Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Mapper - Winking


Winking

Hráč

0
17.7.2018 03:38

Přezdívka: Winking

Věk: 18

Zkušenosti: Mám spousty zkušeností, co se týče mapování, práce v AT, se hrou samotnou i s portálem a komunitou. Mnohokrát jsem se podílel na větších projektech a mapách, část z nich je mnou navrhnuta a vytvořena. S mapováním jsem začal z nudy, později mě to chytlo, tak jsem se tomu začal věnovat více a nabývat tak spousty znalostí a zkušeností, co se mapy a obecně mapovacích předmětů týče. Myslím, že moje mapy jsou solidní a co nejvíce podobající se realitě, jak co se funkčnosti detailu a designu týče. Mám několik map rozděláno a schováno " v šuplíku".

Komunikační dovednosti: Čeština, Angličtina, Ruština, Slovenština

Mám čas: 15:00 do 19:00 zhruba ( někdy ovšem více i méně )

Další informace o mně:

Tak asi nebude nutné se tu 2x rozepisovat, většina z Vás mě tu zná a má v hlavě nějak zafixováno, ať v dobrém nebo ve zlém. :D Jinak je mi 18 let. Většinu času trávím venku s kamarády, na kalbách a tááák prostě běžnej život 18ti letýho kluka, co studuje a táák. Počítač je pro mě jen zaplněním zbytku toho malého volného času, který mám s mým běžným programem. Nic zvláštního. Jsem takové ráznější povahy, výbušnější. Moje chování bych přirovnal k zrcadlu. Jak vy se budete chovat ke mně, tak já se tak chovám zpátky. Naučil jsem se být dost vstřícnej i tolerantní, celkem jsem se umoudřil, když si vzpomenu dva tři roky zpátky. Avšak do jisté míry. Rád vycházím vstříc kompromisům. Přihlášku podávám z důvodu, že bych rád podpořil rozvoj serveru něčím v čem vynikám a přidal ruku k dílu. A to z několika důvodů. Z velké části za to, že bych chtěl napravit to, co jsem kdysi udělal provedl v neprospěch portálu a vidím momentálně možnost a dobrý čas na to to napravit. Když vidím, že Skimo má na to se doopravdy udržet a znovu dominovat všem konkurencím na CZ/SK scéně. Dále proto, že i mě samotného to chytlo a baví. Cítím se na serveru fajn, atmosféra je suprová. Po technické stránce jsem také spokojen, i s komunitou. S kterou jsem ze začátku myslel, že nebudu vycházet kvůli tomu co bylo a nebylo. Ovšem jsem mile překvapen, že i s těma, co jsem se rok dva zpátky mohl "sežrat" vycházím i oni se mnou a nějak tak se navzájem respektujeme. Snažím se nevyhledávat problémy tam kde nejsou a užívat si to naplno.

2.8.2018 23:01

Pro neaktivitu a předešlé špatné zkušenosti přihlášku zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~18

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

sobota 16:00

Kdo je online?
Havran

26Kč včera v 18:40

p0KyX

38Kč včera v 15:35

ElNegros

100Kč včera v 15:17

Nejnovější uživatelé
MilanGGG

Registrován 16.4.2024

minkers

Registrován 16.4.2024

Festers

Registrován 16.4.2024