Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Drippos


Drippos

Hráč

3
1.5.2023 14:20, naposledy upraveno 1.5.2023 14:29 uživatelem Drippos

Přezdívka: Drippos

Věk: 17

Zkušenosti: Mám dost znále z rôzných serveroch ako je LosPlay,SimpleSide,NewEra,RiverSide, a omnoho viac nechcem tu vymenovávať projekty ale tak keby som bol prijatý tak by ste je mohli zastihnúť ake mám stým znalosti. A k tomu SimpleSide bol to moj Projekt

Komunikační dovednosti: Dokážem hovorit/písat Slovensky, Česky - viac menej písat a Anglicky - písat

Mám čas: Tak ako ono je to individuálne umna prídem zo školy o 15tej a od 16tej možem kludne hrat do 21 a ked mám prax tak som doma o 14tej takže mám čas do 22 kludne.

Další informace o mně:

Takže Ahoj volám sa Stano Vačšina, ma može poznať aj pod prezývkou Drippos, som dost aktívnym hráčom, A snažím sa rozvíjať svoje telo a zároveň sa venovať svojim záľubám. Chodím do fitka a snažím sa udržiavať svoje telo v dobrej kondícii. Okrem toho sa venujem aj rôznym športom, ako sú futbal, basketbal a box. Taktiež mám psa, ktorého veľmi milujem a trávim s ním veľa času. Môj pes sa volá Roky a je to fast zlatý pes. Mám rád hry, najmä akčné, hororové a hry, ktoré sú spracované podľa reality. Mojou obľúbenou hrou je MTA, ktorú hrám už viac ako 1000 hodín. Velmi sa bavím pri hraní tejto hry, pretože nikdy neviem, akú situáciu bude musieť riešiť a aký bude musieť zaujať postoj. Okrem MTA sa venujem aj hre Minecraft, kde ma najviac baví PVP. Tiež som dokonca streamoval a natáčal videá na YouTube o Minecraft PVP montážach a podobne. A tiež velmi rád chodim von s mojou fr ktorú mam velmí rad a milujem ju, zamna je to najviac pohode baba čo som kedy kde našiel. a som rád že ju mám. Som veľmi aktívny a mám rad zábavu. Moje záujmy zahŕňajú šport, hry a jeho psa Rokyho. Snažím sa využiť každú príležitosť na to, aby sa rozvíjal a zlepšoval svoje zručnosti a schopnosti. Drippos.

1.5.2023 16:12

Ahoj, taktéž to vezmeme hodně rychle

je mi líto, že dnes musím řešit už druhého člověka, který nečetl podmínky pro přijetí, nebudu ti přesně popisovat, co je na tomto screenu špatně. Donutí tě to si ty podmínky pořádně pročíst a taktéž se o našem týmu něco dozvědět - to se určitě bude hodit. Každopádně přihlášku zamítám.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~25