Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - OurMatthew


OurMatthew

Hráč

26
11.3.2023 16:17

Přezdívka: OurMatthew

Věk: 18

Zkušenosti: Helper, Game Master (Skimo RP)

Komunikační dovednosti: Domluvím se samozřejmě česky a slovensky. Angličtinu mám též na dobré úrovni. S komunikací s hráči jsem nikdy problém neměl a vždy jsem se snažil vystupovat co nejvíce přátelsky.

Mám čas: Mimo volné dny ve školy převážně soboty a neděle.

Další informace o mně:

Ahoj, možná si na mě stále vzpomínáte. Jmenuji se Matěj a pocházím z jižních Čech. V minulosti jsem již byl členem LeoSight AT a bavilo mě to. Pro ty, kteří mě neznají tak bych se rád představil. Momentálně studuji 3. ročník učebního oboru Elektromechanik, mimo to jsem vášnivý cestovatel a amatérský fotograf. Moje další záliby jsou především v dějepise a politice. Dále si hraji s různými programy na úpravu fotografií, hlavně tedy s Adobe Lightroom. Mé RP začalo v roce 2015 na SAMPu a s uplývajícím časem jsem stále sbíral zkušenosti, které dnes mohu předávat ostatním. Na LeoSightu působím od doby Artheonu a úplného začátku nového Skima. Za tu dobu jsem se zde seznámil se spousty úžasných lidí a stal se součástí báječné komunity, které jsem se pak rozhodl pomáhat jako člen AT. Bohužel jsem kvůli konci nekonečného lockdownu musel opět usednout do školní lavice, veškerý můj čas se přesunul na učivo a já ze svého uvážení svojí pozici opustil. Rád bych opět dostal šanci se podílet na rozvoji LeoSight komunity a podávat pomocnou ruku nováčkům a hráčům tápajících v pravidlech Role Playe. Budu jen rád za jakýkoliv feedback hráčů v podobě reakcí :-)

18.4.2023 12:49

Pojďme k sobě být upřímní, odpověď na přihlášku jsem ti protáhl schválně, protože jsi v době jejího podání nesplňoval podmínky pro přijetí, tj. neměl jsi dostatek nahraných hodin za poslední dobu.

Jsem samozřejmě rád, že se k nám vrací staré a zkušené tváře, což naší komunitě může přinést mnoho ovoce. Téže komunita je ráda a věřím tomu, že by tě tu rádi viděli. No, rád bych tento dojem s komunitou sdílel i já.

Mým problémem je přerostlá nedůvěra vůči většině členů naší komunity, tuto nedůvěru pak posilují nejrůznější poznatky a informace, kterých se mi vůči různým členům dostane. Upřímně informaci o tom, že jsi za svého posledního působení měl své skupince přátel nejednou vynést různé informace z prostředí AT/HT, nebudu brát tolik v potaz, jelikož je to v současné chvíli nesouvisející s tím, kolik informací filtrujeme členům HT, především pak i protože je to pouze informace, jíž mi nikdy nikdo ničím nepodložil.

Ten strach a nedůvěru to však posiluje, stejně jako skutečnost, že ses k nám vrátil například s cosmmem, u něhož je známé, že v komunitě nadělal rozhodně více paseky než užitku, a jsem vlastně dost rád, že už vás spolu nevidím aktivně pohromadě, je to obrovské plus i pro tebe. Stále z tebe i tvého okolí však nabývám dojmu, že jste sem přišli z "konkurence" a sami nevíte, co vlastně chcete. Ani my stále nevíme, co od vás očekávat, a před tvým přijetím do HT bych se rád v tomto ohledu ujistil.

Půjdu tedy dost proti názoru komunity, byť to pro ni myslím nejlépe jak to jde, a přihlášku ti prozatím nemohu přijmout, rád bych tě nejdříve trochu poznal a viděl na vlastní oči, co od tebe vlastně mohu čekat.

Není to nic proti tobě samotnému, stejný problém bych měl pravděpodobně u kohokoli jiného v této situaci.

Přeji ti krásný zbytek dne a hodně štěstí do budoucna.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~66

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo