Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - LeonCZLP

neznamy#8358

Smazaný účet

14
29.3.2023 23:15, naposledy upraveno 29.3.2023 23:22 uživatelem neznamy#8358

Přezdívka: LeonCZLP

Věk: 15

Zkušenosti: Veliké

Komunikační dovednosti: Ujde to

Mám čas: Přes týden max 2-5h a přes víkend 5-10h

Další informace o mně:

Ahoj mé jméno je Leon. Je mi 15 let k RP serveru jsem se dostal tak že jsme s kamarády byli venku a jeden zmínil Roleplay hru nějak jsem se o to začal zajímat a postupem času jsem se dostal díky kamarádům na Skimo. Začal jsem se postupně učit a postupem času jsem byl lepší a lepší. mám na serveru pár banů za zbytečné chyby co jsem udělal a těchto chyb lituju. Na postavě Angelina Milovna mám současně nahráno 302 hodin. Jsem poměrně klidný přátelský člověk který se rád seznamuje s novými lidmi jsem komunikativní. Mezi mé koníčky patří míčové hry jako je fotbal, basket a samozřejmě hraní na skimu. Nesmím zapomenout na mé kamarády díky kterým vím co je to Roleplay a kvůli ním sem poznal super komunitu tady na skimu.

30.3.2023 00:02
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
30.3.2023 00:50

Děkuji Toastovi za krásné shrnutí, já si k tomu dovolím přiložit už jen fakt, že ses během dneška ptal v Helpchatu na hned několik věcí - nejsou ti tedy jasná nejen pravidla, ale i systémy. V takovém případě bys nám byl bohužel víc ke škodě než k užitku. Je mi líto, ale do HT tě nepustím.