Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Havliii


6.3.2023 04:23, naposledy upraveno 6.3.2023 04:24 uživatelem Havliii

Přezdívka: Havliii

Věk: 20

Zkušenosti: Zkušenosti v AT mám ze SAMPU či jiných her. Na sampu jsem byl dokonce spolumajitel jednoho nejmenovaného serveru. Na mnoha serverech jsem působil jako admin, helper či eventer.

Komunikační dovednosti: Domluvím se plynule Česky, Anglický jazyk mám na pokročilé úrovni. Porozumím i Slovensky ale s komunikací je to složitější. Jsou dny, kdy jsem velice komunikativní a dám se do řeči s kýmkoliv. Pak jsou dny, kdy třeba jsem na TSku a nemám chuť říct ani pořádně slovo.

Mám čas: Každý den. Jsou dny co jsem na serveru třeba 11 hodin v kuse, pak jsou dny kdy příjdu na hodinu a pak dělám nebo hraju něco jiného. Dost se to odvíjí od mojí nálady a také třeba skrz práci.

Další informace o mně:

Zdravím všechny čtenáře mé přihlášky do Helper Teamu. Jmenuji se Lukáš a jsem dlouholetý hráč GTA. Na leosight jsem se registroval dne: 22.6.2021 takže tu zde už nějakou dobu působím. Za tu dobu jsem stihl nahrát na skimu přesně 1436H což není uplně nejvíc, ale myslím si, že je to dostačující doba pro znalost serveru či pravidel Roleplaye. Zkušenosti mám jak s legálním RPčkem tak i tím ilegálním... Ilegální RP jsem RPil hlavně na začátku mého působení zde přičemž si troufám říci, že jsem ilegál neRPil špatně, jelikož jsem do dnešního dne na svým kontě nasbíral jen 5 banů, z toho tedy jeden závažnější kdy jsem se pokusil o alt to alt - Byla to blbost, plně si to uvědomuju a kdybych to mohl vrátit tak bych to vrátil. Každopádně život jde dál a já se z chyby již poučil. Ilegální RP již neRPím vůbec, nyní jsem aktivní člen PSA. K RP jsem se dostal skrze videa z FiveM. Na serveru působím pod těmito jmeny: Jacob Handerson, Luke Tomson - Moje nejvíce hrané postavy, podle kterých mě většina bude znát. Moje RP zkušenosti hodnotím jako pokročilé a moje RP se mi líbí. Samozřejmě, nějaké mezery tam určitě jsou, ale den co den se moje kvalita RP lepší. Teď něco o mojí osobě.. Je mi 20 let, studoval jsem truhláře, kterého jsem bohužel nedostudoval a ze zdravotních důvodů mé mamky jsem studium ukončil a šel pracovat. Věnuji se cvičení a přes 9 let jsem skákal parkour který mě dosti naplňoval, pár let jsem hrál fotbal, ale s tím jsem po nějakým čase sekl. Rád cestuju, mám rád dobré pivo ale vínem také nepohrdnu. Jsem přátelský typ, ale když mě někdo naštve, tak dokážu být taky pořádně zlej. :D Už od mala jsem byl nadšenec do počítačů a do her.. to jsem pochytil po mým sourozenci. :D Toto je moje druhá přihláška do HT, první jsem podával 27.3.2022 Na kterou jsem dostal odpověď, že bych byl vhodný kandidát, ale v tu dobu jsem nějak přestal hrát, takže mi dosti opadla aktivita na portálu. Odpověď na přihlášku jsem měl ještě od starého nejmenovaného správce Helper Teamu. Každopádně přihlášku podávám z důvodu že rád pomáhám lidem a chtěl bych pomoct k udržení pořádku na skimu a pomoct nováčkům se zkvalitněním jejich RP. Děkuji všem který si mojí přihlášku přečetli. Vím, není moc obsáhlá, ale už mě nenapadá co bych měl psát.

Ještě se chci omluvit za případné chyby v přihlášce, píšu jí v půl páté ráno a už pomalu spím.

6.3.2023 08:56

Tady asi není o čem, čekat na víc pozitivních reakcí by znamenalo zbytečné pozdržení tvého možného postupu do HT.

S přihláškou sis dal pěknou práci a to v době, kdy já bych sotva sesmolil větu, poslední ban máš v listopadu a v poměru s tvou schopností RP, kterou mám v rámci PSA denně na očích, ban historii tedy řešit nebudu. Ruku v ruce se souhlasem komunity tedy rozhoduji, že postupuješ a já se budu moc těšit na případnou spolupráci. 😉

Napiš mi na Discord Dzardys#3287, kde se spolu domluvíme na pohovoru přes TeamSpeak, kde nám o sobě povíš něco víc a případně se domluvíme, co a jak.

Gratuluji a přeji hezký zbytek dne.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~86