě nedodržení podmínek, které jsou stanoveny zákonem 4/2020. Stížnost na policistu můžete taktéž podat prostřednictvím tohoto formuláře - klik. Inspektorát pro vnitřní vyšetřování se Vaší stížnosti bude určitě zabývat.



Mgr. Elizabeth Hawkins,
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~19