Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Odvolání vůči rozhodnutí


arciCZ

Hráč

32
24.2.2023 15:21

Podatel: Santino Kelly

Věc: Odvolání vůči rozhodnutí


Odůvodnění: Vážený Soude,

rád bych se odvolal vůči rozhodnutí u odvolání vůči pokutě

Žádám Vás o soudní řízení, či o ZSP ve kterém bude o tomto případu rozhodnuto. Jelikož se domnívám že skutečně nelze pokutovat za tůtéž věc dvakrát, i kdyby pokuty za tu stejnou věc, za ten totožný přečin i kdyby měli mít časový rozdíl 1 roku.

Je to v podstatě to samé jako u [4/2020] Zákon o soudním řízení přesněji Článek 4 - Právní zásady u soudního řízení, §14. Cituji: "Ne bis in idem („ne dvakrát o tomtéž“) - nelze rozhodovat dvakrát o téže věci."

Dále bych Vás chtěl požádat o upozornění slečny Mgr. Elizabeth Hawkins, aby si dávala pozor jak oslovuje podatele u soudu, jelikož skutečně nejsem vážená paní Kelly. 


Záměr: Anulování pokut s čísly 7758 a 7788

Přílohy: 

Oskenované rozhodnutí o zamítnutí odvolání

27.2.2023 17:44

Adresát: Santino Kelly (( @arciCZ ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Kelly,

na základě tohoto podnětu zahajujeme sporné řízení, ve věci Vašeho odvolání vůči pokutě. Předvolání ke spornému řízení naleznete v soudním dokumentu - S-533. V případě, že nemáte svého advokáta a včas nás o této skutečnosti informujete, bude Vám přidělen veřejný advokát. Děkujeme za pochopení a přejeme příjemný zbytek dne. 


Mgr. Elizabeth Hawkins
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~20

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo