Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Kolpanek

5.4.2023 21:40, naposledy upraveno 5.4.2023 21:46 uživatelem Kolpanek

Přezdívka: Kolpanek

Věk: 17

Zkušenosti: Na skimu se vyznám, RP zkušenosti mám vcelku bohaté.

Komunikační dovednosti: Ovládám plynule Polštinu, Češtinu a základně Ruštinu. Jsem introvert, takže má komunikace s lidmi mimo internet není moc dobrá.

Mám čas: Čas mám převážně neustále. Sice v poslední době zažívám těžší období, ale přes volno, víkendy jsem aktivní na skimu neustále.

Další informace o mně:

Vážená komunito, vážený Admin-Týme a vážený Dzardysi,

Po mnoho dnech a pár měsících (11 měsíců) jsem se rozhodl si znovu podat přihlášku do Helper-Týmu na základě, že jsem si jistý, že jsem se ze všech mých chyb napravil. Zejména z chyb, díky kterým jsem kdysi dostával neustále bany. Kompletně jsem se vykašlal na ilegál, poněvadž ilegál byl hlavním důvodem, který mi zařizoval neustále bany. Celý půlrok od posledního banu, jsem pracoval na své nápravě způsobem studováním pravidel a musím říci, že jsem KONEČNĚ dokázal pochopit pojmy metagaming a metabaitining a dalších pravidel, ze kterých jsem dostával bany. Má historie obsahuje přes 19 trestů, což je obrovské číslo a já si to uvědomuji, proto si nedávám moc nadějí pro přijetí do Helper-Týmu, ale i přesto bych byl rád za šanci.
Ujišťuji vás hráče, adminy a tebe Dzardysi, že jsem se opravdu napravil.

Do Helper-Týmu se hlásím z důvodu, že jsem schopen něco nabídnout, přinést a rád bych si tuto pozici vyzkoušel (zaučovat nováčky, pomáhat jakkoliv hráčům). Zejména mohu nabídnout mojí neustálou aktivitu na skimu, jináč řečeno - časovou flexibilitu. Troufnu si říci, že mohu nabídnout i mé chování na nějaké normální úrovni. Ovšem, rozumím, že mé chování je občas zvláštní (hlavně na TSku), protože se chovám "podle sebe". Nechci totiž, aby si ostatní mysleli, že jsem nějaký arogantní člověk, který se přetvařuje. Před nováčky bych se dokázal chovat profesionálně, abych nedělal špatnou pověst HT. Helper-Týmu mohu taktéž nabídnout mojí ochotu učit se novým věcem a vstřícnost. Téže mohu nabídnou i mé dosavadní zkušenosti z RP, které jsem ochoten předat nováčkům.

Na závěr bych se rád představil hráčům, kteří mě ještě neznají. Jmenuji se Patrik, má herní přezdívka je Kolpanek a mám 17 let. Mám národnost Polskou, avšak jsem se narodil zde v České Republice a celý život žiji zde. Chodil jsem devět let na polskou základní školu v mém rodném městě. Nyní již dva roky studuji na střední odborné škole, obor opravář zemědělských strojů. Ještě by nebylo špatné, abych tady zmínil i nějaké mé koníčky.. tak tedy během svého volného času hraju florbal, kde jsem brankářem. Taktéž mezi své koníčky můžu zařadit hraní počítačových her, zejména MTA. MTAčko jsem si nehorázně oblíbil a hraju ho nyní již aktivně dva roky. Občas si zahraju i Minecraft, Armu 2, Arma Cold War Assault a Youtberslife. Kdysi jsem taktéž za svůj koníček považoval streaming na platformě YouTube, kde jsem převážně streamoval kostičky (Minecraft), nasbíral jsem si krásných 2 000 odběratelů, ale bohužel jsem si to pokazil a o daný kanál jsem přišel. Částečně se zajímám o politiku a justici, které mě baví a nehorázně zajímají. 
Ještě bych zde rád zmínil mé tři slabé a silné stránky. Slabé stránky - zbrklost, dlouhé rozhodování a nedůvěra v lidi. Mezi mé silné stránky můžu zařadit - dochvilnost, vstřícnost a ochotu se učit novým věcem.

Děkuji za přečtení mé osmé přihlášky do Helper-Týmu. Pokud mi bude má přihláška zamítnuta, tak můj zájem o členství v Helper-Týmu bude i nadále přetrvávat. Samozřejmě bych byl velice rád, kdybych dostal šanci.

S pozdravem a přáním pěkného dne - Kolpanek

18.4.2023 13:01

Posledních deset minut jsem nechal na tvých předchozích přihláškách, abych si v hlavě udělal pomyslnou timeline tvého vývoje v komunitě.

Před jejich přečtením jsem původně přemýšlel nad tím, že ti přihlášku bez nějakého delšího komentáře budu muset zamítnout s tím, jak blízko jsi ke svému prvnímu permabanu. Pak jsem se ale zamyslel nad tím, že taková situace v našem týmu není úplně bezprecedentní a že i takoví hráči nám v minulosti dokázali něco nabídnout.

Především oceňuji to, jak jsi dokázal od mého posledního vyjádření pod tvou přihláškou zkrotit své chování a už v podstatě nevím o tom, že by sis kvůli nějaké RP akci chtěl ublížit. Vesměs jsi vlastně splnil to, co jsem od tebe očekával, a dokázal sis oddělit priority v reálném životě od Skima jakousi, byť tenkou, čárou. Určitě nechceme podporovat naše hráče v tom, aby stavěli Skimo před svůj vlastní život a investovali do něj tak vše.

Komunita k dnešnímu dni nevyjádřila nesouhlas, ať už z důvodu stávající neaktivity těch, kteří se rádi účastnili vyjadřování nesouhlasů pod tvé příspěvky, nebo zkrátka z důvodu, že si stejně jako já všímají vesměs pozitivních změn.

Nemohu však tvrdit, že je to stále tak světlé, sundáme-li pozlátko, pořád jsi to ty. Ale to je vlastně dobře, nemáš potřebu si na nic hrát a vystupuješ přesně tak, jak tě čáp přinesl. To je něco, co rozhodně velice oceňuji.

No, mohl bych to tu rozvádět na další desítky řádků, já budu trochu rychlejší a sdělím ti, že tento pokus prozatím nepřijde vniveč, šanci k pohovoru ti dám, tam si pokecáme o víc věcech.

Napiš mi termín, kdy se ti hovor bude hodit, já se pokusím ti vyhovět. Gratuluji a přeji krásný zbytek dne.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu