Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - LeonCZLP


LeonCZLP

Hráč

9
29.3.2023 23:15, naposledy upraveno 29.3.2023 23:22 uživatelem LeonCZLP

Přezdívka: LeonCZLP

Věk: 15

Zkušenosti: Veliké

Komunikační dovednosti: Ujde to

Mám čas: Přes týden max 2-5h a přes víkend 5-10h

Další informace o mně:

Ahoj mé jméno je Leon. Je mi 15 let k RP serveru jsem se dostal tak že jsme s kamarády byli venku a jeden zmínil Roleplay hru nějak jsem se o to začal zajímat a postupem času jsem se dostal díky kamarádům na Skimo. Začal jsem se postupně učit a postupem času jsem byl lepší a lepší. mám na serveru pár banů za zbytečné chyby co jsem udělal a těchto chyb lituju. Na postavě Angelina Milovna mám současně nahráno 302 hodin. Jsem poměrně klidný přátelský člověk který se rád seznamuje s novými lidmi jsem komunikativní. Mezi mé koníčky patří míčové hry jako je fotbal, basket a samozřejmě hraní na skimu. Nesmím zapomenout na mé kamarády díky kterým vím co je to Roleplay a kvůli ním sem poznal super komunitu tady na skimu.

Holub

Hráč

46
30.3.2023 00:02

Obyčejně se k přihláškám nevyjadřuji, ale ty jsi výjimka potvrzující pravidlo...

"Pár banů"
Neřekl bych, kdyby jsi těch banů měl skutečně pár (tj. jednociferné číslo), ale ty jich máš... dvaatřicet. 32. To opravdu není pár banů a myslím si, že mnoho lidí s takovým množstvím banů už povětšinou končí s permou. Je pravda, že mnoho z nich je drobných, ale pořád jich není málo.

Měl jsem s tebou v rámci RP tu čest... bohužel. Popravdě si nemyslím, že člověk s tvými RP dovednostmi (uvedl bych je do uvozovek) by měl být v helper týmu. A nezlob se na mě, ale v HT by měl být skutečně někdo, kdo zná pravidla jako své boty a skutečně umí hráčům přinést něco víc než chybné informace.


Pokud chci být hnidopich a využít toho, že se kolikrát hádám s češtináři-lingvisty, tak zmíním i to, že, že skutečně nepůsobí jako kdyby sis s tímhle dal nějakou práci. Vlastně ve výsledku to spíš působí jako slátanina několika vět, co člověk dokáže napsat během dvou až tří minut. Komunikační dovednosti úrovně "ujde to" jsou tedy poněkud overstatement.

30.3.2023 00:50

Děkuji Toastovi za krásné shrnutí, já si k tomu dovolím přiložit už jen fakt, že ses během dneška ptal v Helpchatu na hned několik věcí - nejsou ti tedy jasná nejen pravidla, ale i systémy. V takovém případě bys nám byl bohužel víc ke škodě než k užitku. Je mi líto, ale do HT tě nepustím.


Powered by LeoSight IFS
LT~50