Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Bucha1


Bucha1

Hráč

21
17.4.2023 19:38

Zdravím vše kteří tento text právě čtou a děkuji že jste se tuto žádost rozhodli přečíst. Abych začal úplně od začátku, před cca 3 měsíci jsem dostal perma ban za porušení pravidel č.21 a 17, takže jsem si napsal žádost o unban *zde* no a jak je vidět žádost byla přijata ovšem pod jednou podmínkou která tam je uvedena. Následně se pár dní hrál a znovu jsem udělal přešlap. Tím pádem jsem porušil naší podmínku a já znova skončil s banánem. Ban naprosto respektuji a chápu, co si budeme je to moje chyba že jsme na toto nedával pozor, ale i tak bych si chtěl znovu zažádat o unban. Pokud tato žádost neprojde chtěl bych přijít ještě s jedním návrhem který bych popsal @SovietDog do PM na DC. Znovu děkuji že jste si tuto žádost přečetly a doufám že se brzy uvidíme v RP :) . 

S pozdravem @Bucha1

18.4.2023 21:47

Ode mě jsi už jednu šanci dostal a promarnil jsi jí, další šance se ode mě už vůbec nedočkáš. Podmínka zněla jasně a to že pří i menší chybě se ti permanentní ban vrací a vrátil. Takže bohužel, žádost zamítám. 


Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo