Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - UzNeAbysss


laceyabysss

Hráč

35
21.4.2023 23:09, naposledy upraveno 21.4.2023 23:16 uživatelem laceyabysss

Přezdívka: UzNeAbysss

Věk: 18

Zkušenosti: S pozicí helpera žádné, nicméně co se týče pravidel a fungování skima, tak si myslím že dostatečně velké.

Komunikační dovednosti: Češtinu ovládám dobře, nějaké chyby se v gramatice občas najdou, ale né tak tragické. Dokážu se domluvit i Anglicky a Německy.

Mám čas: Víceméně každý den v odpoledních či večerních hodinách, o víkendu spíše ty večery.

Další informace o mně:

Guten Abend, vážení hráči a A-Teame.

‎Po dlouhém rozmýšlení jsem se rozhodl, že si podám přihlášku do HT, jelikož mám jakousi touhu k tomu pomáhat druhým a myslím si, že bych jim mohl předat mé zkušenosti, které jsem zde zatím pochytil. Na skimu už hraju necelé tři roky, za ty necelé tři roky jsem byl schopen odehrát necelých 2K hodin, což není upřímně moc, ale přisuzuji to tomu, že jsem při založení LS účtu ani nevěděl, že něco jako Roleplay existuje. Na skimu jsem prošel skoro všemi IZS složkami, pohybuji se tedy na té legální straně a nikdy jsem moc k illegálu necítil a neměl tu chuť ho hrát. Všichni mě nejspíše znají jako toho hasiče a bývalého policistu černé barvy pleti - (IC). Řekl bych, že pravidla serveru dobře znám a za ty necelé tři roky vím, jak se co má. V reálném životě se jmenuji Adam, studuji obor Strojírenství. Celý život jsem byl veden ke sportu a teď už to bude 13 let, co hraju závodně fotbal, dřív jsem dělal také bojové sporty, ale ty opravdu jenom chvíli. Jsem typ člověka, který si dokáže srandu udělat skoro ze všeho, ovšem v nějakých rozumných mezích. Mám tu vlastnost se ke všemu nutně vyjadřovat a vést o tématech dlouhé diskuze, to ovšem jenom na internetu a nejlépe přes text. V reálu jsem docela introvert a nerad se bavím s lidmi. Mám rád svůj klid a ticho, což se občas negativně projevuje na mých výsledcích ve škole. Často bývám asertivní a mám na vše svůj názor, který těžko změníš. Občas si zajdu popovídat s pár hráči na TSko, ale mluvím málo a většinou jen poslouchám záživné a zajímavé konverzace, které hráči probírají. Co se týče mé historie banů, tuším že poslední ban mám z minulého roku, někdy kolem května. Od té doby se snažím nedostávat se do konfliktů a vše řešit s klidnou hlavou, což se občas moc nevyplácí, ale to je vedlejší. Ze svých dřívějších prohřešků jsem se, myslím si, dostatečně poučil a zjistil jsem, že to rozhodně není ta správná cesta.

Mezi mé takové vedlejší koníčky patří cestování a historie, rád se zajímám o dění z druhé světové války a těch letech obecně. Každé letní prázdniny rád vyjíždím na delší túry s kamarády. Na závěr bych chtěl poděkovat za přečtení mé přihlášky do HT a věřím, že se mi šance dostane.

𝙎 𝙥𝙧̌𝙖́𝙣𝙞́𝙢 𝙝𝙚𝙯𝙠𝙚́𝙝𝙤 𝙯𝙗𝙮𝙩𝙠𝙪 𝙙𝙣𝙚 - 𝘼𝙗𝙮𝙨𝙨𝙨.

Artistiques

Hráč

32
22.4.2023 13:59

Já jsem jednoznačně pro, tenhle klučina nejen že perfektně ovládá pravidla a RP, nejen že má zkušenosti s různým druhem RP, hlavně je fakt rozumnej a strašně v pohodě…

Abyssse mám rád, troufnu si říct že je to jeden z mých nejoblíbenějších NPCs, dost jsme toho spolu narpili, dost jsme toho spolu probrali i z té OOC části, je rozumnej a nebojím se říct, že by byl pro HT opravdu posilou. 

26.5.2023 01:24

Ahoj!

Po dlouhém zhodnocení této přihlášky rozhoduji, že tě mezi námi rádi uvidíme, ale ještě předtím spolu skočíme na kratší pohovor na TS, kde si povíme, co a jak. A především se poznáme!

Dej mi na Discordu vědět, kdy by se ti to tak hodilo, jsem otevřen prakticky jakémukoli termínu. Gratuluji a přeji hezký den.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~76