Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - Ardon


Ardon

Hráč

2
20.7.2018 20:06

Přezdívka: Ardon

Věk: 17 let

Zkušenosti: Jak bych začal, jakožto Support zkušenosti příliš nemám, spíše už výše jako například Administrátor.. jenže nechci se o něj zde hlásit je to zbytečné. Víceméně roleplay hraji již 3 nebo 4 rokem, a za tu dobu jsem vystřídal cirka 5 serverů.. od skima až po crax.. a myslím si že tam kde jsem začal je nynější RolePlay nejvíce rozvinutý a má pro mě cenu zde hrát. Nemohu napsat že sám neporuším občas nějaké to pravidlo, ale snažím se těmi pravidly držet krok. Mé zkušenosti sahají od postu Supporta až po Lead Administrátora a poté i mappera.

Komunikační dovednosti: Umím dobře Česky, o něco hůř Anglicky a Německy.. nic moc do oka narážejícího, ale umím se domluvit.

Mám čas: Povětšinu mého času je vždy dost, když nejdu do práce tak jsem schopný sedět u MTA i jiné hry celý den.

Další informace o mně:

Tak teda Ahoj..

Jmenuji se Andrej K. většina lidí mě zde moc znát nejspíš nebude i přes to že jsem zde na tomto portálu hrál pod herním nickem "Xethys" většinou mi říkali Kethys a podobné jiné úpravy, nicméně vracím se ke starému a dobrému hraní zde, i přes to že jsem po dvou rocích změnil přezdívku na "Ardon".. Na portalu jsem vždy zastupoval takového toho smutně tvářícího se chlapce, který raději byl když se k ničemu nemusel vyjadřovat a dělal si své věci, ale v momentální chvíli se tato věc změnila, a myslím si že psaní na Forum je zábavná věc u které se samozřejmě baví i celý AdminTeam, ale i komunita..

Jak bylo výše uvedeno, je mi 17 let narodil jsem se v Brandýse N.Labem, ale v nynější době žiji na Jihu Čech v městě zvané Kaplice. Ačkoli se dle mě nedá poznat že jsem hrál 3 roky florbalovou ligu za naše město, tak tomu tak je, ale kvůli osobním a pracovním důvodům jsem odstoupil a nadále nehraji žádný sport. V dnešní době se snažím vyučit oborem Opravář Zemědělských Strojů neboli OZS, a poté co bych se vyučil bych si rád udělal i maturitu.

Myslím si že většina lidí kteří mě znají pod přezdívkou "Ardon" si budou říkat to je ten člověk z Royal.. ale myslím si že ačkoliv jsem učinkoval jako administrátor na Royalu tak i přes to bych si zasloužil šanci, přeci jen se lidi dokáží změnit.. nebo ne?

michal

Hráč

3
20.7.2018 22:18, naposledy upraveno 8.8.2018 14:52 uživatelem michal
8.8.2018 14:12
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
9.8.2018 17:23

Zamítnuto, v současné chvíli máme kvůli poklesu hráčů dostatek supportů. Přihlášku si můžeš kdykoliv podat znovu.


Powered by LeoSight IFS
LT~25