Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Trestní oznamení na stražmistra 388


Matejos

Hráč

36
27.2.2023 12:58

Podatel: Matej Marino

Věc: Zadržení neprávom, policajná brutalita, nevhodné zaobcházdanie, trestní oznamení za napadení a zneužití pravomoci

Odůvodnění: Bol piatok 24.2.2023 kolem 18-19te hodiny , kedy sme ja s kamaratkou boli na vozidle Dodge Challanger Hellcat černé barvy, kamaratka šoferovala a zastavila nás hliadka za zastavení na červené časti obrubníku. Zastavili sme, vše sme rešpektovali, následne moju kamarátku vzal bez udania dôvodu, minimálne jsem ho neslyšel vozidlo bolo neregistrované tak volal TOW jednotku na odtah( ktorá nereagovala)  vozidla. Vozidlo bolo moje tak jsem pres firemnú vysílačku zavolal kamaráda kde mi od strážnika bolo vyhroženo že pokud nasledne s autem odjedu vyhlási na mne pátraní takže sme s kamarádem skočil na odbor dopravy kde sme dané vozidlo zaregistrovali a ja si obnovil zadržanú licenciu. šiel som zpeť k vozidlo do SF k benzinke vedle banky. čekal jsem tam po dobu asi 8 minut jestli pán policista dorazí z TOW pro ktere rekl že pojede. Nedorazil tak sem šel smer Montgomery, poté jsem se otočil a šel zpátky do SF kde jsem opäť narazil na strážmistra 388 který mne zastavil a spravil cestnú kontrolu, vše bylo v pořadku. Poté rekl ať si vystoupím a ja vystoupil rekl že se mam oprít o auto a ja si nebol vedom jakého koliv prestupku vzhledem k tomu že rekl že jde pro TOW a šel na aute na ktorom byl predtým. JA rekl že žádam o druhou hlídku nech posúdi situacii poté co jsem neuposlech výzvu a jenom stal pri svojom aute použil teaser a zakleknul mne a odviezol na stanicu kde mne zavrel za udajné marenie výkonu uradnej osoby. No vzhledem k tomu že nemal ani daný TOW pro který udajne šel v tom žádne marení nevidím. Vše bude v bodycamu daného strážnika.

Záměr: Vymázanie záznamu z registra a odškodne ve výši ktore vymeria sud vzhledem k omezení na slobode a nasilíí vykonané na mou osobu.

Přílohy: Vlastnoručný podpis

27.2.2023 17:55

Adresát: Matej Marino (( @Matejos ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Marino,

rozhodli jsme se Vám nevyhovět na základě toho, že trestní oznámení prvně podávejte prostřednictvím Policie San Andreas. Pokud-li však chcete zahájit sporné řízení, tak tento podnět zformulujte jiným způsobem, sežeňte si advokáta a posléze si podejte si nový podnět prostřednictvím Vašeho advokáta. Doporučujeme Vám, aby jste si přečetl zákon o soudním řízení - [4/2020] Zákon o soudním řízení. Děkujeme za pochopení a přejeme příjemný den. 


Mgr. Elizabeth Hawkins
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~38