Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Dodatok k podnetu ohľadom prešetrenia návrhu č. 6/0

zeldinko

Hráč

50
29.4.2023 16:58, naposledy upraveno 29.4.2023 17:09 uživatelem zeldinko

Podatel: Victoria Eloise Lytton, J.D.

Věc: Dodatok k podnetu ohľadom prešetrenia návrhu č. 6/0

Odůvodnění: 

Vážený súd,

veľmi rada by som využila všetky prostriedky na ochranu, ktoré mám a svoje podozrenie tak doviedla k súdnemu konaniu, ale bráni mi v tom momentálna situácia na súde, pretože je iba jeden sudca a jeden štátny zástupca, pričom obe osoby sú priamo spriaznené k osobe, ktorej sa dané podozrenie týka a obávam sa, že ich úsudok by mohol byť značne ovplyvnený, pretože obaja sú postavený v strete záujmov.

Štátny zástupca sa síce dá nahradiť, ale pochopiteľne nechcem aby vo veci pochybenia svojej asistentky v súdnom konaní rozhodoval rovnaký sudca, ale odlišný, u ktorého sa dá predpokladať jasná nestrannosť a nezaujatosť.

Dokázali by ste mi prosím zdeliť, ako sa mám efektívne brániť aj cez nedostatok súdnych zamestnancov, aby som nemusela mať pochyby a zároveň aby som nemusela čakať xy mesiacov na riešenie kvôli nedostatku súdneho personálu? Pretože námietka predpojatosti je v tomto prípade nevyužiteľná.

Záměr: Získanie informácie.

Přílohy: -

29.4.2023 18:51, naposledy upraveno 29.4.2023 18:51 uživatelem Rataj

Adresát: Victoria Eloise Lytton, J.D.

Věc: Odpověď na podnět

Vážená paní Lytton,

mrzí nás, že nemáte důvěru k nezávislosti soudu. Dnes jsme vyhodnotili výběrové řízení na pracovníky soudu a je nám radostí Vám oznámit, že jsme do našich řad vybrali jednoho nového soudce. Tudíž již nemusíte mít obavy, že by se u nás nenašel nestranný soudce pro každý možný případ.

Arnold Cornell, J.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.