Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - DaveReekular


DaveReekular

Hráč

17
1.5.2023 14:01, naposledy upraveno 1.5.2023 14:06 uživatelem DaveReekular

Přezdívka: DaveReekular

Věk: 14

Zkušenosti: Support na Horizon RP, Admin na více malinkých serverech (TSOC, Lightgaming) a podobně.

Komunikační dovednosti: Dokážu slušně komunikovat ať už přes text nebo přes voice (v textu se snažím dělat co nejmenší chyby co se týče gramatiky), Ovládám docela slušně Angličtinu a učím se němčinu.

Mám čas: Každý den v průměru 4 hodiny. (o víkendu samozřejmě více)

Další informace o mně:

Zdravíčko. Jmenuji se David ovšem nesu přezdívku Reekular (na discordu jsem ! 𝓓𝓪𝓻𝓴𝓷𝓮𝓼𝓼. 🥱#4737) Je mi 14 let a chodím do 8 třídy ZŠ. Vzhledem k mému věku mám již několik zkušeností v MTA Admin Teamu/Support teamu (Například Horizon RP kde jsem byl přibližně před rokem, to jsem zněl jak malé dítě). MTA hraju přibližně 2 roky a začínal jsem právě na skimu (Za účty Reekular, ReekularCZ) a tady jsem se naučil RPit. Poté jsem přesedlal na jiné servery z důvodu slabého počítače (To jsem hrál ještě na bráchovo lenovo notebooku) Na skimo jsem se vrátil přibližně před měsícem neboť nyní nejsou žádné dobré servery kromě skima. Do Helper Teamu se hlásím především proto že chci zaučit nové hráče a takzvaně si je vzít pod svá křídla abych je naučil RPit a oni si užívali tuto hru. Taktéž točím videa na YouTube (Reekular) kde se blížím již k 200 odběratelům.

1.5.2023 14:05

Helpeři neřeší reporty 

1.5.2023 16:09

Ahoj, vezmeme to dnes hodně rychle.

Zdá se, že jsi nečetl podmínky pro přijetí do HT, což je jedním z mnoha 🚩této přihlášky. Kromě toho se nám veřejně přiznáváš k vlastnictví multiaccountu, což je v rozporu s globálními pravidly portálu a hrozí ti permanentní zabanování, nenapravíš-li tuto skutečnost.

Nakonec jen poděkuji Vojtichovi, helpeři skutečně neřeší reporty, tvůj záměr je tedy poněkud nemístný. Je mi líto, ale nevidím tedy moc pozitiv, na jejichž základě bych tě měl vzít.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~37