Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Mentix12


shevul

Hráč

6
11.4.2023 17:37

Přezdívka: Mentix12

Věk: 16

Zkušenosti: Jako člen AT, tak pouze na minecraft serverech. A taktéž jsem byl supporter na mta serveru

Komunikační dovednosti: Dovolím si říct, že českou gramatiku ovládám celkem dobře. Ovšem se někdy vyskytne nějaká ta chybka. Slovenštině samozřejmě rozumím, a i s angličtinou se dokážu nějak domluvit. Ruštině porozumím celkem těžce, ale azbuku ovládám dobře.

Mám čas: Čas na hraní mám téměř vždy až po škole. O víkendy jsem na skimu buď celý den, anebo vůbec.

Další informace o mně:

Jmenuji se Adam, ale mám raději, když se mi tu říká "adyys". Myslím si, že jsem přátelský a ochotný člověk. Pocházím z okresu Šumperk, což je olomoucký kraj. Mám zkušenosti jak s ilegálním RP, tak s legálním RP. O pozici helpera se ucházím, protože bych rád pomáhal nováčkům a celkově celé komunitě. Rád vysvětluju lidem, se kterými RPím a jsou na serveru nový, jak to tu chodí. Dokážu udržet trpělivost a chladnou hlavu i s hráči, kteří si nechtějí nechat poradit nebo pomoc.

DrHell

Hráč

18
11.4.2023 18:03

Človek, ktorý si podá najprv žiadosť o unban potom prihlášku na helpera, by sa mal zamyslieť nad spojitosťou, či je vhodné niečo takéto spraviť. Týmto by som chcel vyjadriť svoj nesúhlas k tejto prihláške, keďže hráč s tzv. "fresh" trestom by mal vedieť najprv pravidlá a až potom kandidovať na Helpera. Pravdaže, rozhodnutie nechám Dzardysovi. Ďakujem.

S pozdravom DrHell.

11.4.2023 20:00

Nemám co vytknout Hellově odpovědi, děkuji a zamítám.

shevul

Hráč

6
11.4.2023 20:16

Ban jsem dostal neprávem ale co už


Powered by LeoSight IFS
LT~52